Ръководство за начинаещи за Bit-Z: Пълен преглед

Bit-Z е основана през 2016 г. и е със седалище в Хонг Конг. Днес тя е сред водещите борси за търговия с цифрови активи по целия свят. Той предоставя както извънборсови (OTC), така и професионални услуги за търговия с цифрови активи. Екипът зад Bit-Z включва различни професионалисти от индустрии като електронна търговия, финанси, игри и социални мрежи, в допълнение към много членове на международната индустрия за цифрови активи.

Bit-Z Exchange Review

За да запази сигурността на клиентите, Bit-Z използва SSL технология на ниво банка. Той също така разчита на GSLB, използващ разпределени сървъри за стабилност на платформата. Целта на Bit-Z е да предостави на потребителите най-ефективната, както и най-безопасната услуга.

Функции за обмен на Bit-Z

Платформата Bit-Z предлага очакваните функции, които искате от обмен на криптовалута. След като потвърдите акаунта си, можете да търгувате между дълъг списък с криптовалути. Борсата разполага с доста богато портфолио с поне няколко десетки криптовалути, от които да избирате. Повечето потребители ще използват борсата по традиционен начин, като депозират биткойни от избрания от тях портфейл или платформа. След това те използват този баланс за търговия.

В допълнение към възможността да търгуват с криптовалути, Bit-Z предлага на потребителите повечето инструменти, от които се нуждаят, за да вземат информирано решение. Той има информация за пазара в реално време, заедно с усъвършенствани диаграми, търговски истории, отчети и достъп до API, за да позволи автоматизирана търговия.

Bit-Z е професионален обмен, ръководен от екип с дългогодишен опит в технологичната индустрия, позволяващ стабилност на системата, на която можете да разчитате. Освен това е удобен поради своята стабилност и ефективност, което ви позволява бързо да завършите транзакции.

Няма опасения за сигурността поради SSL технологията на ниво банка, която защитава всяка транзакция. И накрая, транзакциите се потвърждават бързо чрез глобална синхронизирана информация в реално време, която постоянно се актуализира.

Какво представляват извънборсовите сделки?

Извънборсовите сделки все още нарастват популярността си и Bit-Z се стреми да бъде лидер в това отношение. Тези сделки „извън борсата“ не изискват да използвате акаунт от друга криптовалута или платформа за обмен или от вашия електронен портфейл и ви позволяват да купувате валути директно от други членове на сайта – поръчките няма да се показват на борсата, а в отделната зона „OTC“.

Можете също така да продавате валутите си по този начин и системата използва система за оценка на отзивите на членовете, за да можете да проверите търговския профил и отзивите на другия член.

OTC

Можете да използвате щатски долари или китайски юани, за да купите BTC, ETH или LTC. Има няколко начина за плащане на тези услуги, включително банкови преводи, AlyOPay, парични депозити, MoneyGram, Western Union, Neteller и PayPal.

Как да отворите Bit-Z акаунт?

Откриването на акаунт с Bit-Z е относително просто. Ще се регистрирате и след това ще трябва да потвърдите акаунта си, като използвате код, изпратен на мобилния ви телефон. Също така ще ви е необходима допълнителна идентификация в картотеката, преди да направите каквото и да е оттегляне. Това е допълнителна мярка за сигурност и гарантира, че потребителите не са от юрисдикции, където Bit-Z е незаконно. Няма определен срок, в който Bit-Z ще удостовери вашия акаунт, след като дадете необходимата информация и идентификация. Екипът предупреждава, че одитът може да отнеме време. Те обаче предлагат възможността да ускорят процеса на одит (както го наричат), като се свържат с обслужване на клиенти.

Bit-Z Регистрация

За допълнителна сигурност Bit-Z използва 2FA или Double Verify Passwords. Това подобрява безопасността на акаунта, като изисква да докажете паролата си по два начина. За да използвате тази система, инсталирайте приложението за Google Authenticator (удостоверител за идентификация) на вашия смартфон. След това отидете в Центъра за сигурност и сканирайте QR кода, въвеждайки вашата 6-битова проверка на паролата и вашата нормална парола за вход. Накрая кликнете върху „Старт 2FA.“

Как да търгувате на Bit-Z

За да започнете да търгувате с Bit-Z, трябва да влезете и да кликнете върху връзката „Exchange“, която се намира в горния десен ъгъл на главното меню. След това ще се зареди екранът за търговия.

Екран за търговия

Вляво ще видите наличните двойки за търговия: BTC, DKKT, ETH и USDT. Изберете коя валута искате да търгувате и след това кликнете за коя валута искате да търгувате.

Търговски двойки

След това можете да използвате двете полета под графиките, за да направите своите поръчки за покупка и продажба на желаната валута.

Купи и продай

Какво е DKK Token (DKKT) ?

DKKT е валута със стабилна монета, която самите Bit-Z са пуснали, обвързана с датската крона 1: 1 и може да се използва на борсата като търговска двойка.

DKK Token (DKKT), базиран на стабилната стойност на DKK. Токенът на блокчейн, издаден при курс 1: 1, базиран на пазарната стойност на валута DKK.1 DKKT = 1 DKK. DKKT има за цел да ви осигури стабилно решение за цифрова валута и се ангажира с практическото приложение на блокчейн технологията в областта на традиционните финанси, политика, право, социални науки и природни науки. DKKT движи развитието на интернет базирани цифрови валути.

Най-голямата характеристика на DKKT е, че тя е еквивалентна на същото количество датска крона и 1 DKK ≈ ¥ 1. Направете го добра валута за хеджиране на нестабилни пазари на криптовалута.

Кои са някои ключови фигури по отношение на Bit-Z?

Bit-Z е отворен от 2016 г. По време на писането 24-часовият обем за BTC е 22 691,2292. Обемът на ETH за същия период е 3 016,1560 и 24 699,3660 за USDT. Имаше 56 двойки за търговия на пазарите на BTC, три двойки на пазарите DKKT и 10 двойки на пазарите ETH. Като такива има многобройни комбинации за търговия и опции за повечето.

Какви такси таксува Bit-Z?

За да стане достъпно използването на Bit-Z, той изисква сравнително ниски такси. Няма такси за депозити. Таксите, свързани с тегления, варират в зависимост от криптовалутите, но обикновено са много ниски. Ще откриете и много ниски такси за търговия; независимо дали купувате или продавате, най-често срещаната такса е 0,1 процента, въпреки че има и изключения.

Примери за такси за тегления:

CoinFee
BTC 0,5%
DKKT 0,5%
ETH 0,0100 ETH
USDT 30,0000 USDT
LTC 0,5%
FCT 0,5%
LSK 0,5%

Безопасен ли е Bit-Z?

Bit-Z е със седалище в Хонг Конг и поради липсата на регулации, той е нерегулиран, нещо, което е много често за крипто борсите. Трябва да проверите вашите местни разпоредби, преди да използвате Bit-Z, и той не приема клиенти, които са жители на щата Ню Йорк в САЩ или Федерална република Германия, поради законови ограничения. Също така не е законно разрешено в някои други юрисдикции. Въпреки че Bit-Z не е регулиран, досега не е имал хакове, което предполага, че те имат добри мерки за сигурност.

Също така си струва да се отбележи, че въпреки че нищо не е гарантирано, в момента изглежда, че Хонконг е на път да следва регулаторните примери, дадени от САЩ и други западни държави по отношение на криптовалутите и борсите. Това е остър контраст с Китай, който забрани всяка ICO. Това означава, че Bit-Z може да привлече китайски инвеститори в допълнение към тези от международни дестинации.

Друго нещо, което трябва да се отбележи, е, че Bit-Z е сравнително нова борса с по-малък обем от други примери, което означава, че засега ще се отнасяме с внимание към нея. Не пазете големи салда на сайта, винаги изтегляйте значителни суми валута обратно в собствените си портфейли, за да останете под контрол над тях.

Потребителски оплаквания относно Bit-Z

Има някои жалби на потребители, свързани с Bit-Z, които могат да бъдат намерени онлайн и изглежда, че всички са свързани с това колко време понякога отнема тегленето на пари. Някои отзиви казват, че това се дължи на факта, че Bit-Z често ръчно преглежда транзакциите или поне ги наблюдава отблизо с цел подобряване на сигурността. Макар че това помага да се направи платформата по-сигурна, това води до потенциалното освобождаване на пари със закъснение. Ако имате търпение и не се нуждаете от средства веднага, това не би трябвало да е проблем, но си струва да се отбележи, ако решите да търгувате на Bit-Z.

Потребителските отзиви, оставени на страницата им във Facebook, дават обмен 3 от 5 с разделение между хората, които му дават 1 звезда, и хората, които му дават 5 звезди. Трябва да се приеме, че всички отзиви с една звезда са хора, които са се сблъскали с проблеми с изтеглянето.

Отзиви Bit-Z

Заключение

Bit-Z определено е борса за гледане – има голям брой криптовалути, изброени с някои, които тепърва ще се появяват на други по-големи борси като Nano (официално RaiBlocks). Таксите им са на доста ниски цени в сравнение с други подобни борси. Тяхната репутация е малко смесена в момента, като някои хора обичат обмена, а други се оплакват от дългите срокове за изтегляне.

Bit-Z

src = “~ images \ beginners-guide-to-bit-z-complete-review.gif”

alt = “Преглед на Bit-Z”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.8

Лесно използване

9,0 / 10

Репутация

6,0 / 10

Такси

9,0 / 10

Поддръжка на клиенти

8,0 / 10

начини за плащане

7,0 / 10

Професионалисти

  • Лесно за начинаещи
  • Ниски такси
  • Извънборсови сделки
  • Отличен интерфейс

Минуси

  • Потребителски сравнения за тегления
  • Малък обем
  • Относително ново

Посетете {"@context":"http: \ / \ / schema.org \ /","@Тип":"Продукт","име":"Bit-Z","изображение":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 02 \ /bit-z-review.gif","описание":"Bit-Z е основана през 2016 г. и е със седалище в Хонг Конг. Днес тя е сред водещите борси за търговия с цифрови активи по целия свят. Той предоставя както извънборсови (OTC), така и професионални услуги за търговия с цифрови активи. Екипът зад Bit-Z включва разнообразни професионалисти от индустрии като електронна търговия, финанси, игри и социални мрежи,…","оферти": {"@Тип":"Оферта","цена":"0,00","ценаВалута":"$","продавач": {"@Тип":"Личност","име":"Оливър Дейл"}},"преглед": {"@Тип":"Преглед","reviewRating": {"@Тип":"Рейтинг","bestRating":"10","най-лоша оценка":"0","ratingValue":"7.80"},"име":"Bit-Z","reviewBody":"Bit-Z е основана през 2016 г. и е със седалище в Хонг Конг. Днес тя е сред водещите борси за търговия с цифрови активи по целия свят. Той предоставя както извънборсови (OTC), така и професионални услуги за търговия с цифрови активи. Екипът зад Bit-Z включва различни професионалисти от индустрии като електронна търговия, финанси, игри и социални мрежи, в допълнение към много членове на международната индустрия за цифрови активи. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nЗа за да защити клиентите си, Bit-Z използва SSL технология на ниво банка. Той също така разчита на GSLB, използващ разпределени сървъри за стабилност на платформата. Целта на Bit-Z е да предостави на потребителите най-ефективната и най-безопасната услуга. \ R \ n Функции за обмен Bit-Z \ r \ nПлатформата Bit-Z предлага очакваните функции, които искате от борсата за криптовалута. След като потвърдите акаунта си, можете да търгувате между дълъг списък с криптовалути. Борсата разполага с доста богато портфолио с поне няколко десетки криптовалути, от които да избирате. Повечето потребители ще използват борсата по традиционен начин, като депозират биткойни от избрания от тях портфейл или платформа. След това те използват този баланс за търговия. \ R \ n \ r \ n В допълнение към възможността да търгуват с криптовалути, Bit-Z предлага на потребителите повечето инструменти, от които се нуждаят, за да вземат информирано решение. Той има информация за пазара в реално време, заедно с усъвършенствани диаграми, търговски истории, отчети и достъп до API, за да позволи автоматизирана търговия. \ R \ n \ r \ n Bit-Z е професионален обмен, ръководен от екип с дългогодишен опит в технологичната индустрия, позволяваща стабилност на системата, на която можете да разчитате. Освен това е удобен поради своята стабилност и ефективност, което ви позволява бързо да завършите транзакции. \ R \ n \ r \ nНяма опасения за сигурността поради SSL технологията на ниво банка, която защитава всяка транзакция. И накрая, транзакциите се потвърждават бързо чрез глобална синхронизирана информация в реално време, която непрекъснато се актуализира. \ R \ nКакви са извънборсовите сделки? \ R \ nTOT сделките все още растат по популярност и Bit-Z се стреми да бъде лидер в това уважение. Тези сделки над Counter \ u201d не изискват да използвате акаунт от друга криптовалута или платформа за обмен или от вашия електронен портфейл и ви позволяват да купувате валути директно от други членове на сайта – поръчките \ u00a0 няма да се появят на обмен, но в отделни \"OTC \" област. \ r \ n \ r \ nСъщо така можете да продавате валутите си и системата използва система за оценка на отзивите на членовете, за да можете да проверите търговския профил и отзивите на другия член. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nМожете да използвате щатски долари или китайски юани, за да купите BTC, ETH или LTC. Има много начини да платите за тези услуги, включително банкови преводи, AlyOPay, парични депозити, MoneyGram, Western Union, Neteller и PayPal. \ R \ nКак откривате акаунт в Bit-Z? \ R \ nОтваряне на сметка с Bit -Z е относително проста. Ще се регистрирате и след това ще трябва да потвърдите акаунта си, като използвате код, изпратен на мобилния ви телефон. Също така ще ви е необходима допълнителна идентификация в картотеката, преди да направите каквото и да е оттегляне. Това е допълнителна мярка за сигурност и гарантира, че потребителите не са от юрисдикции, където Bit-Z е незаконно. Няма определен срок, в който Bit-Z ще удостовери вашия акаунт, след като дадете необходимата информация и идентификация. Екипът предупреждава, че одитът може да отнеме време. Те обаче предлагат възможността да ускорят процеса на одит (както се позовават на него), като се свържат с обслужване на клиенти. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n За допълнителна сигурност Bit-Z използва 2FA или Двойно потвърждаване на пароли. Това подобрява безопасността на акаунта, като изисква да докажете паролата си по два начина. За да използвате тази система, инсталирайте приложението за Google Authenticator (удостоверител за идентификация) на вашия смартфон. След това отидете в Центъра за сигурност и сканирайте QR кода, въвеждайки вашата 6-битова проверка на паролата и вашата нормална парола за вход. Накрая кликнете върху \ u201cСтарт 2FA. \ U201d \ r \ nКак да търгувате на Bit-Z \ r \ nЗа да започнете да търгувате с Bit-Z, трябва да влезете и да щракнете върху \"Обмен \" връзка, която се намира в горния десен ъгъл на главното меню. След това ще се зареди екранът за търговия. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n От лявата страна ще видите наличните двойки за търговия: BTC, DKKT, ETH и USDT. Изберете коя валута искате да търгувате и след това кликнете за коя валута искате да търгувате. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n След това можете да използвате двете полета под графиките, за да направите покупката си и продавайте поръчки от желаната валута. \ r \ n \ r \ n \ r \ nКакво представлява DKK Token (DKKT)? \ r \ nDKKT е валута със стабилна монета, която самите Bit-Z са пуснали, която е фиксирана 1: 1 с датската крона и може да се използва на борсата като двойка за търговия. \ r \ nЖетонът DKK (DKKT) въз основа на стабилната стойност на DKK. Токенът на блокчейн, издаден при курс 1: 1, базиран на пазарната стойност на валута DKK.1 DKKT = 1 DKK. DKKT има за цел да ви осигури стабилно решение за цифрова валута и се ангажира с практическото приложение на блокчейн технологията в областта на традиционните финанси, политика, право, социални науки и природни науки. DKKT движи развитието на интернет базирани цифрови валути. \ R \ n \ r \ n Най-голямата характеристика на DKKT е, че тя е еквивалентна на същото количество датски крони и 1 DKK \ u2248 \ u00a5 1. Направете го добър хеджиране на валута на променливи пазари на криптовалути. \ r \ nКакви са някои ключови фигури по отношение на Bit-Z? \ r \ nBit-Z е отворен от 2016 г. По време на писането 24-часовият обем за BTC е бил 22 691,2292. Обемът на ETH за същия период е 3 016,1560 и 24 699,3660 за USDT. Имаше 56 двойки за търговия на пазарите на BTC, три двойки на пазарите DKKT и 10 двойки на пазарите ETH. Като такива има многобройни комбинации за търговия и опции за повечето. \ R \ nКакви такси се таксува Bit-Z? \ R \ nЗа да стане достъпно използването на Bit-Z, той начислява относително ниски такси. Няма такси за депозити. Таксите, свързани с тегления, варират в зависимост от криптовалутите, но обикновено са много ниски. Ще откриете и много ниски такси за търговия; независимо дали купувате или продавате, най-често срещаната такса е 0,1 процента, въпреки че има изключения. \ r \ n \ r \ nПримерни такси за тегления: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCoin \ r \ nТакса \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nDKKT \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ r \ n0.0100 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSDT \ r \ n30.0000 USDT \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nFCT \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLSK \ r \ n0.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nБит-Z безопасен ли е? \ r \ nBit-Z е със седалище в Хонг Конг и поради липсата на регулации, той е нерегулиран, нещо, което е много често за крипто борсите. Трябва да проверите вашите местни разпоредби, преди да използвате Bit-Z, и той не приема клиенти, които са жители на щата Ню Йорк в САЩ или Федерална република Германия, поради законови ограничения. Също така не е законно разрешено в някои други юрисдикции. Въпреки че Bit-Z не е регулиран, досега не е имало хакове, което предполага, че те имат добри мерки за сигурност. \ R \ n \ r \ n Също така си струва да се отбележи, че въпреки че нищо не е гарантирано, в момента изглежда сякаш Hong Kong е на път да следва регулаторните примери, дадени от Съединените щати и други западни държави по отношение на криптовалутите и борсите. Това е остър контраст с Китай, който забрани всяка ICO. Това означава, че Bit-Z може да привлече китайски инвеститори в допълнение към тези от международни дестинации. \ R \ n \ r \ n Друго нещо, което трябва да се отбележи, е, че Bit-Z е сравнително нова борса с по-малък обем от други примери, което означава, че бихме третирали засега с повишено внимание. Не поддържайте големи салда на сайта, винаги изтегляйте значителни суми валута обратно в собствените си портфейли, за да останете под контрол над тях. \ R \ nПотребителски оплаквания относно Bit-Z \ r \ nИма някои оплаквания на потребители, свързани с Bit-Z може да бъде намерен онлайн и изглежда всичко е свързано с това колко време отнема изтеглянето на пари. Някои отзиви казват, че това се дължи на факта, че Bit-Z често ръчно преглежда транзакциите или поне ги наблюдава отблизо с цел подобряване на сигурността. Макар че това помага да се направи платформата по-сигурна, това води до потенциалното освобождаване на пари със закъснение. Ако имате търпение и не се нуждаете от средства веднага, това не би трябвало да е проблем, но си струва да се отбележи, ако решите да търгувате с Bit-Z. \ R \ n \ r \ n Прегледите на потребителите, оставени на страницата им във Facebook, дават размяната 3 от 5 с разделение между хората, които му дават 1 звезда, и хората, които му дават 5 звезди. Трябва да се приеме, че всички рецензии с една звезда са хора, които са се сблъскали с проблеми с изтеглянето. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Заключение \ r \ n Bit-Z определено е обмен за гледане – той има голям брой криптовалути, изброени с някои, които тепърва ще се появяват на други по-големи борси като Nano (официално RaiBlocks). Таксите им са на доста ниски цени в сравнение с други подобни борси. Тяхната репутация е малко смесена в момента, като някои хора обичат обмена, а други се оплакват от дългите срокове за изтегляне.","автор": {"@Тип":"Личност","име":"Оливър Дейл"},"дата Публикувано":"2018-02-01"}}