NBX Review: Норвежката водеща борса за криптовалути

Преглед на NBX

Норвежка блокова борса (NBX) се утвърди като пионер в търговията с дигитални монети и предлага услуги за крипто търговия от първо ниво. NBX has е една от водещите крипто борси в Норвегия, с пазар, който дава възможност за продажба и купуване на крипто не само за норвежки граждани, но и за международни инвеститори.

Преглед на NBX

Понастоящем офисите на NBX са разположени в 3 области, които са Осло (Норвегия), Халифакс (Канада) и Рига (Латвия). NBX стартира с цел да установи бърза и надеждна борса, която да помогне за изграждането на норвежката крипто индустрия – и да я доближи до международния пазар.

За да изгради устойчива екосистема, NBX се фокусира върху сигурността, спазването и целостта. В същото време NBX направи крачки, за да свърже криптовалутите с ежедневието.

За да накара крипто да използва част от ежедневните разходи, NBX успешно свързва крипто търговията с покупка на полетни услуги благодарение на система за възнаграждение. „Търгувай и лети“ е слоганът на NBX, който представя нейните постижения и надеждите му да изгради лоялност на клиентите в дългосрочен план.

Посетете NBX

Платформата

NBX разбира търсенето на надеждни платформи за крипто търговия и непрекъснато работи, за да създаде страхотна борса, която е лесна за използване както за нови, така и за опитни инвеститори.

Табло за управление на NBXТабло за управление на NBX

Опростена регистрация

С бърз и неограничен процес на регистрация, NBX приветства както норвежки клиенти, така и чуждестранни търговци. Отварянето на нов акаунт в NBX е супер лесно.

Ако сте на 18 години или повече, платформата изисква само да въведете имейл адрес и парола, за да се регистрирате. След няколко минути се изпраща имейл за потвърждение на новия акаунт, след което всичко е готово.

След това потребителите могат да влязат, за да открият множество невероятни функции без ограничения.

За да започнат търговия, потребителите ще трябва да извършат допълнителна стъпка, за да проверят своята самоличност и да настроят 2-факторно удостоверяване. NBX харесва 2FA, защото помага на клиентите си да имат по-голяма сигурност за своите акаунти.

Поддържани активи

NBX поддържа редица най-популярните монети в света, като Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD Coin (USDC) и монетата от норвежката крона (NOK). Също така има 5 налични двойки за търговия, BTC / USDC, ETH / USDC, ETH / BTC, BTC / NOK и ETH / NOK.

През тази година NBX планира да добави други цифрови активи и фиатни двойки, включително SEK, DKK, GBP, EUR и USD. Повече опции за търговия винаги са нещо добро и NBX работи за създаването на пълнофункционална борса.

Освен това NBX стартира интегрирана програма за връщане на пари, наречена CashPoint.

В тази програма потребителите могат да натрупват CashPoints за всякакви транзакции, които правят в NBX. Техните CashPoints могат да се използват за плащане на свързани онлайн / офлайн услуги, като закупуване на самолетни билети и багаж от Norwegian Air Shuttle.

Пазари на NBXПазари на NBX

NBX предлага специална сделка през юли и август, при която търговците ще спечелят 20% кешбек от всички такси за търговия. След август потребителите ще получат 10% кешбек при извършване на транзакция в NBX.

Чрез тези схеми NBX създава компетентна търговска екосистема за всички членове – по-важното е, че тази екосистема се разраства в скандинавските региони без признаци на спиране.

Табло за управление на NBX

NBX поставя силен акцент върху създаването на опростен, лесен за употреба и прозрачен интерфейс. След влизане потребителите могат лесно да се запознаят с картата на сайта и нейното съдържание.

Главното табло за управление показва графиките на цените през последните 24 часа, заедно с текущото салдо на акаунта на потребителя. Потребителите могат също да намерят подробна статистика за всеки крипто пазар, както и информация за историята на техните поръчки и всички активи в акаунта си, които са визуално илюстрирани в отделни сектори.

В същото време NBX непрекъснато актуализира своята библиотека, свързана с монети, с ръководства за NBX, често задавани въпроси, база от знания и подканва членовете да се присъединят към общността на NBX в социалните мрежи. NBX прави всичко възможно, за да създаде прозрачна среда за криптотърговците да управляват и обменят средствата си.

NBX търговия & Такси

NBX предоставя на търговците силата да извършват свободно своите транзакции на своята платформа. Борсата предоставя опростен механизъм, който се състои от три компонента, поръчка на производител, поръчка на такер и пазарна поръчка.

По принцип поръчката на Maker се отнася до акта на предлагане на поръчка, налична за продажба, която ще бъде отворена в книгата с поръчки, докато не бъде направена съответстваща поръчка на Taker и премахне съществуващата поръчка на Maker. Междувременно пазарната поръчка се отнася до незабавна поръчка на Maker или Taker, която позволява да се продава или купува на пазарна цена.

Екран за търговияЕкран за търговия

Докато поръчките на Maker / Taker дават възможност за безплатна търговия, пазарните поръчки са невероятен инструмент за бързи транзакции. NBX също така позволява на потребителите да задават лимитирана поръчка, за да контролират по-добре цената и продадената / закупената сума.

NBX предлага и изключително конкурентна схема за такси. Всички депозити, без значение в криптовалути или фиатни пари, са напълно безплатни.

NBX таксува своите потребители само за теглене и за търговска дейност.

Докато таксата за теглене варира в зависимост от символа и минималната сума, за търговия се начислява фиксирана ставка от 0,5% при всяка успешно направена поръчка, която важи както за Maker, така и за Taker. Тези такси са в съответствие с отрасъла и са много справедливи.

Такси за търговияТакси за търговия

поверителност & Сигурност

NBX поставя поверителността и сигурността на своите потребители на върха, а също така е напълно в съответствие със съществуващите разпоредби за крипто търговия. Той работи и в някои от най-добрите юрисдикции в световен мащаб, което е добре да се види.

Всъщност NBX изрично заявява своите политики за разкриване и поверителност на домашния си уебсайт, в които NBX се ангажира да третира личните данни на потребителите като поверителна информация и да направи всичко възможно, за да ги запази в безопасност.

На практика NBX събира информацията за потребителите в централна база данни само за вътрешни цели, включително индивидуална проверка и класификация, подобряване на клиентския опит, обработка на търговията и предотвратяване на престъпления.

NBX редовно актуализира базата данни за нарушена информация (ако това се случи) и компрометирани пароли, за да отправя своевременни предупреждения към своите потребители. В същото време NBX публикува насоки и статии, за да инструктира членовете как да създадат най-силните пароли за максимална безопасност.

NBX’s Vision

Успехите на NBX идват от солиден план и огромни усилия за това как този план се изпълнява. Със стабилна база, NBX’s има светло бъдеще като водеща блокова борса в Норвегия и Скандинавия. Много търговци биха искали да правят бизнес със скандинавския бизнес, поради силната регулаторна структура в региона.

Съответствие с нормативните изисквания

NBX е основана и регулирана под строгото ръководство на Норвежкия орган за финансов надзор. Това помага на клиентите да се доверят на борсата и да знаят, че тя е напълно регулирана на пазара от първо ниво.

За разлика от много крипто борси, които може да нямат никакъв регулаторен надзор, NBX се ангажира да предоставя безопасни и прозрачни услуги за крипто търговия.

Технология

Разработчиците на NBX са приложили съвременни технологии за изграждане на борсата, така че да улеснят използването й, както и да разчистят пътя за бъдещо разширяване.

В резултат на това платформата NBX е в състояние да осигури опростен процес на търговия, приспособим дори за нетехнологични инвеститори, както и да се интегрира с външни услуги като системата CashPoint, както и да поддържа превъзходни протоколи за сигурност за цялата борса.

поддържа & Сътрудничество

NBX се справи добре с поставянето на основите за своята интегрирана и мащабируема екосистема благодарение на огромната подкрепа и близки взаимоотношения с редица индустриални играчи. По-специално, NBX получава инвестиции от големи корпорации като Observatoriet Invest As, Sparebank Øst, Norwegian Air Shuttle ASA и Dasha Group AS.

NBX е в състояние да свърже своя обмен с други бизнеси, което може да помогне на компанията да намери пазарни ниши в бъдеще.

Сътрудничеството с Norwegian Air Shuttle е типичен пример, при който NBX и авиокомпанията стартират успешно системата за награди CashPoint, която представя взаимна комбинация от криптовалути и пътувания.

Борсата е подкрепена от дълбока професионална експертиза, тъй като нейният основател, г-н Bjorn Kjøs, е и основател на Norwegian Airlines и Bank Norwegian. Заемайки лидерската позиция в множество ключови индустрии, г-н Бьорн Кьос ясно разбира как да ориентира NBX към превръщането му в процъфтяваща и устойчива борса с токени.

Няма много конкуренция

В момента NBX не трябва да се сблъсква с голяма конкуренция в норвежката крипто търговия – в Норвегия все още няма преки съперници. В по-широк смисъл NBX работи, за да се конкурира с Binance, Coinbase, Huobi и Kraken като основни международни борси.

Следователно има много вътрешни и регионални възможности за разширяване на NBX. Със сегашните си темпове, NBX вероятно ще достигне до Норвегия и ще грабне значителен дял от търсенето на скандинавския пазар на токени през следващите години.

Взаимодействие с общността

NBX наистина се грижи добре за своите потребители, като създава секция в блога, до която всеки има достъп. Борсата също така дава приоритет на култивирането на стабилна общност за криптотърговци.

До момента NBX се предлага в няколко най-големи социални мрежи, като Facebook, Twitter, LinkedIn, Medium, и приветства заинтересованите инвеститори да се присъединят и обменят своите истории.

Можете да се присъедините към социалните канали на NBX точно сега, за да научите повече за норвежката борса!

Посетете NBX