Преглед на Nominex: Крипто обмен със собствена програма за NMX Token & Referral

Преглед на Nominex

Има много крипто борси, от които можете да избирате. Номинекс има солидна платформа за търговия, която позволява търговия с множество двойки символи. Двойките жетони са базирани на BTC, ETH и USDT. Клиентите на Nominex също получават достъп до незабавни депозити и първокласна сигурност за всички токени на депозит с борсата.

Nominex също така предлага на своите клиенти начин да спечелят от програмата си за препоръки, която ви позволява да създадете пасивен доход от хора, които се отнасят към борсата.

Ако търсите начин да комбинирате търговията с токени с пасивен онлайн доход, би било добра идея да научите повече за това, което Nominex може да предложи. Платформата е лесна за използване и дава на търговците на крипто някои страхотни възможности за техния бизнес или хоби.

Nominex също създаде страхотна система за токеномика, която ще раздава безплатно NMX токени. Колкото по-рано се регистрирате за платформата, толкова повече NMX токени вероятно ще получите.

Преглед на Nominex

Посетете Nominex

Nominex създава възможности

Nominex знае, че има много конкуренция в пространството за крипто търговия, така че създаде партньорска програма което ще помогне на всеки, който обича да търгува с крипто, да развие своя онлайн бизнес. Компанията използва бинарно дърво свързана структура за своята партньорска програма и всеки, който се присъедини към борсата, може да се възползва напълно от водещата в бранша бонусна програма.

За разлика от много други партньорски програми, които са там, Nominex ви позволява да имате неограничени хора във вашето дърво, което означава, че възвръщаемостта от времето и усилията, които изразходвате за промоцията на борсата, няма да бъде ограничена до дадено ниво на възможни потребители във вашето дърво.

Препратка към Nominex

Изграждането на мрежа от търговци със системата, проектирана от Nominex, е просто. Компанията създаде връзки, които можете да разпространявате, и започнете да правите пасивни доходи от всеки, който е във вашето дърво. За разлика от много други партньорски програми, Nominex ви позволява да печелите пари от потребители, които са както под вас, така и на други позиции.

Как работи Партньорската програма

На най-основното си ниво партньорската програма Nominex е изключително проста. След като се регистрирате за акаунт, ще получите връзка за препоръчване, която можете да изпратите на всеки друг, който търгува с криптовалути. Ако те се присъединят към Nominex и започнат да търгуват с тази връзка, вие ще направите процент от техните такси за търговия, завинаги.

Структурата на двоичното дърво е малко по-различна от много други програми за препращане. Когато решите да започнете да изграждате вашата партньорска мрежа, можете да добавите двама души като първо ниво на партньор. След това тези двама души могат да добавят още двама души, така че на второто ниво ще имате 6 души във вашето дърво (двама на първо ниво и четири на второ).

Предлаганите награди се променят с нарастването на нивата и можете да научите повече за конкретните начини, по които ще печелите пари с тази програма, на официалната страница на партньорска програма, до която имате достъп щракнете тук.

Ако искате да намерите начин да започнете да печелите пари от любовта си към крипто и търговията, партньорската програма Nominex е добър вариант. Има много начини да привлечете хората към борсата и да спечелите повече експозиция и за себе си.

Партньорска програма на Nominex: Двоична дървесна структура

Бинарното дърво на филиал на Nominex е организационна структура, при която всеки член на филиал може да има само двама души на първото си ниво на филиал, образуващи леви и десни екипи. Второто ниво съдържа до 4 членове, третото ниво – 8 и така нататък. Всяко следващо ниво има капацитет, умножен по 2 от капацитета на предишното ниво.

Сътрудническа структура

Платформата също така 4 различни вида бонус:

  • Бонус за бърз старт – Вземете 5 или 8% от таксите за търговия, платени от вашите собствени реферали
  • Отборен бонус – Вземете 25 USDT за всеки формиран търговски цикъл
  • Бонус за лидерство -Получавайте 10% от всеки отборен бонус, който получавате вашите собствени (директни) препоръки
  • Бонус за напредък – Снимайте за звездите, търгувайте повече, постигайте редици и вземете допълнителен бонус

Бонус

Как да: Изградете партньорска мрежа

Може би се чудите как да привлечете хората във вашата партньорска мрежа. Добрата новина е, че има много начини да бъдете забелязани онлайн и всички те могат да ви помогнат да увеличите присъствието си онлайн. Печеленето на пари с партньорската програма Nominex е добър начин да започнете да печелите пасивни доходи и да привличате съмишленици във вашите медии.

Ако искате да пишете и искате да разпространите думата за крипто, блоговете за крипто могат да бъдат добър начин да стартирате вашия онлайн бизнес. С партньорската програма Nominex ще имате начин да създадете пасивен доход от вашия блог, а също така да изградите имиджа си на гуру на маркера на символи.

Разходите за стартиране на блог са минимални, което прави блоговете чудесен начин за изграждане на последователи онлайн. Винаги има нужда от проницателни коментари за крипто пазарите и след като имате разумно количество съдържание в блога си, можете да го разширите в уебсайт.

Можете да спечелите пари от разпространението на онлайн видео съдържание, като стартирате канал в YouTube и говорите за крипто. Има голям шанс криптовалутите да съществуват известно време и влизането в партньорската програма на Nominex е добър начин за монетизиране на формат, който може да бъде труден за печелене на пари.

Партньорската програма на Nominex е създадена, за да увеличи усилията, които полагате за изграждането на вашето дърво, и ще можете да спечелите от „ефекта на преливане“, който е, когато човекът над вас (ако има такъв) изгражда своето дърво. Рядко се случва партньорска програма да ви възнагради за странични части на дървото, но Nominex го прави.

Пазарите на токени се движат бързо и можете да получите следното, като изпратите информация толкова бързо, колкото новинарските сайтове я публикуват с Twitter. Повечето хора трудно печелят пари за своите туитове, но с партньорската програма Nominex можете да получите пари, за да останете на върха на крипто пазарите.

Разбира се, и трите идеи, изброени тук, могат да бъдат използвани заедно и напълно работят, за да ви помогнат да установите стабилно онлайн присъствие. Има и други начини да осребрите вашата онлайн персона и партньорската програма на Nominex може да е врата към много по-голям пасивен доход.

Функции на Nominex

Страхотната партньорска програма не би означавала много, ако крипто обменът зад нея не беше страхотен и Nominex създаде платформа, която отговаря на нуждите на много търговци на символи. Nominex предлага търговия без ливъридж в много от най-популярните двойки символи, като Bitcoin, Ethereum, Litecoin и много други.

В допълнение към широката гама от поддържани токени, Nominex има минимални KYC изисквания, тъй като не поддържа депозити или тегления във фиатна валута. За да възпроизведе стойността на фиатната валута на нейния обмен, Nominex използва USDT токена, който е стабилен монет, който извлича стойността си чрез фиксиране към американския долар.

Обмен

Хакерството винаги е било проблем за крипто борсите, но Nominex е взел мерки, за да гарантира безопасността на средствата на своите клиенти. Като централизирана борса, Nominex действа като попечител на клиентски средства на борсата и 99% от тези токени се съхраняват в хладилник, с технология multi-sig.

Има смисъл да се използва обмен, който отнема сериозно сигурността и Nominex работи, за да запази не само токените на клиентите си в безопасност, но и да защити техните лични данни и всякаква друга информация, която хакерите могат потенциално да насочат.

NMXTokenomics

Nominex има много иновативен модел за разпространение на токени. Вместо да изпълнява ICO или директно да продава токени, компанията ще разпространява своите NMX токени по няколко различни начина. Първо, компанията ще раздаде токените безплатно.

Втората фаза ще възнагради хората, които приемат платформата. Nominex ще раздава NMX токени всеки ден на потребителите, които търгуват на платформата.

NMX токени

Количеството раздадени токени е фиксирано, така че колкото по-рано започнете да търгувате на платформата, толкова по-вероятно е да спечелите повече токени. Тъй като повече хора използват Nominex, фиксираното количество NMX токени ще се разпространява по-тънко и търговците ще получават по-малко в резултат на тяхната дейност.

Nominex също планира да прави редовни раздавания на NMX токени, въпреки че няма информация кога те могат да започнат. Засега можете да се регистрирате за борсата и да получавате актуализации как да получавате вашите NMX токени.

Компанията предлага на търговците отстъпка, ако те държат и платят за тях такси за търговия с NMX токени, което прави търговията в Nominex още по-привлекателна.

Nominex е иновативна платформа

Като платформа за крипто търговия, Nominex създаде някои нови функции, които помагат на потребителите на крипто да изградят пасивен поток от приходи и може да стимулират приемането на крипто в по-широкия свят. Партньорската програма, разработена от Nominex, вероятно ще спомогне за разпространението на света за жетоните и ще помогне на хората, които създават положителни медии, да развият собствена марка.

Размяната, която Nominex е проектирал, е напълно функционална и предлага набор от двойки символи, от които можете да избирате. Незабавните депозити и тегления са друга чудесна характеристика на компанията и трябва да помогнат на хората да изградят доверие в новата борса.

Nominex тепърва започва и не предлага функции като търговия с ливъридж или фиатни депозити, но ако търсите нова борса, която има страхотна партньорска програма, струва си да научите повече за нея или просто да се регистрирате за напълно безплатна търговска сметка.

Посетете Nominex