Ръководство за начинаещи за CoinBene: Пълен преглед

Преглед на борсата CoinBene

CoinBene е една от многото по-нови криптовалутни борси, предназначени да улеснят хората по света да търгуват с техните крипто активи по сигурен, надежден начин. Платформата е сравнително лесна за използване, предлага набор от двойки за търговия и има познат интерфейс за обмен като тези на други платформи за търговия, така че няма крива на обучение за нови потребители.

CoinBene е отворен за потребители по целия свят и предлага няколко различни езика, което позволява на повечето хора да използват уебсайта на език, на който владеят свободно, ако не и на носител на езика. Езикът по подразбиране е китайски, но можете също да промените уебсайта на английски, португалски, виетнамски, малайски, испански или корейски.

Преглед на борсата CoinBene

Адресът за CoinBene се намира в Сингапур на 1 Coleman St., The Adelphi. Като такъв е разумно да се предположи, че платформата за обмен е базирана извън Сингапур.

Прочетете, докато преглеждаме тази нова криптовалутна борса.

Посетете CoinBene

Дизайнът на CoinBene е просто проектиран да предоставя най-важната информация, от която потребителите се нуждаят, за да използват платформата, и следва вида на други подобни борси като Kucoin и Binance. Основната лента за навигация има категории за обмен, за изтегляне на приложението, често задавани въпроси и информация за Coni. В горния десен ъгъл ще намерите очакваните опции за влизане или регистрация за акаунт. Вдясно от това можете да промените езика на платформата.

Начална страница на CoinBene

Под основната навигационна лента има връзки към полезна информация, като например „Какво е Coni?“ и „Въведение в ръководството за експлоатация.“ Точно под това можете да видите някои от последните съобщения. Непосредствено под това е частта от началната страница, която повечето потребители ще се интересуват: текущите списъци за различни монети.

Двойките криптовалута са разделени на три различни раздела в зависимост от това дали включват USDT, ETH или BTC. Всеки ред показва името на криптовалутата, символа в двойка, последната цена, референтната цена, процентната промяна, промяната в цифрите, 24-часовия обем на търговията (в дадената криптовалута) и операцията (която е почти винаги „Търговия“). Няма опция за промяна на метода за сортиране на криптовалутите по цена или промяна, както при другите платформи, така че трябва да ги прегледате в посочения ред. В непосредствения горен десен ъгъл на списъците обаче има функция за търсене, за да улесните намирането на избраната двойка. Ако решите, можете да кликнете върху която и да е точка от реда на дадена крипто двойка и да бъдете отведени на страницата за обмен, за да я търгувате.

Регистрация на акаунт в CoinBene

Създаването на акаунт в CoinBene е относително просто. Започнете, като изберете „Регистрация“ в горния десен ъгъл на началната страница. Това ще ви отведе до съответната страница, където ще видите формуляр за попълване с вашия имейл адрес и избрана парола. Опцията за регистрация с имейл е по подразбиране, но можете да се регистрирате и с мобилния си телефон, ако предпочитате. За да направите това, не попълвайте формуляра с вашия имейл и парола. Вместо това кликнете върху „Мобилен телефон“ под синия бутон „Регистрация“ и вдясно.

Регистрация за CoinBene

Трябва да създадете парола между шест и 20 цифри, включително букви и цифри. Докато създавате паролата, системата ще ви каже нейната сила, така че можете да я коригирате, ако е необходимо. Сега отидете на вашия имейл акаунт, където ще видите съобщение за проверка на имейл. Щракнете върху включената връзка, за да потвърдите акаунта си. След това сте готови да започнете да търгувате.

Депозити в CoinBene

За да депозирате средства във вашата сметка CoinBene, започнете, като влезете в акаунта си. В лявата част на страницата на вашия акаунт ще видите имейл адреса и настройките си. Кликнете върху настройките и се уверете, че сте настроили двойна проверка, което означава, че и вашият имейл, и мобилният ви телефон са настроени.

Върнете се вляво на екрана; под „Настройки“ ще видите заглавие „Активи“. Вторият вариант под това заглавие е „Депозит“. Кликнете върху връзката и след това изберете маркера, който искате да депозирате, от падащото меню в горната част на страницата. След това ще видите адрес за депозит, посочен и като QR код.

Депозити в CoinBene

Използвайте някоя от тях, за да депозирате желаното количество монети, като ги изпратите на адреса. Депозитът трябва да се появи във вашите „Депозитни записи“ на същата страница. Просто не забравяйте да депозирате само крипто монетата, която сте посочили, тъй като всеки altcoin ще има свой собствен адрес. Ако случайно изпратите криптовалута на адрес, предназначен за друга крипто, средствата ще бъдат загубени и CoinBene няма да носи отговорност за това. Опцията „Теглене“ е точно под „Депозит“ под „Активи“.

Поддържани криптовалути

CoinBene поддържа обширен списък от двойки криптовалута. Всички те включват USDT, ETH или BTC. Поради обхвата на двойките ще намерите поддръжка за всички най-популярни криптовалути, както и за някои, за които може би не сте чували. Въз основа на двойките, изброени на началната страница, има 31 двойки, включващи USDT, 50 с ETH и 24 с BTC.

CoinBene Поддържани криптовалути

Също така е възможно да кандидатствате, за да изброите монетата си на CoinBene, с връзка към съответната информация в долната част на началната страница. Има конкретни изисквания към монетите, които трябва да бъдат включени в списъка, включително проект с разтоварено приложение (или приложения) и усъвършенствана технология, за да има добре поддържана общност, която е широко популяризирана и активна, да бъде добре регулирана без политически риск и да разкрива подробно и напредъка на проекта своевременно, като разработващия план и технически документ. Страницата с изискванията също има връзка към формуляр на Google за попълване на заявлението за списък.

Също така е възможно монети и търговски двойки да бъдат премахнати от списъка. Същата страница очертава ситуациите, в които това може да се случи, например ако екипът на проекта бъде уволнен; проектът нарушава местните разпоредби и закони; проектът се проваля в управлението на риска за съответствие; екипът не е в състояние да разреши своевременно никакви проблеми със сигурността или техническите проблеми; или CoinBene (или други) откриват фалшива, неавтентична или неточна информация или измама. Ако монета или чифт бъдат делистирани, CoinBene ще публикува това планирано делистиране минимум пет календарни дни преди време, а потребителите ще имат 30 дни за изтегляне на активи.

Как да търгувате на CoinBene

Страницата за обмен на CoinBene е подобна на тази от други платформи, което означава, че ще намерите най-много информация точно там, където очаквате да бъде. В лявата част на страницата ще намерите всички изброени двойки криптовалута, отново разделени на това дали включват USDT, ETH или BTC. Има три колони, показващи монетата в двойката, стойността и процентната промяна.

Търговски двойки

Вдясно от това ще видите пазарната диаграма за избраната от вас двойка криптовалута. Точно над графиката ще видите текущата цена, референтната цена, промяната в проценти и 24-часовия обем. Самата графика е свещна диаграма с възможност за задържане на мишката над която и да е точка, за да видите конкретни стойности за отворено, високо, ниско и затворено, заедно с конкретната дата и час. Можете да промените интервалите от време на пет, 15 или 30 минути; един или четири часа; или един ден, седмица или месец. Има и опции за добавяне или премахване на MACD, RSI и KD. Можете също да добавите десетки показатели към графиката, за да ви помогнат с вашата търговска стратегия.

Графики за търговия

Бутонът за настройки на графиката на свещника ви позволява да промените стила на ленти, кухи свещи, Heikin Ashi, линейни или областни диаграми. Можете също така да регулирате цветове, граници, фитили, местоположение на мащаба, да замените минималния отметка, мащаби, фонове и часови зони.

Под графиката и в центъра на страницата ще видите формуляра за покупка или продажба на въпросната криптовалута, като BTC в случая на BTC / USDT. Покупката се появява в зелено, докато продажбата е в червено. И в двата случая можете да въведете цената и количеството или да изберете да купите или продадете една четвърт, половината или цялата си крипто (USDT за покупка и BTC за продажба в този случай). Наличното салдо се показва непосредствено под това. Когато въведете цената в USDT и количеството в BTC (в този пример), сумата в USDT се показва автоматично.

Купете Продавайте кутии

Вдясно от формулярите за покупка и продажба, но все още директно под графиката, ще видите текущи поръчки, както за покупка, така и за продажба. Всеки от тях е етикетиран като Ask1, Ask2 и т.н. или Bid1, Bid2 и т.н. и има посочените в отделни колони търсена цена и количество. Точно под това можете да видите последните приключени сделки с дадената двойка криптовалута и вляво от това можете да видите вашите поръчки.

Имайте предвид, че има ниска такса за търговия от 0,1 процента във валутата на котировката за транзакция.

Google Удостоверител

CoinBene позволява опцията за допълнителна защита чрез Google Authenticator. Започнете, като изтеглите приложението за Google Authenticator на вашия смартфон, чрез магазина Google Play или Apple App Store. Можете също да намерите връзки за изтегляне на това приложение на страницата „Често задавани въпроси“ на CoinBene. След като приложението е на телефона ви, щракнете върху иконата „+“, намерена в горния десен ъгъл, след което изберете „въвеждане на този ключ“ или „сканиране на баркод“. След това можете ръчно да въведете ключа в изображението на страницата „Често задавани въпроси“ на CoinBene или да сканирате QR кода.

Google Удостоверител

Google Authenticator ще създаде код за проверка с дължина шест цифри. Въведете кода, който ви е даден. Не забравяйте, че кодовете за потвърждение на SMS изтичат след 10 минути, докато кодовете за потвърждение по имейл изтичат след 30. Кодовете на Google Authenticator изтичат само за 30 секунди. Ако срещнете проблеми, опитайте да синхронизирате часовете на вашия компютър и смартфон. След настройването на Google Authenticator, всички бъдещи действия за сигурност и опити за влизане ще изискват нов шестцифрен код на Google Authenticator, който се променя на всеки 30 секунди.

Ако се регистрирате за Google Authenticator, CoinBene настоятелно препоръчва да запазите QR кода или ключа по времето, когато свързвате Google Authenticator. Това ще направи възможно свързването на програмата за защита на нов телефон, ако загубите текущия си смартфон или получите надстройка. Ако нямате този резервен QR код или ключ, можете да изпратите на CoinBene имейл и да опишете ситуацията. След това ИТ отделът ще затвори връзката Google Authenticator към вашия акаунт. По време на писането на CoinBene специално посочва, че ако това се случи, изпратете имейл на [email protected]

CoinBene Coni Token

Coni, или CoinBene Token, е крипто токенът на борсата. Coni има множество предимства за притежателите на символи, включително 40% от нетната печалба на платформата се присъжда на притежателите на Coni всеки месец и в крайна сметка на седмична база. Притежателите на Coni ще получат намалени такси за търговия до 70 процента. Ще има и гаранционен депозит и гласуване при включване.

Coni Token

Общият обем е 1 милиард, който никога няма да бъде увеличен, а Coni е монета ERC20. От общия брой на Coni, 40 процента се държат от екипа, 30 процента се отделят за въздушна капка за участниците, 10 процента са запазени за маркетинг, а последните 10 процента са за фонд за защита на инвеститорите. „Екипната“ част на Coni е за разработване на функции, техническа поддръжка плюс надстройки за CoinBene и изследователска подкрепа. Тези монети няма да бъдат пуснати наведнъж. Вместо това, 10 процента ще бъдат освободени година по-късно; 20 процента две, три и четири години по-късно; и 30 процента пет години по-късно.

Приложения CoinBene

В момента има приложения CoinBene както за Android, така и за Apple. Вместо да намерите приложението в съответните магазини за приложения, можете да го изтеглите чрез уебсайта CoinBene от страницата „Изтегляне на приложението“ в главната лента за навигация. Това ще ви отведе до страница с връзки за двете, връзка за Android и QR код за сканиране за Apple.

Приложения CoinBene

Такси CoinBene

CoinBene начислява фиксирани 0,1% при сделки, направени на тяхната платформа, таксите се начисляват в търговската валута. Например, ако купувате или продавате биткойн с USDT, те ще събират тази такса от двете страни на сделката. Те начисляват такса само за завършени сделки, така че ако сте направили поръчка, която не е напълно съответстваща или откажете част от нея, таксите ще се прилагат само за завършената част.

CoinBene не посочва директно точните такси, начислявани при извършване на тегления, те посочват следното:

„CoinBene ще събира таксата за транзакции на блокчейн от потребителите, когато кандидатства за теглене и плащане на блокчейн миньорите за техните потвърждения. Таксата за блокчейн ще се събира в същата валута, която потребителят възнамерява да изтегли. За токени ERC20 или други символи, базирани на интелигентен договор, Coinbene пак ще събира същата валута, която потребителят тегли. “

Заключение

CoinBene е по-нова борса, която е издигнала класацията на борсите по обем, в момента тя е на 6-то място на CoinMarketCap с над 300 милиона долара обем на търговия. Това е забележително и несъмнено до техния знак CONI – Потребителите ще получат 100 процента от своите такси за търговия обратно в Coni. След това притежателите на токена ще бъдат възнаградени с процент от таксите за търговия на борсата.

Обем на CoinBene

Дали токенът продължава да запазва дългосрочна стойност, предстои да разберем, но с този успешен модел на обменни токени, видян с Binance и Kucoin, има голям шанс да го направи.

Що се отнася до самия обмен, той е прост, изчистен и лесен за използване и следва подобен дизайн и оформление на други борси. Разбира се, това е централизирана борса, така че ще трябва да проявите повишено внимание, когато търгувате там – никога не дръжте големи салда, правете сделките си и се изтегляйте обратно към собствените си портфейли.

Бих искал да видя повече прозрачност на борсата, няма ясна информация за компанията зад нея, техните правила и условия споменават името на компанията като „CoinBene Limited Vanuatu“.

В крайна сметка не виждам основна причина да препоръчам използването на CoinBene, освен ако не искате да събирате жетоните CONI, там са изброени няколко по-малки монети, които може да не намерите другаде, но за търговия с по-популярни ще ви е по-добре да се придържате към по-големи установени борси като Binance.

CoinBene

src = “~ images \ beginners-guide-to-coinbene-complete-review.gif”

alt = “Преглед на CoinBene”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7

Лесно използване

8,0 / 10

Репутация

6,0 / 10

Такси

7,0 / 10

Поддръжка на клиенти

7,0 / 10

начини за плащане

7,0 / 10

Професионалисти

  • Приятен интерфейс за търговия
  • Предимства на CONI Token
  • Лесен за използване
  • Мобилни приложения

Минуси

  • Липса на прозрачност
  • Валутата на Fiat не се приема
  • Нова борса
  • Не изброява такси за теглене

Посетете {"@context":"http: \ / \ / schema.org \ /","@Тип":"Продукт","име":"CoinBene","изображение":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 06 \ /coinbene-review.gif","описание":"CoinBene е една от многото по-нови борси за криптовалути, предназначени да улеснят хората по света да търгуват своите крипто активи по сигурен, надежден начин. Платформата е сравнително лесна за използване, предлага набор от двойки за търговия и има познат интерфейс за обмен като тези на други платформи за търговия, така че…","оферти": {"@Тип":"Оферта","цена":"0,00","ценаВалута":"$","продавач": {"@Тип":"Личност","име":"Оливър Дейл"}},"преглед": {"@Тип":"Преглед","reviewRating": {"@Тип":"Рейтинг","bestRating":"10","най-лоша оценка":"0","ratingValue":"7.00"},"име":"CoinBene","reviewBody":"CoinBene е една от многото по-нови борси за криптовалути, предназначени да улеснят хората по целия свят да търгуват своите крипто активи по сигурен и надежден начин. Платформата е сравнително лесна за използване, предлага набор от двойки за търговия и има познат интерфейс за обмен като тези на други платформи за търговия, така че няма крива на обучение за нови потребители. \ R \ n \ r \ nCoinBene е отворен за потребители по целия свят и предлага няколко различни езика, което дава възможност на повечето хора да използват уебсайта на език, който владеят свободно, ако не и носител на езика. Езикът по подразбиране е китайски, но можете също да промените уебсайта на английски, португалски, виетнамски, малайски, испански или корейски. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Адресът за CoinBene се намира в Сингапур на 1 Coleman St., The Adelphi. Като такъв е разумно да се предположи, че платформата за обмен е базирана извън Сингапур. \ R \ n \ r \ nПрочетете, докато преглеждаме тази нова криптовалутна борса. \ R \ nПосетете CoinBene \ r \ nДизайнът на CoinBene е просто проектиран да предоставя най-важната информация, която потребителите трябва да използват платформата, и следва външния вид на други подобни борси като Kucoin и Binance. Основната лента за навигация има категории за обмен, за изтегляне на приложението, често задавани въпроси и информация за Coni. В горния десен ъгъл ще намерите очакваните опции за влизане или регистрация за акаунт. Вдясно от това можете да промените езика на платформата. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Под основната навигационна лента има връзки към полезна информация, като например \ u201c Какво е Coni? \ u201d и \ u201cРъководство за операциите Въвеждане. \ u201d Точно под това можете да видите някои от най-новите съобщения. Непосредствено под това е частта от началната страница, която повечето потребители ще се интересуват: текущите листинги за различни монети. \ R \ n \ r \ nДвойките криптовалути са разделени в три различни раздела в зависимост от това дали включват USDT, ETH или BTC . Всеки ред показва името на криптовалутата, символа в двойка, последната цена, референтната цена, процентната промяна, промяната в цифрите, 24-часовия обем на търговията (в дадената криптовалута) и операцията (която е почти винаги \ u201cTrade \ u201d). Няма опция за промяна на метода за сортиране на криптовалутите по цена или промяна, както при другите платформи, така че трябва да ги прегледате в посочения ред. В непосредствения горен десен ъгъл на списъците обаче има функция за търсене, за да улесните намирането на избраната двойка. Ако решите, можете да щракнете върху която и да е точка от даден ред на крипто двойка и да бъдете отведени на страницата за обмен, за да я търгувате. \ R \ n Регистрация на акаунт в CoinBene \ r \ n \ r \ n Създаването на акаунт в CoinBene е относително просто. Започнете, като изберете \ u201cРегистрирайте се \ u201d в горния десен ъгъл на началната страница. Това ще ви отведе до съответната страница, където ще видите формуляр за попълване с вашия имейл адрес и избрана парола. Опцията за регистрация с имейл е по подразбиране, но можете да се регистрирате и с мобилния си телефон, ако предпочитате. За да направите това, не попълвайте формуляра с вашия имейл и парола. Вместо това кликнете върху \ u201cCellphone \ u201d под синия бутон \ u201cРегистрирайте се и вдясно. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nТрябва да създадете парола, която е между шест и 20 цифри, включително букви и цифри. Докато създавате паролата, системата ще ви каже нейната сила, така че можете да я коригирате, ако е необходимо. Сега отидете на вашия имейл акаунт, където ще видите съобщение за проверка на имейл. Щракнете върху включената връзка, за да потвърдите акаунта си. След това сте готови да започнете да търгувате. \ R \ nДепозити CoinBene \ r \ n \ r \ nЗа да депозирате средства във вашата сметка CoinBene, започнете, като влезете във вашия акаунт. В лявата част на страницата на вашия акаунт ще видите имейл адреса и настройките си. Кликнете върху настройките и се уверете, че сте настроили двойна проверка, което означава, че и вашият имейл, и мобилният ви телефон са настроени. \ R \ n \ r \ nВърнете се вляво от екрана; под \ u201cНастройки, \ u201d ще видите заглавие за \ u201cAssets. \ u201d Втората опция под това заглавие е \ u201cDeposit. \ u201d Кликнете върху връзката и след това изберете маркера, който искате да депозирате, от падащото меню в горната част на страницата. След това ще видите адрес за депозит, посочен и като QR код. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Използвайте някой от тях, за да депозирате желаното количество монети, като ги изпратите на адреса. Депозитът трябва да се появи във вашите \ u201cDeposit Records \ u201d на същата страница. Просто не забравяйте да депозирате само крипто монетата, която сте посочили, тъй като всеки altcoin ще има свой собствен адрес. Ако случайно изпратите криптовалута на адрес, предназначен за друга крипто, средствата ще бъдат загубени и CoinBene няма да носи отговорност за това. Опцията \ u201cWithdraw \ u201d е директно под \ u201cDeposit \ u201d под \ u201cAssets. \ U201d \ r \ n Поддържани криптовалути \ r \ n \ r \ nCoinBene поддържа обширен списък от двойки криптовалута. Всички те включват USDT, ETH или BTC. Поради обхвата на двойките ще намерите поддръжка за всички най-популярни криптовалути, както и за някои, за които може би не сте чували. Въз основа на двойките, изброени на началната страница, има 31 двойки, включващи USDT, 50 включващи ETH и 24, включващи BTC. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nВъзможно е също да кандидатствате, за да изброите монетата си на CoinBene, с връзка към съответната информация в долната част на началната страница. Има конкретни изисквания към монетите, които трябва да бъдат включени в списъка, включително проект с разтоварено приложение (или приложения) и усъвършенствана технология, за да има добре поддържана общност, която се популяризира и активно, да бъде добре регулирана без политически риск да оповести подробности и напредъка на проекта своевременно, като разработващия план и технически документ. Страницата с изискванията също има връзка към формуляр на Google за попълване на заявлението за включване в списъка. \ R \ n \ r \ nВъзможно е също така монети и двойки за търговия да бъдат премахнати. Същата страница очертава ситуациите, в които това може да се случи, например ако екипът на проекта бъде уволнен; проектът нарушава местните разпоредби и закони; проектът се проваля в управлението на риска за съответствие; екипът не е в състояние да разреши своевременно никакви проблеми със сигурността или техническите проблеми; или CoinBene (или други) откриват фалшива, неавтентична или неточна информация или измама. Ако монета или двойка бъдат делистирани, CoinBene ще публикува това планирано делистиране минимум пет календарни дни преди време, а потребителите ще имат 30 дни за изтегляне на активи. \ R \ nКак да търгуват на CoinBene \ r \ n \ r \ nThe страницата за обмен на CoinBene е подобна на тази от други платформи, което означава, че ще намерите най-много информация точно там, където очаквате да бъде. В лявата част на страницата ще намерите всички изброени двойки криптовалута, отново разделени на това дали включват USDT, ETH или BTC. Има три колони, показващи монетата в двойката, стойността и процентната промяна. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Вдясно от това ще видите пазарната диаграма за двойката криптовалута сте избрали. Точно над графиката ще видите текущата цена, референтната цена, промяната в проценти и 24-часовия обем. Самата графика е свещна диаграма с възможност за задържане на мишката над която и да е точка, за да видите конкретни стойности за отворено, високо, ниско и затворено, заедно с конкретната дата и час. Можете да промените интервалите от време на пет, 15 или 30 минути; един или четири часа; или един ден, седмица или месец. Има и опции за добавяне или премахване на MACD, RSI и KD. Можете също да добавите десетки индикатори към графиката, за да ви помогнат с вашата търговска стратегия. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Бутонът за настройки на графиката на свещника ви позволява да промените стила на барове, кухи свещи , Heikin Ashi, линейни или областни диаграми. Можете също така да регулирате цветове, граници, фитили, местоположение на мащаба, да замените минималния отметка, везни, фонове и часови зони. \ R \ n \ r \ n Под графиката и в центъра на страницата ще видите формуляра за закупуване или продайте въпросната криптовалута, като BTC в случая на BTC \ / USDT. Покупката се появява в зелено, докато продажбата е в червено. И в двата случая можете да въведете цената и количеството или да изберете да купите или продадете една четвърт, половината или цялата си крипто (USDT за покупка и BTC за продажба в този случай). Наличното салдо се показва непосредствено под това. Когато въведете цената в USDT и количеството в BTC (в този пример), сумата в USDT се показва автоматично. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nВдясно от формулярите за покупка и продажба, но все още директно под графиката, ще видите текущи поръчки, както за покупка, така и за продажба. Всеки от тях е етикетиран като Ask1, Ask2 и т.н. или Bid1, Bid2 и т.н. и има посочените в отделни колони търсена цена и количество. Точно под това можете да видите последните приключени сделки с дадената двойка криптовалута и вляво от това можете да видите вашите поръчки. \ R \ n \ r \ nЗабележете, че има ниска такса за търговия от 0,1% в цитирайте валута за транзакция. \ r \ nGoogle Authenticator \ r \ nCoinBene позволява опцията за допълнителна сигурност чрез Google Authenticator. Започнете, като изтеглите приложението за Google Authenticator на вашия смартфон, чрез магазина Google Play или Apple App Store. Можете също да намерите връзки за изтегляне на това приложение на страницата \ u201cGuide FAQ \ u201d в CoinBene. След като приложението е на телефона ви, щракнете върху иконата \ u201c + \ u201d, намерена в горния десен ъгъл, след което изберете да центрирате този ключ \ u201d или \ u201 сканирайте баркода. \ U201d След това можете ръчно да въведете ключа в изображението на страницата \ u201cGuide FAQ \ u201d на CoinBene или сканирайте QR кода. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nGoogle Authenticator ще създаде код за проверка с дължина шест цифри. Въведете кода, който ви е даден. Не забравяйте, че кодовете за потвърждение на SMS изтичат след 10 минути, докато кодовете за потвърждение по имейл изтичат след 30. Кодовете на Google Authenticator изтичат само за 30 секунди. Ако срещнете проблеми, опитайте да синхронизирате часовете на вашия компютър и смартфон. След настройването на Google Authenticator, всички бъдещи действия за сигурност и опити за влизане ще изискват нов шестцифрен код на Google Authenticator, който се променя на всеки 30 секунди. \ R \ n \ r \ n Ако се регистрирате за Google Authenticator, CoinBene настоятелно препоръчва да запазите QR код или ключ в момента, в който свързвате Google Authenticator. Това ще направи възможно свързването на програмата за защита на нов телефон, ако загубите текущия си смартфон или получите надстройка. Ако нямате този резервен QR код или ключ, можете да изпратите имейл до CoinBene и да опишете ситуацията. След това ИТ отделът ще затвори връзката Google Authenticator към вашия акаунт. По време на писането на CoinBene специално посочва, че ако това се случи, изпратете имейл на [email protected] \ R \ nCoinBene Coni Token \ r \ nConi, или CoinBene Token, е криптотокенът на борсата. Coni има множество предимства за притежателите на токени, включително 40% от нетната печалба на платформата се присъжда на притежателите на Coni всеки месец и в крайна сметка на седмична база. Притежателите на Coni ще получат намалени такси за търговия до 70 процента. Ще има и гаранционен депозит и гласуване на листинг. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nИма общ обем от 1 милиард, който никога няма да бъде увеличен, а Coni е монета ERC20. От общия брой на Coni, 40 процента се държат от екипа, 30 процента се отделят за въздушна капка за участниците, 10 процента са запазени за маркетинг, а последните 10 процента са за фонд за защита на инвеститорите. Поддържаната от екипа част на Coni е за разработка на функции, техническа поддръжка плюс надстройки за CoinBene и изследователска подкрепа. Тези монети няма да бъдат пуснати наведнъж. Вместо това, 10 процента ще бъдат освободени година по-късно; 20 процента две, три и четири години по-късно; и 30 процента пет години по-късно. \ r \ nCoinBene Apps \ r \ nВ момента има приложения CoinBene както за Android, така и за Apple. Вместо да намерите приложението в съответните магазини за приложения, можете да го изтеглите чрез уебсайта CoinBene от страницата \ u201cDownload APP \ u201d в главната лента за навигация. Това ще ви отведе до страница с връзки за двете, връзка за Android и QR код за сканиране за Apple. \ R \ n \ r \ n \ r \ n CoinBene такси \ r \ n CoinBene таксува фиксирани 0,1% за сделки направени на тяхната платформа, таксите се начисляват в търговската валута. Например, ако купувате или продавате биткойн с USDT, те ще събират тази такса от двете страни на сделката. Те начисляват само таксата за завършени сделки, така че ако сте направили поръчка, която не е напълно съответстваща или откажете част от нея, таксите ще се отнасят само за завършената част. \ R \ n \ r \ nCoinBene не посочва директно списъка точните такси, начислявани при теглене, посочват следното: \ r \ n \"CoinBene ще събира таксата за транзакция на блокчейн от потребителите, когато кандидатства за теглене и плащане на блокчейн миньорите за техните потвърждения. Таксата за блокчейн ще се събира в същата валута, която потребителят възнамерява да изтегли. За токени ERC20 или други символи, базирани на интелигентен договор, Coinbene пак ще събира същата валута, която потребителят тегли. \"\ r \ nЗаключение \ r \ nCoinBene е по-нова борса, която е издигнала класацията на борсите по обем, в момента тя е на 6-то място в CoinMarketCap с обем на търговия над 300 милиона щатски долара. Това е забележително и несъмнено до техния знак CONI – Потребителите ще получат 100 процента от своите такси за търговия обратно в Coni. Притежателите на токена ще бъдат възнаградени с процент от таксите за търговия на борсата. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Независимо дали токенът продължава да запазва дългосрочна стойност, предстои да разберем, но с това успешен модел на обменни токени, видян с Binance и Kucoin, има голям шанс да го направи. \ r \ n \ r \ n Що се отнася до самия обмен, той е прост, изчистен и лесен за използване и следва подобен дизайн и оформление на други борси. Разбира се, това е централизирана борса, така че ще трябва да проявявате повишено внимание, когато търгувате там – никога не дръжте големи салда, правете сделките си и се изтегляйте обратно към собствените си портфейли. \ R \ n \ r \ nИскам да видя повече прозрачност на на борсата, няма ясна информация за компанията зад нея, техните условия посочват името на компанията като \"CoinBene Limited Вануату \".\ r \ n \ r \ n В крайна сметка не виждам основна причина да препоръчам използването на CoinBene, освен ако не искате да събирате жетоните CONI, там са изброени няколко по-малки монети, които може да не намерите другаде, но за търговия с по-популярни ще бъдете по-добре да се придържате към по-големи, по-утвърдени борси като Binance.","автор": {"@Тип":"Личност","име":"Оливър Дейл"},"дата Публикувано":"2018-06-29"}}