Binance Review: Световната водеща борса за криптовалути?

Binance Review

Понастоящем пазарът на дигитална валута е изпълнен с голямо разнообразие от възможности за избор, поради което изборът на подходяща борса или платформа за търговия може да бъде доста главоболие както за начинаещи, така и за ветерани потребители на криптовалута.

Binance е популярна борса за криптовалути, която беше стартирана в Китай, но след това премести централата си на крипто-приятелския остров Малта в ЕС. Binance е популярен със своите услуги за крипто обмен.

Binance избухна на сцената в манията на 2017 г. и оттогава се превърна в най-добрата крипто борса в света.

Уебсайт на BinanceBinance: The World’s Leading

Криптовалутна борса?

В нашия преглед ще се опитаме да очертаем всичко, за което трябва да знаете Binance, включително как работи, крипто двойките, които можете да обменяте, такси / лимити за търговия, аспекти на сигурността и поддръжка на клиенти.

Посетете Binance

Как работи борсата

Тези, които посетете Binance за първи път бързо ще забележите, че платформата предлага две възможности за търговия с цифрова валута – основна и разширена.

Нито основната, нито разширената версия са длъжни да бъдат лесни за използване за начинаещи. Въпреки това, всеки, който има опит в дигитални валути и има малко познания за това как работят борсите, трябва да може да използва платформата и различните й услуги.

Основната разлика между основната и разширената версия е, че разширената предлага по-задълбочен технически анализ на стойността на цифровата валута във времето.

Понастоящем таблото за управление на основната версия предлага няколко графики и диаграми за двойките, с които търгувате, книги за поръчки и история на търговията.

Ето как изглежда основният изглед:

Изглед за търговия на Binance

Основният изглед е добре проектиран и добре изложен, цялата информация, от която се нуждаете, е ясно представена с цени вляво, графики в центъра, заедно с кутиите за покупка и продажба и историята на търговията е представена вдясно, за да можете бързо да видите какви бяха последните търговски цени.

И ето как изглежда разширеният изглед:

Разширен изглед

Разширеният изглед използва тъмна тема и увеличава търговските диаграми, а най-новите търговски цени се показват вдясно с кутиите за продажба отдолу.

Кой да изберете е въпрос на предпочитание наистина, харесва ми по-светлия основен изглед и намирам оформлението малко по-лесно за използване.

Регистрация за Binance & Влизам

За да използват борсата, потребителите първо трябва да създадат акаунт. Процесът зад това е доста прост и директен и не е необходимо да потвърждавате акаунта си за ниво 1, което е 2BTC дневен лимит за теглене.

За ниво 2, което позволява до 100BTC на ден, трябва да качите документ за самоличност със снимка и да изчакате, докато бъдете одобрени. Все още има по-високи ограничения, но ще трябва да се свържете директно с тях, за да уредите това.

Времето за проверка може да варира в зависимост от това колко е зает персоналът за поддръжка на сайта, така че не забравяйте да планирате предварително, ако искате да изтеглите по-големи суми и се уверете, че тази стъпка е завършена, преди да депозирате и търгувате големи суми на борсата.

Проверка на самоличността

Сега, след като това е отклонено, потребителите могат да продължат и да финансират своята сметка в Binance. Въпреки че можете да избирате от множество цифрови валути, препоръчително е да се придържате към BTC или ETH.

За да финансирате сметката си, посетете „Фондове“ > Връзка „Депозити / Тегления“ в горната част на сайта и намерете валутата, която искате да изпратите, след което щракнете върху бутона „Депозит“ до нея, след което ще ви даде адреса на портфейла.

След това можете да изпратите средствата си на този адрес, за да започнете да търгувате на платформата, в зависимост от това коя валута депозирате, ще са необходими различни времена, за да се покаже, тъй като това зависи от тази валута блокчейн.

Някои валути като Ethereum са по-бързи от Bitcoin, което може да отнеме известно време.

Портфейли Binance

Сега, след като сметката ви е финансирана, можете просто да започнете да търгувате, обменяте и инвестирате в различни цифрови валутни двойки. Binance предлага много възможности за избор, тъй като те поддържат всички основни цифрови валути, но също така и множество ICO листинги и съответните им токени.

Понастоящем платформата може да се използва само за генериране на лимитни и пазарни поръчки. Това се счита за недостатък от някои, тъй като много очаквани опции за търговия, които ще бъдат по-напреднали.

След пускането на вашата поръчка, просто изчакайте тя да бъде изпълнена съгласно зададените условия.

Как да търгувате с Binance

Търговията на Binance е доста права, ако преди сте използвали друга обмяна на криптовалута.

За да започнете, уверете се, че сте депозирали малко средства – има опции за търговия на двойки в BTC, ETH, BNB и USDT.

След като получите средствата си, в горното дясно меню изберете „Обмен“ > „Основно“ или „Разширено“, за да заредите търговския екран. Ще използваме основния изглед.

Изглед за търговия на Binance

От дясната страна на екрана изберете раздел от BTC, ETH, BNB или USDT, с това ще търгувате. След това изберете желаната валута от списъка. Можете също да търсите тук и можете да създадете списък с предпочитани, като щракнете върху звездата до която и да е валута.

Изберете валута за закупуване

След като желаната валута се зареди, обърнете внимание на лявата колона, която показва цените, на които хората са готови да продават в горната половина в червено, и цените, които хората са готови да купуват на зелено в долната половина. Числото в средата показва последната продажна цена.

Купувайте и продавайте цени

Сега, за да направите поръчка за покупка, използвайте централното поле под графиките и ще видите, че кутията за покупка е в зелено вдясно.

Можете ръчно да въведете цена, на която искате да закупите, но по-добрият начин е да щракнете върху число в лявата колона.

След това можете да въведете сумата на валутата, която искате да закупите, или да щракнете върху бутоните 25%, 50%, 75% или 100%, които ще я запълнят със сума въз основа на това колко от валутата за покупка имате (в този случай BTC ).

Купете поръчка

След като поръчката ви бъде направена, тя ще се показва отдолу в раздела „Отворени поръчки“, докато бъде попълнена.

В този момент новата ви валута ще бъде достъпна в менюто „Депозити / Тегления“, където можете да я изтеглите в избрания от вас портфейл.

Поддържани крипто валути

Binance често е похвалян за голямото си разнообразие от монети за подкрепа. Търговците могат да използват платформата за множество цифрови валути, включително, но не само Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, LiteCoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple и други.

Както споменахме по-горе, Binance също поддържа множество токени, като част от листингите на ICO. Имайки това предвид, търговците могат да използват платформата, за да търгуват и тези токени с цел печалба.

В момента Binance много бързо добавя нови монети и жетони след тяхното ICO, което обикновено означава, че можете да ги закупите евтино, което позволява по-голяма печалба по пътя.

В момента те предлагат двойки за търговия в BTC, BNB, ETH и USDT.

Пазари на Binance

Binance ICO & Монета на БНБ

Друго нещо, което трябва да се отбележи, е Binance Coin, която е издадена по време на тяхната собствена ICO. Монетата Binance може да се използва за плащане на такси и тя също така ще присъства в бъдещите им планове за създаване на децентрализирана борса, където ще формира една от ключовите основни валути.

Закупуването на самата монета Binance изглежда като добра инвестиция за бъдещето, тъй като борсата планира да използва печалбите си, за да изкупи обратно част от монетите на всяко тримесечие и да ги унищожи: следователно намалява предлагането и ги прави по-ценни за притежателите.

На всяко тримесечие ще използваме 20% от печалбата си, за да изкупим обратно BNB и да ги унищожим, докато не изкупим обратно 50% от цялата BNB (100MM). Всички транзакции за обратно изкупуване ще бъдат обявени в блокчейна. В крайна сметка ще унищожим 100MM BNB, оставяйки 100MM BNB да остане.

Binance BNB Coin

Ако искате да прочетете повече за BNB Coin, разгледайте нашето задълбочено ръководство.

Такси Binance & Граници

По време на писането Binance начислява средна такса от 0,1% за всяка сделка, която потребителят прави. Тези, които изберат да платят чрез токена Binance, могат да получат 50% отстъпка от таксата за търговия, което е абсолютно добра новина. Това със сигурност са едни от най-ниските такси, налични в момента.

Таксите за теглене обикновено варират за всяка цифрова валута. Например 0,0005 се таксува за тегления на Bitcoin, а 0,005 се таксува за тегления от ETH. Ето няколко примера, които да ви дадат представа за таксите, които ще плащате за тегления:

МОНЕТА КОД Такса Мерна единица
Binance Coin БНБ 1 БНБ
Биткойн BTC 0,001 BTC
Ethereum ETH 0,01 ETH
Litcoin LTC 0,01 LTC
Нео NEO Безплатно NEO
Qtum QTUM 0,01 QTUM
Състояние SNT 10 SNT
Банкор БНТ 1.2 БНТ
Еос EOS 0.7 EOS
Биткойн Кеш BCC 0,0005 BCC
Газ ГАЗ Безплатно ГАЗ
USDT USDT 50 USDT

Когато става въпрос за лимити за прехвърляне, няма ограничение за броя монети, които можете да депозирате. Въпреки това, без да бъдат проверени, потребителите са ограничени по отношение на това колко могат да изтеглят.

Проверката ще ви установи като потребители от второ ниво, като по този начин ще вдигне тези ограничения и ще осигури много повече свобода при използване на платформата.

Процесът на проверка изисква от потребителите да предоставят на Binance пълното си име, държава, пол, снимка на паспорт / държавно издаден документ за самоличност и дори селфи с паспорта.

Безопасен ли е Binance?

Въпреки че Binance е една от най-новите борси за криптовалути, достъпни на пазара, тя бързо успя да постигне високо ниво на доверие от своите потребители и общността на цифровите валути.

Борсата обаче не успява да предостави на потребителите достатъчно информация за това как се осигуряват средствата, но ние все пак обичаме да вярваме, че сигурността се приема сериозно. Налице е двуфакторно удостоверяване и винаги е приятна гледка. Известно е обаче, че платформата предлага многостепенна и многостепенна системна архитектура.

Актуализация: През март 2018 г. Binance претърпя опит за хакерство.

Хакерите се опитаха да извършат дързък ход, който беше за късмет уловени от автоматизираните системи на място на борсата. Месеци наред хакерите натрупваха данните на хората чрез фишинг уебсайт и тайно инсталираха достъп до API на засегнатите акаунти.

След това те удариха, преобразувайки всички жертви алткойни в BTC и закупувайки Viacoin, изпомпвайки монетата до огромна цена и след това продавайки собствените си доставки на Viacoin във високата точка, преди да се опитат да изтеглят BTC в собствените си портфейли. За щастие никой не загуби средства, тъй като хакът беше заловен и единствените хора, които загубиха, бяха хакерите, чиито средства ще бъдат дарени за благотворителност.

Тъй като този хак е възможен от хора, които въвеждат своите данни за вход в сайта и 2FA данни във фалшив уебсайт, винаги трябва да сте сигурни, че сте на правилния Binance url, преди да влезете. Препоръчваме ви да маркирате сайта и да го използвате само за достъп, никога не щраквайте върху връзки от имейли, Twitter, Telegram и т.н..

Това събитие направи много за вдъхване на доверие около Binance, не само че техните автоматизирани процеси хванаха опита за хакване, преди някой да е загубил средства, оттогава предложиха награда от 250 000 долара на всеки, който може да помогне за улов на хакерите. По време на това събитие Binance действаше примерно и беше похвален за бързите им действия при разрешаването на това.

Поддръжка на клиенти на Binance

За да бъде обменът успешен, той изисква страхотен екип за поддръжка на клиенти, способен да отговори своевременно на всички потребителски въпроси и заявки. Докато зоната за подкрепа на Binance би могла да помогне малко, екипът е отзивчив и способен да предложи професионална помощ на нуждаещи се търговци. Билетите за поддръжка се подават чрез онлайн формуляр, представен на уебсайта, а отговорите се изпращат по имейл. Понастоящем няма поддръжка за чат на живо, нито телефонен номер, на който клиентите да могат да се свържат с екипа за поддръжка.

Поддръжка на клиенти на Binance

Освен екипа на CS, Binance предлага няколко ЧЗВ и статии, предназначени да помогнат на потребителите да свикнат с обмена и начина, по който той работи.

Често задавани въпроси за Binance

Трябва да се отбележи, че е известно, че поддръжката на клиенти на Binance бавно отговаря на исканията на клиентите. Това е познато явление при повечето големи борси и се дължи просто на обема на потребителите и броя на обслужващия персонал.

Борсите нараснаха с експлозивна скорост през последната година и компаниите просто не успяха да издържат на търсенето. Binance нарастваше особено бързо, преминавайки от старта до най-голямата борса на планетата за няколко кратки месеца.

Помощният персонал за обмен трябва да бъде внимателно проверен и обучен поради свързаните с тях технически изисквания и изисквания за сигурност – за разлика от други традиционни компании, където персоналът може да бъде обучен по-бързо.

Някои неща, които трябва да имате предвид, са двойна проверка на адресите на портфейла, уверете се, че изпращате правилната криптовалута на съответния адрес на сайта. Смесванията с портфейли са една от най-големите грешки, които хората правят, когато използват борси.

Други неща, които трябва да обърнете внимание, първо опитайте с по-малко тестово плащане, ако планирате да преведете големи суми – може да ви струва малко повече такси, но ще си заслужава за спокойствие.

Ако трябва да се свържете с екипа за поддръжка, уверете се, че сте им предоставили достатъчно информация, за да можете да ви помогнете за първи път. Включете адреси на портфейла, часове на транзакции и всякаква друга информация, която смятате, че може да им е необходима, за да ускори процеса.

Преместването в Малта

През март 2018 г. японският вестник Nikkei съобщи, че Binance търгува в Япония и не спазва официалните им разпоредби. Това предизвика известна турбуленция на пазарите до Binance направи официално съобщение че те ще преместят операции на крипто-приятелския остров Малта в Европа, заявявайки:

След преглед на няколко различни местоположения, компанията реши да инвестира в европейската нация поради съществуващото си про-блокчейн законодателство и стабилността, която предлага на компаниите за финансови технологии чрез своята регулаторна рамка.

Това е добра новина за компанията и те дори получиха топло посрещане от министър-председателя на Малта в Twitter.

Binance също обяви, че водят преговори с малтийски банки с цел предоставяне на транзакции на Fiat, което означава, че в бъдеще могат да предложат рампа за фиат към крипто транзакции, заедно с фиатни двойки за търговия на борсата..

Още добри новини за Binance, изглежда, тъй като техният профил и репутация в бранша продължават да растат.

Стартиране на децентрализирана борса

По-новите новини за Binance и това, което изглежда като добра новина Притежателите на БНБ е фактът, че те планират да стартират своя собствена децентрализирана борса (DEX):

„След задълбочено проучване на децентрализирани рамки за обмен и анализ на съществуващи внедрения, ние вярваме, че могат да се направят значителни подобрения в предоставянето на потребителите на Binance с ниво на търговски опит, с което те вече са свикнали. В близко бъдеще ще съществуват централизирани и децентрализирани борси, които ще се допълват, като същевременно ще имат взаимозависимост. “

Цифровият актив на BNB, вече ERC-20 маркер, ще мигрира като роден маркер на тази мрежа и ще бъде използван за плащане на таксите за търговия на новата борса.

Стартиране на децентрализирана фондова борса

По-добрата новина наскоро за Binance е, че те са партньорство с Neufund за изграждане на първата в света децентрализирана фондова борса.

Заедно с Малтийската фондова борса, те се стремят да създадат регулирана и децентрализирана глобална фондова борса за листване и търговия с токенизирани ценни книжа заедно с криптоактиви.

Според CapLinked пазарната капитализация само на капиталови токени се очаква да достигне 1 трилион долара до 2020 г. и благодарение на партньорството с MSX, дъщерно дружество на Малтийската фондова борса и Binance, Neufund ще се превърне в първата платформа за първично издаване от край до край за токени за сигурност, по-специално за капитали. Той ще осигури начини за вторична търговия с акции и ще позволи на компаниите по целия свят да набират средства по Blockchain по легален начин, като същевременно предлагат така необходимата ликвидност.

Това е по-положителна новина за Binance, тъй като те се стремят да затвърдят позицията си на крипто борса номер едно в света.

Стартиране на Binance Jersey – сега поддържа Fiat за Crypto

От 16 януари 2019 г. Binance обяви пускането на нов обмен на Fiat за Crypto, наречен „Binance Jersey„.

Платформата за търговия е активна и активна и ви позволява да търгувате във фиатни валути като евро и лира стерлинги, като Европа е техният целеви пазар.

Сега направихме пълен преглед на Binance Jersey, така че потърсете повече задълбочени подробности за новата платформа.

Binance Jersey

Посетете Binance Jersey »

По време на писането те предлагат само четири двойки за търговия с още, които да следват скоро:

 • BTC / EUR
 • BTC / GBP
 • ETH / EUR
 • ETH / GBP

Поддържани юрисдикции:

Аржентина Есватини (бивш Свазиленд) Латвия Румъния
Армения Финландия Лихтенщайн Сингапур
Австралия Франция Литва Словакия
Австрия Германия Люксембург Словения
Азербайджан Гибралтар Макао Южна Африка
Белгия Гърция Малта Южна Кореа
Бразилия Хонг Конг Мавриций Испания
България Унгария Мексико Швеция
Канада Исландия Монако Швейцария
Чили Ирландия Холандия Турция
Хърватия Израел Нова Зеландия Обединени арабски емирства (ОАЕ)
Кипър Италия Норвегия Обединено кралство (Великобритания)
Чехия Ямайка Перу Уругвай
Дания Япония Полша
Естония Джърси Португалия

Клиентите, които желаят да търгуват с поддръжка фиатни валути, ще трябва да носят нашите KYC процедури, като качат своите документи за самоличност като паспорт и шофьорска книжка.

Уей Джоу, финансов директор на Binance, публикува това изявление относно старта:

„Разширяването на пазарите за обмен на криптовалути с фиатни валути в европейския регион отваря нови икономически възможности за европейците, както и свобода от надвиснала несигурност за Брекзит, където паундът и еврото също са загрижени. Чрез Binance Jersey искаме да помогнем за преодоляване на крипто-фиатния канал за Европа и Великобритания като част от нашата глобална експанзия за подкрепа на по-широкото приемане на криптовалута ”.

Ако сте запознати с търговията на Binance, тогава ще се почувствате като у дома си на новата им борса – тя използва същия двигател и екранът за търговия е изложен по същия начин с опцията за избор между изгледи Basic и Advanced:

Екран за търговия на Binance Jersey

За да финансирате сметката си във фиат, първо ще трябва да завършите KYC процеса, след като приключите, след това можете да депозирате средства директно от банковата си сметка, като я свържете от екрана за депозити.

Можете също така да финансирате сметката си с BTC или Ethereum. След като свържете настройката на сметката си и банковата си сметка, можете също да изтегляте средства във фиатна валута – това е чудесна новина, тъй като Binance вече може да предложи начин на инвеститорите да осребрят своите криптовалути.

Подобрихме резултатите си от рецензии по-долу и смятаме, че това е огромно подобрение в предлагането на Binance’s Exchange, ако успеят да го разпространят в още повече държави (САЩ понастоящем са изключени), това може да промени играта, тъй като хората вече имат допълнителна, регулиран фиат за включване и изключване на рампата за техните стопанства.

Купуване на биткойн с австралийски долари

На 20 март 2019 г. Binance обяви пускането на Binance Lite Australia, първият фиат на вратата на континента към света на криптовалутите, който осигурява сигурен, надежден и лесен за използване начин за закупуване на биткойн с пари в Австралия.

Брокерската услуга пари в брой към Bitcoin работи чрез мрежа от над 1000 вестника в цяла Австралия и в момента позволява на всеки да купува Bitcoin с помощта на австралийски долари (AUD), а в бъдеще има планове за включване на допълнителни цифрови валути и опции за закупуване на фиат.

Потребителите първо трябва да преминат проверка на акаунта в Binance Lite и след като бъдат успешно проверени, потребителите могат да правят онлайн поръчки и да депозират пари в най-близкия вестник, за да получат своите предварително поръчани биткойни.

Брокерската услуга Binance Lite се управлява от InvestbyBit, независимо управлявано дъщерно дружество на криптовалутната борса Binance.com. Услугата има за цел да опрости процеса на закупуване на криптовалути и да направи цифровите активи като биткойн лесно достъпни в Австралия.

 • Такси В момента се начислява такса за транзакция от 2,5% (прилага се 50% отстъпка) плюс GST върху таксата за транзакция за всяка покупка като въвеждаща ставка. Следователно, за поръчка от $ 50 таксата за транзакция ще бъде $ 1,22, а GST ще бъде 10% от таксата за транзакция, което е $ 0,12.
 • Граници Понастоящем системата е в своята бета фаза и минималната сума за покупка е намалена до $ 30 с максимална сума за покупка, ограничена до $ 1000. Тези ограничения могат да се променят с течение на времето и се приемат само кратни на $ 10, като например поръчки за $ 50, $ 60, $ 70 и т.н..

Проверка

От клиентите за първи път се изисква да преминат през еднократна проверка на документа „Знай своя клиент“ (KYC). Когато използвате услугата, е необходимо да следвате указанията за инструкции след страницата за поръчка и да преминете през проверката.

За да завършите процеса на проверка, е необходимо да представите 1 или 2 формуляра на държавно издадени документи за самоличност като паспорт, шофьорска книжка или карта Medicare, в допълнение към вашия адрес на пребиваване. Всички клиенти, които се връщат, които вече са завършили KYC проверката, ще бъдат изпратени на страницата с обобщение на поръчката директно след отваряне на нова поръчка.

Всеки акаунт е свързан с мобилен номер и потребителите трябва да гарантират, че използват мобилния номер, предоставен при първо завършване на процеса на потвърждение. Всеки, който избере да използва нов мобилен номер, ще трябва да завърши процеса за потвърждаване на самоличността още веднъж.

Плащане с дебитна и кредитна карта

Binance позволява на потребителите да извършват плащания с дебитни и кредитни карти за криптовалути чрез партньорство с Simplex. Възможно е да закупите Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) и XRP токени от Visa и MasterCard, а предимствата от използването на дебитна или кредитна карта на Binance включват:

 • Бързи преводи: Средно 10-30 минути, за да може криптовалутата да стигне до вашия портфейл
 • Ниски такси: само 3,5% на транзакция или 10 USD, което от двете е по-високо
 • Удобно: Приемат се Visa и MasterCard

За да закупят поддържаните криптовалути с дебитна или кредитна карта, потребителите могат първо да преминат през официалните инструкции страница и след това посетете: https://www.binance.com/en/creditcard.

Binance Launchpad и първоначални предложения за монети (IEO)

Binance Launchpad е платформата за пускане на токени на борсата, която има за цел да свърже блокчейн проекти с по-голямата криптовалутна общност и да даде възможност на проекти да набират средства, докато взаимодействат със значителната потребителска база на Binance.

През декември 2017 г. проектите BREAD и GIFTO успяха да проведат успешни продажби на символи на Binance Launchpad, а проекти като BitTorrent и Fetch.AI също проведоха успешни стартове през 2019 г..

Платформата използва родния BNB токен на борсата и възнаграждава потребителите за притежаването на токена, както и позволява да се използва за участие в продажбите на токени.

Прочетете: Какво е IEO?

Как предложенията за токени работят на Binance Launchpad

Възможността за участие в символични предложения продължава да привлича значително количество потребители в Binance и е необходимо да преминете през няколко стъпки, за да свикнете с платформата Launchpad.

Всеки, който се интересува от проект, трябва първо да отиде на уебсайта на Binance Launchpad и да кликне върху страницата на проекта и да проучи задълбочено всеки от предлаганите проекти.

Ако все още не е направено, също така е необходимо да завършите проверката на вашия акаунт в Binance, тъй като продажбите на символи се извършват в съответствие с регулаторните изисквания в поддържаните потребителски юрисдикции.

Лотарийната система

Binance Launchpad управлява лотарийна система, която вижда, че броят на лотарийните билети, за които можете да претендирате, зависи от количеството BNB токени, които държите в сметката си в Binance за период от 20 дни, водещ до деня на лотарията, с максимум до 5 билета за допустим акаунт.

20-те дни преди датата на тегленето на лотарията са представени с X по-долу и като пример 100 ≤ X < 200 означава, че вашият баланс в БНБ през целия 20-дневен период се поддържа на 100 или повече БНБ, но не надвишава или достига 200 БНБ.

Снимка в 0:00 AM (UTC) всеки ден записва салдото на всеки потребител в BNB и ако балансът ви в BNB спадне под минималното салдо, необходимо за даден ден през 20-дневния период, те ще бъдат поставени в долния праг.

Например, ако Потребител А държи 301 БНБ за 19 от 20-те дни, но салдото им спада до 299 БНБ за един ден. Те ще преминат към долния праг и ще имат право да заявят само 2 лотарийни билета.

Преди датата на действителната лотария, потребителите получават 24-часов период, за да изберат колко лотарийни билета желаят да влязат, като максималният брой се основава на притежанията им в БНБ през последните 20 дни.

Тук, ако потребителят представи запис от 5 билета и 2 билета в крайна сметка спечелят, той се ангажира да плати 2 разпределения на билети (в БНБ) за жетоните.

Всеки билет за лотария има уникален номер с множество притежатели на лотарийни билети, получавайки билети с поредни номера. Например, когато заявявате 5 билета, билетите могат да бъдат номерирани 100010, 100011, 100012, 100013 и 100014.

След като 24-часовият период приключи и всички билети са напълно издадени, Binance започва да избира произволно многоцифрени числа. Те се съпоставят с цифрите на опашката на всички издадени билети, за да се определи списъкът на победителите.

Процесът на подбор продължава, докато се изравнят максималният брой победители и съответната БНБ се приспада от баланса на всеки печеливш потребител, веднага щом се считат за победители.

Binance обявява предварително максималния брой потенциални победители в лотарийни билети и размера на разпределението, съответстващ на всеки печеливш билет.

Binance Hack

В началото на май 2019 г. Binance претърпяха първия си хак, който разгледахме тук в Blockonomi. Накратко, хакер успя да получи достъп и да заобиколи някои от мерките им за сигурност, използвайки ключова потребителска информация, включително API ключове, използвани от търговски ботове и мениджъри на портфейли на трети страни..

Те успяха да изтеглят от борсата криптовалута на стойност над 40 милиона долара.

Binance реши да покрие изцяло тези загуби, използвайки техния осигурителен фонд „SAFU“, и възстанови на всички потребители всички загуби, които са претърпели.

Фактът, че Binance е покрил тези загуби, ни дава повече увереност в тяхната честност и почтеност, но също така подчертава важния факт, че трябва да следвате най-добрите практики за сигурност и да държите само малки количества крипто на борсите.

Използвайте хардуерни портфейли, за да съхранявате вашите средства сигурно, тъй като изглежда дори най-големите борси не са имунизирани срещу този тип атака.

Заключение

В момента съответстващият механизъм на борсата е способен да обработва приблизително 1,4 милиона поръчки всяка секунда, което го прави един от най-бързите борси на пазара.

Освен това обменът работи на всички форми на устройства, включително уеб, Android, WeChat и HTML5. Не-англоговорящите ще се радват да знаят, че Binance предлага многоезична поддръжка на китайски, английски, корейски и японски.

Въз основа на всичко, което беше очертано досега, Binance несъмнено е водещата криптовалутна борса и предлага страхотни такси и страхотна поддръжка на дигитални валути.

Тъй като се съобщава, че има достъп до изобилие от ресурси и партньори, има вероятност Binance да продължи да се развива и да предлага страхотни услуги за обмен на цифрова валута на своите клиенти.

Щастливи сме да препоръчаме Binance и сме го добавили към нашия списък с най-добрите борси за криптовалути.

Продължихме да актуализираме този преглед, откакто Binance стартира за първи път (по това време бяхме едни от първите, които предложиха преглед на платформата). И с напредването на времето, отново и отново Binance се оказва една от най-добрите, ако не и най-добрата налична борса.

Техният главен изпълнителен директор Changpeng Zhao (накратко CZ) е част от криптовалутната общност и показва високи стандарти за почтеност.

Binance борсата продължи да прави иновации, като предлага нови продукти на пазара и нови възможности за закупуване и търговия с криптовалути във всички краища на света.

Посетете Binance

Binance

src = “~ images \ binance-review-the-worlds-voditel-cryptocurrency-exchange.gif”

alt = “Преглед на Binance”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.4

Лесно използване

9,0 / 10

Репутация

10,0 / 10

Такси

10,0 / 10

Поддръжка на клиенти

9,0 / 10

начини за плащане

9,0 / 10

Професионалисти

 • Лесен за използване
 • Ниски такси
 • Добра поддръжка
 • Много списъци
 • Добър интерфейс за търговия

Минуси

 • Не предлага поддръжка по телефона

Посетете {"@context":"http: \ / \ / schema.org \ /","@Тип":"Продукт","име":"Binance","изображение":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 11 \ /binance.gif","описание":"Понастоящем пазарът на цифрова валута е изпълнен с голямо разнообразие от възможности за избор, поради което изборът на подходящата борса или платформа за търговия може да бъде доста главоболие както за начинаещи, така и за ветерани потребители на криптовалута. Binance е популярна борса за криптовалути, която беше стартирана в Китай, но след това премести централата си в крипто-приятелска…","оферти": {"@Тип":"Оферта","цена":"0,00","ценаВалута":"$","продавач": {"@Тип":"Личност","име":"Даниел Доб"}},"преглед": {"@Тип":"Преглед","reviewRating": {"@Тип":"Рейтинг","bestRating":"10","най-лоша оценка":"0","ratingValue":"9.40"},"име":"Binance","reviewBody":"Понастоящем пазарът на цифрова валута е изпълнен с голямо разнообразие от възможности за избор, поради което изборът на подходяща борса или платформа за търговия може да бъде доста главоболие както за начинаещи, така и за ветерани потребители на криптовалута. \ R \ n \ r \ nBinance е популярен обмен на криптовалути, който започна в Китай, но след това премести централата си на крипто-приятелския остров Малта в ЕС. Binance е популярен със своите услуги за крипто обмен. \ R \ n \ r \ nBinance избухна на сцената в манията на 2017 г. и оттогава се превърна в най-добрата крипто борса в света. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nВ нашия преглед ще се опитаме да очертаем всичко, което трябва да знаете за Binance, включително как работи, крипто двойките, които можете да обменяте, такси за търговия \ / лимити, аспекти на сигурността и поддръжка на клиенти . \ r \ nПосетете Binance \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nКак работи борсата \ r \ nТези, които посещават Binance за първи път, бързо ще забележат, че платформата предлага две опции за търговия с цифрова валута – основна и напреднала. \ r \ n \ r \ n Нито основната, нито разширената версия са длъжни да бъдат лесни за използване за начинаещи. Въпреки това, всеки, който има опит в цифрови валути и има малко познания за това как работят борсите, трябва да може да използва платформата и различните й услуги. \ R \ n \ r \ n Основната разлика между основната и разширената версия е, че усъвършенстваният предлага по-задълбочен технически анализ на стойността на цифровата валута във времето. \ r \ n \ r \ n Понастоящем таблото за управление на основната версия предлага няколко графики и диаграми за двойките, които търгувате, поръчвате книги и история на търговията. \ r \ n \ r \ n Ето как изглежда основният изглед: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nОсновният изглед е добре проектиран и добре оформен, всички информацията, от която се нуждаете, е ясно представена с цени вляво, графики в центъра заедно с кутиите за покупка и продажба и историята на търговията е представена вдясно, за да можете бързо да видите какви са били последните търговски цени. \ r \ n \ r \ nИ така изглежда разширеният изглед: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Разширеният изглед използва тъмна тема и прави диаграмите за търговия по-големи d най-новите търговски цени са показани отдясно с кутиите за продажба отдолу. \ r \ n \ r \ nКой изберете наистина е въпрос на предпочитание, харесвам основния изглед с по-светъл цвят и намирам оформлението малко по-лесно за използване . \ r \ nБинанс Регистрация & Вход \ r \ nЗа да използват борсата, потребителите първо трябва да създадат акаунт. Процесът зад това е доста прост и директен и не е нужно да потвърждавате акаунта си за ниво 1, което е 2BTC дневен лимит за теглене. \ R \ n \ r \ nЗа ниво 2, което позволява до 100BTC на ден, трябва да качите документ за самоличност със снимка и да изчакате, докато бъдете одобрени. Все още има по-високи ограничения, но ще трябва да се свържете директно с тях, за да уредите това. \ R \ n \ r \ n Времето за проверка може да варира в зависимост от това колко е зает персоналът за поддръжка на сайта, така че не забравяйте да планирате предварително, ако желаете теглете по-големи суми и се уверете, че тази стъпка е завършена, преди да депозирате и търгувате големи суми на борсата. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Сега, че това е извън пътя, потребителите могат да продължат и финансират сметката им в Binance. Въпреки че можете да избирате от множество цифрови валути, препоръчително е да се придържате към BTC или ETH. \ R \ n \ r \ nЗа да финансирате акаунта си, посетете \"Финансови средства\" > \"Депозити \ / Тегления \" връзката в горната част на сайта и намерете валутата, която искате да изпратите, след което щракнете върху \"Депозит \" до него, който след това ще ви даде адреса на портфейла. \ r \ n \ r \ nСлед това можете да изпратите средствата си на този адрес, за да започнете да търгувате на платформата, в зависимост от това коя валута депозирате, ще са необходими различни времена за показване нагоре, тъй като това зависи от тази валута blockchain. \ r \ n \ r \ n Някои валути като Ethereum са по-бързи от Bitcoin, което може да отнеме известно време. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nСега, че вашият акаунт се финансира, можете просто да започнете да търгувате, обменяте и инвестирате в различни цифрови валутни двойки. Binance предлага много възможности за избор, тъй като те поддържат всички основни цифрови валути, но също така и множество ICO листинги и съответните им токени. \ R \ n \ r \ n Понастоящем платформата може да се използва само за генериране на лимити и пазарни поръчки. Това се счита за недостатък от някои, тъй като много очаквани опции за търговия, които биха били по-усъвършенствани. \ R \ n \ r \ nСлед промяната на вашата поръчка, просто изчакайте тя да бъде изпълнена според зададените условия. \ r \ nКак да търгувате с Binance \ r \ n Търговията с Binance е доста права, ако преди сте използвали друга обмяна на криптовалута. \ r \ n \ r \ nЗа да започнете, уверете се, че сте депозирали малко средства – има опции за търговия на двойки в BTC, ETH, BNB и USDT. \ r \ n \ r \ nСлед като разполагате със средства, в горното дясно меню изберете \"Обмен \" > \"Основен\" или \"Разширени \" за да заредите екрана за търговия. Ще използваме основния изглед. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n От дясната страна на екрана изберете раздел от BTC, ETH, BNB или USDT, това ще търгувате След това изберете желаната валута от списъка. Можете също да търсите тук и можете да създадете списък с предпочитани, като щракнете върху звездата до която и да е валута. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n След като желаната валута се зареди, обърнете внимание на лявата страна колона, която показва цените, на които хората са готови да продават в горната половина в червено и цените, които хората са готови да купуват в зелено в долната половина. Числото в средата показва последната продажна цена. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nСега, за да направите поръчка за покупка, използвайте централното поле под графиките и ще видите, че кутията за покупка е в зелено отдясно. \ r \ n \ r \ nМожете ръчно да въведете цена, на която искате да закупите, но по-добрият начин е да щракнете върху число в лявата колона. \ r \ n \ r \ nСлед това можете да въведете сумата на валутата, която искате да закупите, или щракнете върху бутоните 25%, 50%, 75% или 100%, които ще я запълнят със сума въз основа на това колко от валутата за покупка имате (в този случай BTC). \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nСлед като поръчката Ви бъде направена, тя ще се покаже отдолу в \"Отворени поръчки \" , докато се попълни. \ r \ n \ r \ nВ този момент новата валута ще бъде налична под \"Депозити \ / Тегления \" меню, където можете да го изтеглите в избрания от вас портфейл. \ r \ nПоддържаните крипто валути \ r \ nBinance често е похваляван заради голямото си разнообразие от монети за поддръжка. Търговците могат да използват платформата за множество цифрови валути, включително, но не само Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, LiteCoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple и др. \ R \ n \ r \ nКакто споменахме по-рано, Binance също така поддържа множество токени, като част от листингите на ICO. Имайки това предвид, търговците могат да използват платформата и за търговия с тези токени с цел печалба. \ R \ n \ r \ nBinance в момента е много бърза да добавя нови монети и токени след тяхното ICO, което обикновено означава, че можете да ги закупите евтино, което позволява по-голяма печалба по пътя. \ r \ n \ r \ nВ момента те предлагат двойки за търговия в BTC, BNB, ETH и USDT. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBinance ICO & BNB Coin \ r \ nОще нещо, което трябва да се отбележи, е Binance Coin, която беше издадена по време на тяхната собствена ICO. Монетата Binance може да се използва за плащане на такси и тя също така ще присъства в бъдещите им планове за създаване на децентрализирана борса, където ще формира една от ключовите основни валути. \ R \ n \ r \ nСамото закупуване на монетата Binance изглежда като добро инвестиция за бъдещето, тъй като борсата планира да използва печалбите си, за да изкупи обратно част от монетите на всяко тримесечие и да ги унищожи: следователно намалява предлагането и ги прави по-ценни за притежателите. \ r \ nВсеки тримесечие ще използваме 20% от нашите печалби, за да изкупим обратно BNB и да ги унищожим, докато не изкупим 50% от цялата BNB (100MM) обратно. Всички транзакции за обратно изкупуване ще бъдат обявени в блокчейна. В крайна сметка ще унищожим 100MM BNB, оставяйки 100MM BNB да останат. \ R \ n \ r \ nАко искате да прочетете повече за BNB Coin, разгледайте нашето задълбочено ръководство. \ R \ n \ r \ nБинансови такси & Ограничения \ r \ n По време на писането Binance начислява средна такса от 0,1% за всяка сделка, която потребителят прави. Тези, които изберат да платят чрез токена Binance, могат да получат 50% отстъпка от таксата за търговия, което е абсолютно добра новина. Това със сигурност са едни от най-ниските такси, налични понастоящем. \ R \ n \ r \ n Таксите за теглене обикновено варират за всяка цифрова валута. Например 0,0005 се таксува за тегления на Bitcoin, а 0,005 се таксува за тегления от ETH. Ето няколко примера, за да ви дадем представа за таксите, които ще плащате за тегления: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n COIN \ r \ nCODE \ r \ n Такса \ r \ nЕдиница \ r \ n \ r \ n \ r \ nBinance Coin \ r \ nBNB \ r \ n1 \ r \ nBNB \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitcoin \ r \ nBTC \ r \ n0.001 \ r \ nBTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nEthereum \ r \ nETH \ r \ n0.01 \ r \ nETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nLitcoin \ r \ nLTC \ r \ n0.01 \ r \ nLTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nNeo \ r \ nNEO \ r \ nБезплатно \ r \ nNEO \ r \ n \ r \ n \ r \ nQtum \ r \ nQTUM \ r \ n0.01 \ r \ nQTUM \ r \ n \ r \ n \ r \ nСъстояние \ r \ nSNT \ r \ n10 \ r \ nSNT \ r \ n \ r \ n \ r \ nBancor \ r \ nBNT \ r \ n1.2 \ r \ nBNT \ r \ n \ r \ n \ r \ nEos \ r \ nEOS \ r \ n0.7 \ r \ nEOS \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitcoin Cash \ r \ nBCC \ r \ n0.0005 \ r \ nBCC \ r \ n \ r \ n \ r \ nГаз \ r \ nГАЗ \ r \ nБезплатен \ r \ nГАЗ \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSDT \ r \ nUSDT \ r \ n50 \ r \ nUSDT \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Когато се стигне до лимити за прехвърляне, няма ограничение за броя монети, които можете да депозирате. Въпреки това, без да бъдат потвърдени, потребителите са ограничени по отношение на това колко могат да изтеглят. \ R \ n \ r \ n Проверката ще ви утвърди като потребители от второ ниво, като по този начин премахне тези ограничения и осигури много повече свобода при използване на платформата. \ r \ n \ r \ n Процесът на проверка изисква от потребителите да предоставят на Binance пълното си име, държава, пол, снимка на паспорт \ / държавно издаден документ за самоличност и дори селфи с паспорта. \ r \ n Безопасен ли е Binance? \ r \ n Докато Binance е една от най-новите борси за криптовалути, достъпни на пазара, тя бързо успя да постигне високо ниво на доверие от своите потребители и общността на дигиталната валута. \ r \ n \ r \ nВъпреки това борсата не успява предоставят на потребителите достатъчно информация за това как се осигуряват средствата, но ние все пак обичаме да вярваме, че сигурността се приема сериозно. Налице е двуфакторно удостоверяване и винаги е приятна гледка. Известно е обаче, че платформата предлага многостепенна и многостепенна системна архитектура. \ R \ n \ r \ nАктуализация: През март 2018 г. Binance претърпя опит за хакерство. \ R \ n \ r \ nХакерите се опитаха да изтеглят дръзък ход, който за щастие беше уловен от автоматизираните системи на мястото на борсата. Месеци наред хакерите натрупваха входни данни на хора чрез фишинг уебсайт и тайно инсталираха достъп до API на засегнатите акаунти. \ R \ n \ r \ n След това удариха, конвертирайки всички жертви altcoins в BTC и закупувайки Viacoin, изпомпвайки монетата в огромна цена и след това продават собствените си доставки на Viacoin във високата точка, преди да се опитат да изтеглят BTC в собствените си портфейли. За щастие никой не загуби средства, тъй като хакът беше заловен и единствените хора, които загубиха, бяха хакерите, чиито средства ще бъдат дарени за благотворителност. \ R \ n \ r \ nТъй като този хак стана възможен от хора, влизащи в техните входни данни в сайта и 2FA подробности във фалшив уебсайт, винаги трябва да се уверите, че сте на правилния Binance url, преди да влезете. Препоръчваме ви да маркирате сайта и да го използвате само за достъп, никога да не кликвате върху връзки от имейли, Twitter, Telegram и др. \ r \ n \ r \ nТова събитие направи много, за да вдъхне увереност около Binance, не само че техните автоматизирани процеси улавят опита за хакване, преди някой да е загубил средства, оттогава те предлагат награда от 250 000 долара на всеки, който може да помогне за улов на хакерите. По време на това събитие Binance действаше примерно и беше похвален за бързите си действия при разрешаването на това. \ R \ nПоддръжка на клиенти на Binance \ r \ n За да бъде успешен обменът, е необходим голям екип за поддръжка на клиенти, способен да отговори на всички потребителски въпроси и искания своевременно. Докато зоната за подкрепа на Binance би могла да помогне малко, екипът е отзивчив и способен да предложи професионална помощ на нуждаещи се търговци. Билетите за поддръжка се подават чрез онлайн формуляр, представен на уебсайта, а отговорите се правят по имейл. Понастоящем няма поддръжка за чат на живо, нито телефонен номер, на който клиентите да могат да се свържат с екипа за поддръжка. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Освен екипа на CS, Binance предлага няколко често задавани въпроси и статии, предназначени да помогнат на потребителите да свикнат с борсата и начина, по който тя работи. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Трябва да се отбележи, че е известно, че поддръжката на клиенти на Binance реагира бавно заявки на клиенти. Това е познат феномен за повечето големи борси и се дължи просто на обема на потребителите и количеството помощен персонал. \ R \ n \ r \ nБорсите нараснаха с експлозивна скорост през изминалата година и компаниите просто не успя да се справи с търсенето. Binance нарастваше особено бързо, преминавайки от старта до най-голямата борса на планетата за няколко кратки месеца. \ R \ n \ r \ nПоддържащият персонал за борси трябва да бъде внимателно проверен и обучен поради свързаните с тях технически изисквания и изисквания за сигурност – за разлика от други традиционни компании, в които персоналът може да бъде обучен по-бързо. \ r \ n \ r \ n Някои неща, които трябва да имате предвид, са двойна проверка на адресите на портфейла, уверете се, че изпращате правилната криптовалута на съответния адрес на сайта. Смесванията с портфейли са една от най-големите грешки, които хората правят, когато използват борси. \ R \ n \ r \ n Други неща, които трябва да се отбележат, са, първо опитайте с по-малко тестово плащане, ако планирате да превеждате големи суми – може да ви струва малко повече в такси, но ще си заслужава за спокойствие. \ r \ n \ r \ nАко се наложи да се свържете с екипа за поддръжка, уверете се, че сте им предоставили достатъчно информация, за да можете да ви помогнете за първи път. Включете адреси на портфейла, часове на транзакции и всякаква друга информация, която смятате, че може да им е необходима, за да ускори процеса. \ R \ nПреместването в Малта \ r \ nПрез март 2018 г. японски вестник Nikkei съобщи, че Binance търгува в Япония и не следва техните официални разпоредби. Това предизвика известни турбуленции на пазарите, докато Binance направи официално съобщение, че ще преместят операции на крипто-приятелския остров Малта в Европа, заявявайки: \ r \ nСлед прегледа на няколко различни места, компанията реши да инвестира в Европейска държава поради съществуващото законодателство за про-блокчейн и стабилността, която предлага на компаниите за финансови технологии чрез нейната регулаторна рамка. \ R \ nТова е добра новина за компанията и те дори получиха топло посрещане от министър-председателя на Малта в Twitter. \ r \ n \ r \ nBinance също така обяви, че водят преговори с малтийски банки с цел предоставяне на транзакции на Fiat, което означава, че в бъдеще могат да предложат рампа за фиат към крипто транзакции, заедно с двойки за търговия с фиат на борсата. \ r \ n \ r \ nОще добри новини за Binance, изглежда, тъй като техният профил и репутация в индустрията продължават да растат. \ r \ nСтартиране на децентрализирана борса \ r \ nПо-нови новини за Binance и това, което изглежда като добра новина за притежателите на БНБ е фактът, че те планират да пуснат своя собствена децентрализирана борса (DEX): \ r \ n \"След задълбочено проучване на децентрализирани рамки за обмен и анализ на съществуващи внедрения, ние вярваме, че могат да бъдат направени значителни подобрения при предоставянето на потребителите на Binance с ниво на търговски опит, с което те вече са свикнали. В близко бъдеще ще съществуват централизирани и децентрализирани борси, които ще се допълват, като същевременно ще имат взаимозависимост. \"\ r \ nДигиталният актив на БНБ, вече ERC-20 маркер, ще мигрира като роден маркер на тази мрежа и ще се използва за плащане на таксите за търговия на новата борса. \ r \ nСтартиране на децентрализирана фондова борса \ r \ nПо-добро новината наскоро за Binance е, че те си партнират с Neufund за изграждането на първата децентрализирана фондова борса в света. \ r \ n \ r \ n Заедно с Малтийската фондова борса те имат за цел да създадат регулирана и децентрализирана глобална фондова борса за листване и търговия токенизирани ценни книжа заедно с криптовалути. \ r \ nСпоред CapLinked само до 2020 г. пазарната капитализация на акции се очаква да достигне 1 трилион долара и благодарение на партньорството с MSX, дъщерно дружество на Малтийската фондова борса и Binance, Neufund ще стане първата платформа за първично издаване от край до край за маркери за сигурност, по-специално за капитали. Той ще осигури начини за вторична търговия с акции и ще позволи на компаниите по целия свят да набират средства по Blockchain по легален начин, като същевременно предлагат така необходимата ликвидност. \ R \ nТова е по-положителна новина за Binance, тъй като те се стремят да консолидират позицията си като криптовалута номер едно в света. \ r \ n Стартиране на Binance Jersey – Сега поддържа Fiat на Crypto \ r \ n От 16 януари 2019 г. Binance обяви пускането на нов обмен на Fiat за Crypto на име \"Binance Jersey \".\ r \ n \ r \ nТърговската платформа е активна и активна и ви позволява да търгувате във фиатни валути като евро и лира стерлинги, като Европа е техният целеви пазар. \ r \ nВ момента направихме пълен преглед на Binance Jersey , така че потърсете повече задълбочени подробности за новата платформа. \ r \ n \ r \ nПосетете Binance Jersey \ u00bb \ r \ n По време на писането те предлагат само четири двойки за търговия с още, които да следват скоро: \ r \ n \ r \ n \ tBTC \ / EUR \ r \ n \ tBTC \ / GBP \ r \ n \ tETH \ / EUR \ r \ n \ tETH \ / GBP \ r \ n \ r \ nПоддържани юрисдикции: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nАргентина \ r \ nЕсватини (бивш Свазиленд) \ r \ nЛатвия \ r \ nРумания \ r \ n \ r \ n \ r \ nАрмения \ r \ nФинландия \ r \ nЛихтенщайн \ r \ nСингапур \ r \ n \ r \ n \ r \ nАвстралия \ r \ nФранция \ r \ nЛитва \ r \ nСловакия \ r \ n \ r \ n \ r \ nАвстрия \ r \ nГермания \ r \ nЛюксембург \ r \ nСловения \ r \ n \ r \ n \ r \ nАзербайджан \ r \ nГибралтар \ r \ nМакао \ r \ nЮжна Африка \ r \ n \ r \ n \ r \ nБелгия \ r \ nГърция \ r \ nМалта \ r \ nЮжна Корея \ r \ n \ r \ n \ r \ nБразилия \ r \ nХонконг \ r \ nМавриций \ r \ nИспания \ r \ n \ r \ n \ r \ nБългария \ r \ nУнгария \ r \ nМексика \ r \ nШвеция \ r \ n \ r \ n \ r \ n Канада \ r \ nИсландия \ r \ nМонако \ r \ nШвейцария \ r \ n \ r \ n \ r \ nЧили \ r \ nИрландия \ r \ nНидерландия \ r \ nТурция \ r \ n \ r \ n \ r \ nХърватия \ r \ nИзраел \ r \ nНова Зеландия \ r \ n Обединени арабски емирства (ОАЕ) \ r \ n \ r \ n \ r \ nКипър \ r \ nИталия \ r \ nНорвегия \ r \ nОбединено кралство (Великобритания) \ r \ n \ r \ n \ r \ nЧехия \ r \ nЯмайка \ r \ nПеру \ r \ nУругвай \ r \ n \ r \ n \ r \ nДания \ r \ nЯпония \ r \ nПолша \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nЕстония \ r \ nДжърси \ r \ nПортугалия \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Клиенти, които желаят да търгуват с поддръжката fiat валутите ще трябва да извършват нашите KYC процедури, като качват техните документи за самоличност като паспорт и шофьорска книжка. \ r \ n \ r \ n Wei Zhou, финансовият директор на Binance, публикува това изявление относно стартирането: \ r \ n \ u201cРазширяване на пазарите за обмяна на криптовалута с фиатните валути в европейския регион отварят нови икономически възможности за европейците, както и свободата от надвиснала несигурност за Брекзит, където паундът и еврото също са загрижени. Чрез Binance Jersey искаме да помогнем за преодоляване на крипто-фиатния канал за Европа и Великобритания като част от нашата глобална експанзия в подкрепа на по-широкото приемане на криптовалута \ u201d. \ R \ nАко сте запознати с търговията на Binance, тогава ще се почувствате начало на новата им борса – използва същия двигател и екранът за търговия е изложен по същия начин с опцията за избор между изгледи Basic и Advanced: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nЗа финансиране вашата сметка във фиат, първо ще трябва да завършите процеса на KYC, след като приключите, след това можете да депозирате средства директно от банковата си сметка, като я свържете от екрана за депозити. \ r \ n \ r \ nМожете също да финансирате сметката си с BTC или Ethereum. След като свържете настройката на сметката си и банковата си сметка, можете също да изтегляте средства във фиатна валута – това е чудесна новина, тъй като Binance вече може да предложи начин на инвеститорите да осребрят своите криптовалути. \ R \ n \ r \ nИмаме надстроихме нашите оценки за преглед по-долу и смятаме, че това е огромно подобрение на предлагането на Binance’s Exchange, ако успеят да го разпространят в още повече държави (САЩ в момента са изключени), това може да промени играта, тъй като хората вече имат допълнителен, регулиран фиат на и извън рампата за техните притежания. \ r \ nЗакупуване на биткойн с австралийски долари \ r \ nНа 20 март 2019 г. Binance обяви пускането на Binance Lite Australia, първият фиат шлюз към света на криптовалутите, който осигурява сигурна , надежден и лесен за използване начин за закупуване на биткойн с пари в Австралия. \ r \ n \ r \ nБрокерската услуга за парични средства към биткойн работи чрез мрежа от над 1000 вестника в цяла Австралия и понастоящем позволява на всеки да купува биткойн с помощта на Австралийски долари (AUD) и t ето планове за включване на допълнителни цифрови валути и опции за закупуване на фиат в бъдеще. \ r \ n \ r \ nПотребителите трябва първо да преминат проверка на акаунта в Binance Lite и след успешно потвърждаване потребителите могат да правят онлайн поръчки и да депозират пари в най-близката си вестник, за да получат своите предварително поръчани биткойни. \ r \ n \ r \ nБрокерската услуга Binance Lite се управлява от InvestbyBit, независимо управлявано дъщерно дружество на криптовалутната борса Binance.com. Услугата има за цел да опрости процеса на закупуване на криптовалути и да направи цифровите активи като Биткойн лесно достъпни в Австралия. \ R \ n \ r \ n \ t Такси 2,5% такса за транзакция (50% отстъпка) плюс GST върху таксата за транзакция за в момента всяка покупка се таксува като въвеждаща ставка. Следователно, за поръчка от $ 50 таксата за транзакция ще бъде $ 1,22, а GST ще бъде 10% от таксата за транзакция, което е $ 0,12. \ R \ n \ t Ограничения В момента системата е в бета фаза и минималната сума за покупка е са намалени до $ 30 с максимална сума за покупка, ограничена до $ 1000. Тези ограничения могат да се променят с течение на времето и се приемат само кратни на $ 10, като например поръчки за $ 50, $ 60, $ 70 и т.н. \ r \ n \ r \ nПроверка \ r \ nПървите клиенти трябва да преминат през еднократно знание Проверка на документа на вашия клиент (KYC). Когато използвате услугата, е необходимо да следвате указанията за инструкции след страницата за поръчка и да преминете през проверката. \ R \ n \ r \ n За да завършите процеса на проверка, е необходимо да изпратите 1 или 2 формуляра на правителствените документи за самоличност като паспорт, шофьорска книжка или карта Medicare, в допълнение към вашия адрес на пребиваване. Всички завръщащи се клиенти, които вече са завършили проверката на KYC, ще бъдат изпратени на страницата с обобщение на поръчката директно след отваряне на нова поръчка. \ R \ n \ r \ n Всеки акаунт е свързан с мобилен номер и потребителите трябва да се уверят, че използват мобилния телефон номер, предоставен при първо завършване на процеса на проверка. Всеки, който избере да използва нов мобилен номер, ще трябва да завърши процеса на потвърждаване на личната карта още веднъж. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Плащането с дебитна и кредитна карта \ r \ nBinance позволява на потребителите да извършват плащания с дебитни и кредитни карти за криптовалути чрез партньорство с Simplex. Възможно е да закупите Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) и XRP токени от Visa и MasterCard, а предимствата от използването на дебитна или кредитна карта на Binance включват: \ r \ n \ r \ n \ tSwift трансфери: Средно 10-30 минути, за да може криптовалутата да стигне до вашия портфейл \ r \ n \ tНиски такси: само 3,5% на транзакция или 10 USD, което от двете е по-високо \ r \ n \ tУдобно: Приемат се Visa и MasterCard \ r \ n \ r \ nЗа да закупят поддържаните криптовалути с дебитна или кредитна карта, потребителите първо могат да преминат през официалната страница с инструкции и след това да посетят: \ u00a0https: \ / \ / www.binance.com \ / en \ / кредитна карта. \ r \ nBinance Launchpad и първоначални предложения за монети (IEO) \ r \ nBinance Launchpad е платформата за стартиране на борса token, която има за цел да свърже blockchain проекти с по-голямата криптовалутна общност и да даде възможност на проекти за набиране на средства при взаимодействие със значителната потребителска база на Binance . \ r \ n \ r \ n През декември 2017 г. проектите BREAD и GIFTO успяха да проведат успешни продажби на символи на B inance Launchpad и проекти като BitTorrent и Fetch.AI също са провели успешни стартирания през 2019 г. \ r \ n \ r \ nПлатформата използва родния BNB токен на борсата и възнаграждава потребителите за задържане на токена, както и позволяването му да се използва за участие в продажби на токени. \ r \ n \ r \ nПрочетете: Какво е IEO? \ r \ nКак работят предложенията за маркери на Binance Launchpad \ r \ nВъзможността за участие в предложенията на символи продължава да привлича значително количество потребители на Binance и е необходимо да преминат през няколко стъпки, за да свикнат с платформата Launchpad. \ r \ n \ r \ n Всеки, който се интересува от проект, трябва първо да отиде на уебсайта на Binance Launchpad и да кликне върху проекта страница и проучете задълбочено някой от предлаганите проекти. \ r \ n \ r \ nАко вече не е направено, е необходимо също така да завършите проверката на вашия акаунт в Binance, тъй като продажбите на токени се извършват в съответствие с регулаторните изисквания на поддържания потребител юрисдикции. \ r \ nСистемата за лотария \ r \ nBinance Launchpad работи система за лотария, която вижда, че броят на лотарийните билети, за които можете да претендирате, зависи от количеството BNB токени, които държите в сметката си в Binance за период от 20 дни, водещ до деня на лотарията, с максимум до 5 билети за допустим акаунт. \ r \ n \ r \ n 20-те дни преди датата на тегленето на лотарията са представени с X по-долу и \ u00a0 с пример, 100 \ u2264 \ u00a0X < 200 означава, че балансът ви в БНБ през целия 20-дневен период се поддържа на 100 или повече БНБ, но не надвишава или достига 200 БНБ. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nСнимка в 0: 00:00 (UTC) всеки ден записва салдото на БНБ на всеки потребител и ако салдото ви в БНБ спадне под минималното салдо, необходимо за даден ден през 20-дневния период, те ще бъдат поставени в долния праг. \ R \ n \ r \ n Например, ако Потребител А държи 301 БНБ за 19 от 20-те дни, но салдото им спада до 299 БНБ за един ден. Те ще преминат към долния праг и ще имат право да заявят само 2 лотарийни билета. \ R \ n \ r \ n Преди действителната дата на лотария, потребителите получават 24-часов период, за да изберат колко лотарийни билета желаят да влязат, с максимален брой въз основа на притежанията им в БНБ през предходните 20 дни. \ r \ n \ r \ nТук, ако потребителят представи запис от 5 билета и 2 билета в крайна сметка спечелят, той се ангажира да плати за 2 разпределения на билети (в БНБ ) за жетоните. \ r \ n \ r \ n Всеки билет за лотария има уникален номер с множество притежатели на лотарийни билети, получавайки билети с поредни номера. Например, когато заявявате 5 билета, билетите могат да бъдат номерирани 100010, 100011, 100012, 100013 и 100014. \ r \ n \ r \ nСлед изтичане на 24-часовия период и всички билети са напълно издадени, Binance започва да избира произволно няколко -цифрени числа. Те се съпоставят с опашните цифри на всички издадени билети, за да се определи списъкът на победителите. \ R \ n \ r \ n Процесът на подбор продължава, докато се съчетаят максималният брой победители и съответната БНБ се приспада от всеки печеливш потребител баланс, веднага щом се считат за печеливши. \ r \ n \ r \ nBinance обявява максималния брой потенциални победители в лотарийни билети и сумата на разпределението, съответстваща на всеки печеливш билет предварително. \ r \ nBinance Hack \ r \ nВ началото на май 2019 г. Binance претърпя първия си хак, който разгледахме тук в Blockonomi. Накратко, хакер успя да получи достъп и да заобиколи някои от техните мерки за сигурност, използвайки ключова потребителска информация, включително API ключове, използвани от търговски ботове и мениджъри на портфейли на трети страни. \ R \ n \ r \ nТе успяха да се оттеглят Криптовалута на стойност 40 милиона долара от борсата. \ R \ n \ r \ nBinance реши да покрие изцяло тези загуби, използвайки \"SAFU \" фонд за сигурност и възстанови на всички потребители загубите, които са претърпели. \ r \ n \ r \ n Фактът, че Binance покрива тези загуби, ни дава повече увереност в тяхната честност и почтеност, но също така подчертава важния факт, че трябва да следвате най-добрите практики за сигурност и поддържайте само малки количества крипто на борсите. \ r \ n \ r \ n Използвайте хардуерни портфейли, за да съхранявате вашите средства сигурно, тъй като изглежда, че дори най-големите борси не са имунизирани срещу този тип атака. \ r \ nЗаключение \ r \ nВ момента съответстващият механизъм на борсата е способен да обработва приблизително 1,4 милиона поръчки всяка секунда, което го прави един от най-бързите борси на пазара. \ r \ n \ r \ n Освен това централата работи на всички форми на устройства, включително уеб, Android, WeChat и HTML5. Не-англоговорящите ще се радват да знаят, че Binance предлага многоезична поддръжка на китайски, английски, корейски и японски. \ R \ n \ r \ n Въз основа на всичко, което беше очертано досега, Binance несъмнено е водещата борса за криптовалути и предлага страхотни такси и страхотна поддръжка на цифрова валута. \ r \ n \ r \ nТъй като според съобщенията има достъп до изобилие от ресурси и партньори, има вероятност Binance да продължи да се развива и да предлага страхотни услуги за обмен на цифрова валута на своите клиенти. \ r \ n \ r \ nРадваме се да препоръчаме Binance и го добавихме към нашия списък с най-добрите борси за криптовалути. \ r \ n \ r \ nПродължаваме да актуализираме този преглед, откакто Binance стартира за първи път (ние бяхме едни от първите, които предложиха преглед на платформата по това време). И с напредването на времето, отново и отново Binance се оказва една от най-добрите, ако не и най-добрата налична борса. \ R \ n \ r \ nИзпълнителният директор на Changpeng Zhao (накратко CZ) е част от криптовалутна общност и показа високи стандарти за почтеност. \ r \ n \ r \ nBinance борсата продължи да прави иновации, предлагайки нови продукти на пазара и нови опции за закупуване и търговия с криптовалути във всички краища на света. \ r \ nПосетете Binance","автор": {"@Тип":"Личност","име":"Даниел Доб"},"дата Публикувано":"2021-01-04"},"AdditionalType":"неопределено","alternateName":"неопределено","награда":"неопределено","награди":"неопределено","марка":"неопределено","категория":"неопределено","цвят":"неопределено","дълбочина":"неопределено","еднозначно описание":"неопределено","gtin12":"неопределено","gtin13":"неопределено","gtin14":"неопределено","gtin8":"неопределено","височина":"неопределено","идентификатор":"неопределено","лого":"неопределено","mainEntityOfPage":"неопределено","материал":"неопределено","модел":"неопределено","mpn":"неопределено","идентификация на продукта":"неопределено","дата на производство":"неопределено","Дата на закупуване":"неопределено","дата на излизане":"неопределено","същото като":"неопределено","ску":"неопределено","лозунг":"неопределено","URL адрес":"неопределено","тегло":"неопределено","ширина":"неопределено"}