Ръководство за начинаещи за Ethfinex: Пълен преглед

Преглед на Ethfinex

Ethfinex е нова платформа за дигитална търговия с активи, която работи като хибридна децентрализирана борса. Ethfinex се фокусира върху токени и активи, свързани към мрежата Ethereum и се стреми да бъде център за по-голямата общност Ethereum и да осигури достъп до широк спектър от ERC-20 токени. Борсата също така обслужва по-средни и напреднали търговци и споделя цели, подобни на сестринския си сайт, Bitfinex. Ethfinex предлага богат избор от опции за търговия и се стреми да бъде предпочитаният избор на търговци на токени Ethereum по целия свят.

Уебсайт на Ethfinex

Моля, обърнете внимание: Ethfinex все още е в бета версия, така че прегледът ще бъде актуализиран, след като бъде напълно стартиран.

Посетете Ethfinex

Общ преглед

Ethfinex е борса за криптовалута, която се фокусира върху токените ERCO-20 и мрежата Ethereum. Платформата работи като център за общността на Ethereum и осигурява достъп до търговия с токени, дискусии в общността и краудлейз на ICO. Както се досещате от името му, Ethfinex е свързан с борсата Bitfinex и принадлежи към група компании, които се въртят около популярната борса. Компанията майка зад Bitfinex също участва в управлението на платформите Ethfinex и Tether.

Обмен на Bitfinex

Bitfinex се намира в Хонг Конг и се управлява от iFinex Inc., докато Ethfinex Inc. е регистрирана офшорно на Британските Вирджински острови и според Условия за ползване, работи съгласно приложимите закони на Британските Вирджински острови.

Търговията на сайта беше отворена за всички съществуващи потребители на Bitfinex на 29 декември 2017 г., а новите регистрации стават достъпни на 15 януари 2018 г. Подобно на Bitfinex, платформата Ethfinex не е достъпна за гражданите на САЩ и докато е отворена за търговия на живо, Платформата Ethfinex все още е в процес на разработка (бета), като много от нейните функции ще бъдат представени по-късно през годината. В допълнение към разрешаването на търговията с ERC-20 съвместими токени и участие в тълпата продажби, Ethfinex предлага и опции за маржин търговия, пазар за равнопоставено финансиране и форум за обсъждане в общността.

Въпреки че отвори платформата си наскоро, Ethfinex в момента привлича 24 обема на търговия над 280 милиона долара, като тази цифра е доминирана от сдвояването ETH / USD, което в момента генерира над 200 милиона долара на ден. През последните 30 дни на сайта са търгувани 8 879 121 217 ETH.

Характеристики на Ethfinex

 • Функционалност – Платформата Ethfinex отразява Bitfinex по много начини и двете предоставят модерни, добре проектирани и много персонализирани интерфейси. Сайтът е изключително изчерпателен и основното табло за управление представя на потребителите разнообразие от раздели и опции. Също така има разнообразен избор на инструменти за картографиране; понастоящем обаче няма налична версия за настолни компютри или мобилно приложение.
 • Сигурност – Екипът зад Ethfinex използва някои от най-модерните техники за сигурност, налични в сектора днес, като само 0,5% от неговите крипто активи са достъпни в горещи портфейли. Останалите средства се поставят в хладилни складове и изискват ръчна намеса от няколко члена на ръководството за достъп. Клиентските акаунти също са защитени от редица усъвършенствани инструменти за проверка, предназначени да следят промените в дейността на акаунта, а сайтът също така използва двуфакторно удостоверяване (2FA) и PGP криптиране.
 • Поддръжка на клиенти – Екип за поддръжка е на разположение денонощно, за да се справи с всякакви проблеми и членовете могат да отварят билети, като използват Помощен център. С екипа на Ethfinex може да се свържете директно само чрез центъра за поддръжка, но има знание раздел, който се занимава с най-често срещаните проблеми, а има и активен Twitter акаунт и телеграма група.
 • Опции за търговия – Ethfinex предоставя широка гама от опции за търговия и членовете имат достъп до маржин търговия с ливъридж до 3,3 пъти, като използват механизма за финансиране на равностойни маржове. Освен това търговците имат достъп до редица различни видове поръчки като лимитирани, пазарни и стоп поръчки. Предлагат се и други типове поръчки като последващо спиране, попълване или убиване, айсберг, OCO и само публикация.
 • Хибридна децентрализация – Ethfinex оперира с новаторска хибридна децентрализирана система за обмен, което позволява на потребителите да избират между ненадеждно сетълмент или високоскоростно изпълнение и професионални API. Използвайки децентрализирани отдалечени портали, потребителите могат да получат достъп до книгата за поръчки на Ethfinex, без действително да се налага да депозират средствата си в Ethfinex. Тези портали позволяват на клиентите да използват надеждни интелигентни договори при търговия, като същевременно имат достъп до високата ликвидност на книгите за поръчки на Ethfinex.

Поддържани валути

В момента на платформата има приблизително 39 търгувани двойки, които са свързани с основната валута на Ethereum (ETH). Ethfinex също така осигурява поддръжка за фиатни депозити и търговия в щатски долари (USD). Понастоящем някои от поддържаните валути включват:

 • USDT
 • ETH
 • EOS
 • SAN
 • О, боже мой
 • ZRX
 • ЗАБАВЛЕНИЕ
 • TRX
 • ДАННИ
 • EDO
 • ПОМОЩ
 • SNT
 • TNB
 • GNT
 • AVT
 • ЕЛФ
 • ПАНЯ
 • ЛЕПЕЩО
 • RLC
 • РЕП
 • RCN

Ethfinex също така позволява на своите потребители да правят депозити в щатски долари чрез банкови преводи и преводи; в допълнение USDT Tether също се предлага на платформата. Тъй като Ethfinex се фокусира върху мрежата Ethereum, екипът зад платформата активно се стреми да увеличи броя на наличните монети на сайта и се очакват редовни добавки. Има и гласуване в общността по отношение на изброяването на нови символи и има добре документирано списък който остава актуализиран с най-новите разработки.

На всичкото отгоре има и естествен токен, наречен Nectar token (NEC). Това се дава безплатно за маркери на маркери, пропорционално на обема на сделките, в които участват, и позволява на всеки да иска награди за лоялност от общите месечни такси за обмен, както и да съветва относно бъдещото управление на Ethfinex.

Как да се регистрирате в Ethfinex

Подобно на Bitfinex, новите потребители получават напомняне, че тяхната услуга идва с определени спецификации и е насочена към по-професионални търговци. Ще се появи изскачащо поле, което обяснява условията и условията. Понастоящем те включват съгласие за минимален собствен капитал от 10 000 USD, тъй като новите акаунти са ограничени от търговия или извършване на каквито и да е функции на платформата, докато достигнат тази сума. Освен това, за да получат достъп до фиатни депозити и тегления, потребителите трябва да се съгласят да преминат процес на проверка, който може да отнеме до 6-8 седмици, за да завърши.

След като маркирате всички необходими полета, можете да преминете към създаване на акаунт.

Създай профил

Можете да отворите акаунт, като следвате процеса на регистрация и въведете вашето потребителско име, имейл адрес и парола. Също така е необходимо да въведете часовата си зона и уникален капча текст.

Потребителите със съществуващи акаунти в Bitfinex също са представени с опцията да свържат своите акаунти. Като заявят тази функция, на потребителите ще бъде изпратен имейл, който им позволява да влязат в своя Bitfinex акаунт и да го свържат със своя профил в Ethfinex.

Как да направите депозит

След като направите това, можете да започнете да финансирате сметката си, като първо намерите бутона „Депозит“ в горния десен ъгъл. Кликването върху този бутон ще ви отведе до страницата за депозит и тук можете да изберете версиите ни Tether за долари и евро или от списък с токени ERC-20, за да депозирате.

След като акаунтът Ви бъде финансиран, е възможно да кликнете върху бутона „Търговия“ и да изберете сдвояването, което предпочитате. Оттук можете да определите количеството, цената и вида на поръчката, която искате да изпълните.

Такси Ethfinex

Ethfinex ясно обясни тяхното структура на таксите и таксите за изпълнение на поръчки се определят от обема на търговията през последните 30 дни, както и от състоянието на производител или потребител. Таксите на производителя се плащат, когато добавите ликвидност към книгата с поръчки, като поставите лимитирана поръчка под цената на тикера при покупка и над цената на тикера за продажби. Таксите за такъри се плащат, когато клиентите правят обратното и премахват ликвидността от книгата с поръчки, като попълват поръчка, която вече е в книгата с поръчки.

Таксите за създатели варират от 0,1% до 0,0%, докато таксите за участници варират от 0,2% до 0,1%. По-високите лихвени проценти обхващат обеми на търговия до $ 500 хиляди на месец, докато клиентите ще трябва да натрупват сделки на стойност над $ 30 милиона на месец, за да се класират за най-ниските ставки на таксите.

Изпълнено през последните 30 дни (еквивалент в щатски долари) Такси за производител Такси за оператори
$ 0,00 или повече търгувани 0,100% 0.200%
$ 50,000.00 или повече търгувани 0,100% 0,180%
$ 1 000 000,00 или повече търгувани 0,100% 0,170%
10 000 000,00 долара или повече търгувани 0,100% 0,160%
Търгувани 20 000 000,00 долара или повече 0,100% 0,140%
Търгувани 40 000 000,00 долара или повече 0,100% 0,120%
Търгувани $ 60,000,000.00 или повече 0,100% 0,100%

Големите депозити в криптовалута са безплатни; обаче малка такса за депозит се прилага за депозити под еквивалент от 1000 USD. Според Ethfinex, малките депозити създават излишък от входове в портфейла и натоварват мрежата Ethereum и техните възли Ethereum. В резултат на това екипът предпочита потребителите да избягват често изпращане на малки суми за депозит и съветват клиентите си да групират по-малки суми в по-големи депозити.

Тегленията на сайта налагат различни такси в зависимост от конкретната криптовалута, която искате да изтеглите.

Грешките при депозити също подлежат на такса в размер на $ 150,00 и няма гаранция, че грешките, направени от потребители на Ethfinex, ще бъдат възстановени от екипа за поддръжка.

Безопасен ли е Ethfinex ?

Протоколите за сигурност, които Ethfinex използва, са извлечени от практиките, използвани от Bitfinex, тъй като сестринската им борса е преживяла редица добре документирани хакове. Основната основа е да се използва офлайн съхранение и по-голямата част от системните средства се съхраняват офлайн, в „студени“ портфейли. Приблизително 0,5% от цифровите активи са достъпни чрез „горещи“ портфейли. Освен това студените портфейли не са достъпни от платформата или сървърите на платформата, а средствата, държани в офлайн хладилно хранилище, изискват ръчна намеса от различни членове на екипа за управление на Ethfinex.

Потребителските акаунти са защитени чрез:

 • Двуфакторно удостоверяване (2FA)
 • Разширени инструменти за проверка за наблюдение на подозрително поведение и целостта на вашия акаунт
 • Защита при оттегляне
 • Разширени разрешения на API ключ
 • Шифроване на имейл с OpenPGP

Ethfinex се различава от традиционния обмен, като използва хибриден метод на децентрализация. Порталът Ethfinex позволява на потребителите да се справят със собствената си сигурност и да преглеждат книгата за поръчки на Ethfinex и да търгуват, без да е необходимо да внасят средства в сметките си в Ethfinex.

Чрез използване на децентрализирани протоколи за обмен сделките се завършват чрез интелигентни договори на блокчейн Ethereum чрез протокола 0x, в бъдеще това ще нарасне, за да позволи на всеки друг децентрализиран протокол за обмен да се свърже с Ethfinex. Потребителите трябва да имат предвид, че първоначално това решение има минимален размер на поръчката от еквивалент от $ 200.

Търговия на Ethfinex

Платформата за търговия е насочена както към междинни, така и към напреднали потребители и предлага разнообразни опции за търговия. В резултат на това се предлагат и следните видове поръчки:

 • Пазар
 • Ограничение
 • Спри се
 • Последваща спирка
 • Попълнете или убийте
 • Един отменя други (OCO)
 • Лимитирана поръчка само след публикуване
 • Скрита поръчка
 • Алгоритмични подреждания

Тъй като Ethfinex работи като хибридна децентрализирана борса, потребителите имат достъп до голям обем сделки и високо ниво на ликвидност, като броят на офертите / заявките и поръчките се решава в реално време. Това дава на членовете по-голяма гъвкавост при избора кога да направят поръчка в сравнение с други децентрализирани борси.

Търговски изглед

Платформата позволява на потребителите да търгуват с до 3.3x лост чрез получаване на финансиране от пазара за финансиране от равнопоставен марж. Потребителите могат да изберат да заемат желания размер на финансиране със скорост и продължителност по техен избор, те също могат да изберат да отворят позиция и да накарат Ethfinex да изтегли финансиране за тях при най-добрата налична ставка.

Пазарът на маржин финансиране предоставя начин за печелене на лихви по депозити в щатски долари и Ethereum, като ги прави достъпни за търговци, които искат да търгуват с ливъридж. Има опция за предлагане на финансиране с предпочитана скорост и продължителност, или потребителите могат да приключат с FRR (Flash Return Rate). Има и опция за използване на функцията за автоматично подновяване, която автоматично подновява офертите след изтичане.

Маржин финансирането включва определен набор от такси, включително такса върху таксите, събрани от доставчиците на маржин финансиране от 15,0% (от таксите, генерирани от договори за активно маржин финансиране). Също така таксата върху таксите, събрани от доставчиците на маржин финансиране, при отваряне чрез скрита оферта е 18,0% (от таксите, генерирани от договори за активно маржин финансиране).

Общност

Ethfinex се стреми да създаде център за общността Ethereum, който позволява на разработчиците, търговците и ентусиастите да общуват и споделят идеи. Сайтът включва публикации, анализи и дискусии относно предстоящи списъци с токени или търгуеми токени. Разработчиците и търговските експерти могат да споделят своите мнения с дискусионни дъски, фокусирайки се върху конкретни символи и структурирани да генерират прогресивен дебат.

Токените също ще имат рейтинг за качество, който се доставя от тълпа и се основава на консенсус, получен от потребителите на сайта; тези рейтинги ще вземат предвид аспекти като Whitepaper, Tech и Concept и ще помогнат за подобряване на стандарта за анализ, който се извършва в момента. Освен това всеки проект с токен ERC20 може да създаде своя собствена дискусионна дъска и да изгради своя собствена общност на сайта. Този фокус върху мъдростта, произхождаща от общността и тълпата, ще се окаже полезен, когато Ethfinex премине към осигуряване на достъп до ICO crowdsales на тяхната платформа.

Токенът Nectar (NEC), който се дава безплатно на маркет мейкърите, също така позволява на членовете да искат награди за лоялност от месечни такси за обмен и да съветва относно бъдещото управление на Ethfinex, което помага да се насърчи чувството за общност сред членовете му..

Заключение

Трябва да се отбележи, че Ethfinex все още е в бета етап, така че можем да актуализираме рецензията, след като го преразгледаме при пълното стартиране. Трябва също така да се отбележи, че в момента има някои противоречия относно компанията майка Bitfinex и тяхната стабилна валута Tether в момента. Друго нещо, което трябва да се отбележи, е, че Bitfinex също е бил хакнат в миналото.

Харесва ни идеята за обмен, посветен на Ethereum жетони, и фактът, че обменът е децентрализиран и изграден с помощта на 0x протокол, е плюс, ние смятаме, че това е бъдещето на обмена, ние написахме ръководство за 0x, което можете да прочетете тук, за да Открийте повече.

Борсата има обещаващо бъдеще, но ние си запазваме преценка за нея, докато ситуацията с Bitfinex и Tether не бъде изяснена и прозрачността не бъде предоставена на компанията.

Посетете Ethfinex

Професионалисти

 • Платформа, насочена към клиенти / общности
 • Хъб за мрежата Ethereum и ERC-20 Tokens
 • Сигурно използване на интелигентни договори плюс висока ликвидност
 • Предимства на децентрализираната борса със сигурността и обема на голяма централизирана борса.
 • Осигурява достъп до масови продажби, базирани на Ethereum.
 • Широки опции за търговия и Peer to Peer пазар за финансиране.

Минуси

 • Зависи от мрежата Ethereum
 • Без биткойни или не ERC-20 токени
 • Регистрация / Ограничения за собствения капитал
 • Не е достъпен за жители на САЩ
 • Все още е в бета версия

Ethfinex

src = “~ images \ beginners-guide-to-ethfinex-complete-review.gif”

alt = “Преглед на Ethfinex”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7

Лесно използване

8,0 / 10

Репутация

3.0 / 10

Такси

9,0 / 10

Поддръжка на клиенти

8,0 / 10

начини за плащане

7,0 / 10

Професионалисти

 • Платформа, насочена към клиенти / общности
 • хъб за мрежата Ethereum и ERC-20 Tokens
 • Сигурно използване на интелигентни договори плюс висока ликвидност
 • Предимства на децентрализираната борса със сигурността и обема на голяма централизирана борса
 • Широки възможности за търговия

Минуси

 • Загриженост относно прозрачността
 • Зависи от мрежата Ethereum
 • Не е достъпен за жители на САЩ
 • Все още е в бета версия

Посетете {"@context":"http: \ / \ / schema.org \ /","@Тип":"Продукт","име":"Ethfinex","изображение":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 02 \ /ethfinex-review.gif","описание":"Ethfinex е нова платформа за дигитална търговия с активи, която работи като хибридна децентрализирана борса. Ethfinex се фокусира върху токени и активи, свързани към мрежата Ethereum и се стреми да бъде център за по-голямата общност на Ethereum и да осигури достъп до широк спектър от ERC-20 токени. Обменът обслужва и по-междинни и…","оферти": {"@Тип":"Оферта","цена":"0,00","ценаВалута":"$","продавач": {"@Тип":"Личност","име":"Юджийн Кем"}},"преглед": {"@Тип":"Преглед","reviewRating": {"@Тип":"Рейтинг","bestRating":"10","най-лоша оценка":"0","ratingValue":"7.00"},"име":"Ethfinex","reviewBody":"Ethfinex е нова платформа за дигитална търговия с активи, която работи като хибридна децентрализирана борса. Ethfinex се фокусира върху токени и активи, свързани към мрежата Ethereum и се стреми да бъде център за по-голямата общност на Ethereum и да осигури достъп до широк спектър от ERC-20 токени. Борсата също така обслужва по-средни и напреднали търговци и споделя цели, подобни на сестринския си сайт, Bitfinex. Ethfinex предлага богат избор от опции за търговия и се стреми да бъде предпочитаният избор на търговци на токени на Ethereum по целия свят. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Моля, обърнете внимание: Ethfinex все още е в бета версия, така че прегледът ще бъде актуализиран след като бъде напълно стартиран. \ r \ nПосетете Ethfinex \ r \ n \ r \ nПреглед \ r \ nEthfinex е криптовалутна борса, която се фокусира върху токените ERCO-20 и мрежата Ethereum. Платформата работи като център за общността на Ethereum и осигурява достъп до търговия с токени, обсъждания в общността и ICO crowdsales. Както се досещате от името му, Ethfinex е свързан с борсата Bitfinex и принадлежи към група компании, които се въртят около популярната борса. Компанията майка зад \ u00a0Bitfinex също участва в управлението на платформите Ethfinex и Tether. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Bitfinex се намира в Хонконг и се управлява от iFinex Inc., докато Ethfinex Inc. е регистрирана офшорни на Британските Вирджински острови и съгласно Условията им за обслужване, действа съгласно приложимите закони на Британските Вирджински острови. \ r \ n \ r \ nТъргуването на сайта беше открито за всички съществуващи потребители на Bitfinex на 29 декември 2017 г. и новите регистрации стават достъпни на 15 януари 2018 г. Подобно на Bitfinex, платформата Ethfinex не е достъпна за гражданите на САЩ и въпреки че е отворена за търговия на живо, платформата Ethfinex все още е в процес на разработка (Бета), като много от нейните функции ще бъдат представени по-късно през годината. В допълнение към разрешаването на търговията с ERC-20 съвместими токени и участие в тълповите продажби, Ethfinex предлага и опции за маржин търговия, пазар за равнопоставено финансиране и форум за обсъждане в общността. \ R \ n \ r \ n Въпреки отварянето своята платформа едва наскоро, Ethfinex в момента привлича 24 търговски обема над 280 милиона долара, като тази цифра е доминирана от неговото сдвояване ETH \ / USD, което в момента генерира над 200 милиона долара на ден. През последните 30 дни на сайта са били търгувани 8 879 121,87 ETH. \ R \ nEthfinex Характеристики \ r \ n \ r \ n \ tФункционалност \ u2013 Платформата Ethfinex отразява Bitfinex по много начини и двете предоставят модерни, добре проектирани и силно персонализирани интерфейси. Сайтът е изключително изчерпателен и основното табло за управление \ u00a0представя на потребителите разнообразие от раздели и опции. Също така има разнообразен избор на инструменти за картографиране; в момента обаче няма налична версия за настолни компютри или мобилно приложение. \ r \ n \ tСигурност \ u2013 Екипът зад Ethfinex използва някои от най-модерните техники за сигурност, налични в сектора днес, като само 0,5% от неговите крипто активи са достъпни в горещи портфейли. Останалите средства се поставят в хладилни складове и изискват ръчна намеса от няколко члена на ръководството за достъп. Клиентските акаунти също са защитени от редица усъвършенствани инструменти за проверка, предназначени да следят промените в дейността на акаунта, а сайтът също така използва двуфакторно удостоверяване (2FA) и PGP криптиране. \ R \ n \ tПоддръжка на клиенти \ u2013 Екипът за поддръжка е на ръка 24 \ / 7, за да се справят с всякакви проблеми, а членовете могат да отварят билети, като използват Центъра за поддръжка. С екипа на Ethfinex може да се свържете директно само чрез центъра за поддръжка, но има раздел с база от знания, който разглежда най-често срещаните проблеми, а също така има активен акаунт в Twitter и група за телеграми. \ R \ n \ tОпции за търговия \ u2013 Ethfinex предоставя широка гама от опции за търговия и членовете имат достъп до маржин търговия с ливъридж до 3,3 пъти, като използват механизма за финансиране на равностойни маржове. Освен това търговците имат достъп до редица различни видове поръчки като лимитирани, пазарни и стоп поръчки. Предлагат се и други типове поръчки като последващо спиране, попълване или убиване, айсберг, OCO и само публикация. \ R \ n \ tХибридна децентрализация \ u2013 Ethfinex управлява новаторска хибридна децентрализирана система за обмен, което позволява на потребителите да избират между недоверен -верижно уреждане или високоскоростно изпълнение и професионални API. Използвайки децентрализирани отдалечени портали, потребителите могат да получат достъп до книгата за поръчки на Ethfinex, без всъщност да се налага да депозират средствата си в Ethfinex. Тези портали позволяват на клиентите да използват ненадеждни интелигентни договори, когато търгуват, като същевременно имат достъп до високата ликвидност на книгите за поръчки на Ethfinex. \ R \ n \ r \ nПоддържани валути \ r \ n Понастоящем на платформата има приблизително 39 търгувани двойки, които са свързани с основната валута Ethereum (ETH). Ethfinex също така осигурява поддръжка за фиатни депозити и търговия в щатски долари (USD). Някои от поддържаните валути понастоящем включват: \ r \ n \ r \ n \ tUSDT \ r \ n \ tETH \ r \ n \ tEOS \ r \ n \ tSAN \ r \ n \ tOMG \ r \ n \ tZRX \ r \ n \ tFUN \ r \ n \ tTRX \ r \ n \ tDATA \ r \ n \ tEDO \ r \ n \ tAID \ r \ n \ tSNT \ r \ n \ tTNB \ r \ n \ tGNT \ r \ n \ tAVT \ r \ n \ tELF \ r \ n \ tSPANK \ r \ n \ tBAT \ r \ n \ tRLC \ r \ n \ tREP \ r \ n \ tRCN \ r \ n \ r \ nEthfinex също позволява на своите потребители да правите депозити в щатски долари чрез банкови преводи и преводи; в допълнение USDT Tether също се предлага на платформата. Тъй като Ethfinex се фокусира върху мрежата Ethereum, екипът зад платформата активно се стреми да увеличи броя на наличните монети на сайта и се очакват редовни добавки. Има и гласуване в общността по отношение на изброяването на нови символи и има добре документиран списък, който остава актуализиран с най-новите разработки. \ R \ n \ r \ n На всичкото отгоре има и роден маркер, наречен Nectar token (NEC). \ u00a0Това се дава безплатно за маркери на маркери, пропорционално на обема на сделките, в които участват, и позволява на всеки да претендира за награди за лоялност от общите месечни такси за обмен и съветва за бъдещото управление на Ethfinex. \ r \ nКак да Регистрирайте се в Ethfinex \ r \ nПодобно на Bitfinex, новите потребители получават напомняне, че тяхната услуга идва с определени спецификации и е насочена към по-професионални търговци. Ще се появи изскачащо поле, което обяснява условията и условията. Понастоящем те включват съгласие за минимален собствен капитал от 10 000 USD, тъй като новите акаунти са ограничени от търговия или извършване на каквито и да е функции на платформата, докато достигнат тази сума. Освен това, за да получат достъп до фиатни депозити и тегления, потребителите трябва да се съгласят да преминат процес на проверка, който може да отнеме до 6-8 седмици, за да завърши. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nСлед това сте маркирали всички необходими полета, можете да преминете към създаване на акаунт. \ r \ n \ r \ n \ r \ nСъздайте акаунт \ r \ nМожете да отворите акаунт, като следвате процеса на регистрация и въведете вашето потребителско име, имейл адрес, и парола. Също така е необходимо да въведете вашата часова зона и уникален текст на капча. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nПотребителите със съществуващи акаунти в Bitfinex също са представени с опцията за свързване на техните акаунти. Като заявят тази функция, на потребителите ще бъде изпратен имейл, който им позволява да влязат в своя Bitfinex акаунт и да го свържат с профила си в Ethfinex. \ R \ n \ r \ n \ r \ nКак да направят депозит \ r \ nСлед това готово, можете да започнете да финансирате сметката си, като първо намерите бутона \ u201cDeposit \ u201d в горния десен ъгъл. Кликването върху този бутон ще ви отведе до страницата за депозит и тук можете да изберете версиите ни Tether за долари и евро или от списък с токени ERC-20, за да депозирате. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nСлед като профилът Ви бъде финансиран, е възможно да кликнете върху бутона \ u2018Trading \ u2019 и да изберете предпочитаното от вас сдвояване. Оттук можете да определите количеството, цената и вида на поръчката, която искате да изпълните. \ R \ nEtfinex Такси \ r \ nEthfinex ясно обясни структурата на таксите си и таксите за изпълнение на поръчките се определят от обема на търговията през последните 30 дни, тъй като както и статут на производител или вземащ. Maker \ u00a0 таксите се плащат, когато добавите ликвидност към книгата с поръчки, като поставите лимитирана поръчка под цената на тикера при покупка и над цената на тикера за продажби. Taker \ u00a0 таксите се плащат, когато клиентите правят обратното и премахват ликвидността от книгата с поръчки, като попълват поръчка, която вече е в книгата с поръчки. \ R \ n \ r \ n Таксите за производители варират от 0,1% до 0,0% \ u00a0, докато \ таксите u00a0taker варират от 0,2% до 0,1%. По-високите ставки обхващат обеми на търговия до $ 500ка на месец, докато клиентите ще трябва да натрупват сделки на стойност над $ 30 млн. На месец, за да се класират за най-ниските ставки на таксите. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nИзпълнено през последните 30 дни (еквивалент в щатски долари) \ r \ nТакси за производител \ r \ nТакси за производители \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 0,00 или повече търгувани \ r \ n0.100 % \ r \ n0.200% \ r \ n \ r \ n \ r \ n 50 000,00 $ или повече търгувани \ r \ n0 100% \ r \ n0,180% \ r \ n \ r \ n \ r \ n $ 1 000 000,00 или повече търгувани \ r \ n0 100% \ r \ n 0,170% \ r \ n \ r \ n \ r \ n 10 000 000,00 $ или повече търгувани \ r \ n0 100% \ r \ n 0,160% \ r \ n \ r \ n \ r \ n 20 000 000,00 долара или повече търгувани \ r \ n0 100% \ r \ n 0,140% \ r \ n \ r \ n \ r \ n 40 000 000,00 $ или повече търгувани \ r \ n0,100 % \ r \ n0.120% \ r \ n \ r \ n \ r \ n търгувани 60 000 000,00 $ или повече \ r \ n0 100% \ r \ n0 100% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nГолемите депозити в криптовалута са безплатни; обаче малка такса за депозит се прилага за депозити под 1000 USD еквивалент. Според Ethfinex, малките депозити създават излишък от входовете на портфейла и натоварват мрежата Ethereum и техните възли Ethereum. В резултат на това екипът предпочита потребителите да избягват честото изпращане на малки суми за депозит и съветва клиентите си да групират по-малки суми в по-големи депозити. \ R \ n \ r \ n Тегленията на сайта налагат различни такси в зависимост от конкретната криптовалута бихте искали да се оттеглите. \ r \ n \ r \ nДепозитните грешки също подлежат на такса в размер на $ 150,00 и няма гаранция, че грешките, направени от потребители на Ethfinex, ще бъдат възстановени от екипа за поддръжка. \ r \ nТова ли е Ethfinex Safe? \ r \ nПротоколите за сигурност, които използва Ethfinex, са извлечени от практиките, използвани от Bitfinex, тъй като сестринската им борса е преживяла редица добре документирани хакове. Основната основа е да се използва офлайн съхранение и по-голямата част от системните средства се съхраняват офлайн, в \ u2018 студени \ u2019 портфейли. Приблизително 0,5% от цифровите активи са достъпни през \ u2018hot \ u2019 портфейли. Освен това студените портфейли не са достъпни от платформата или от сървърите на платформата, а средствата, държани в офлайн хладилно хранилище, изискват ръчна намеса от различни членове на екипа за управление на Ethfinex. \ R \ n \ r \ n Потребителските акаунти са защитени чрез: \ r \ n \ r \ n \ tДвуфакторно удостоверяване (2FA) \ r \ n \ tУсъвършенствани инструменти за проверка за наблюдение на подозрително поведение и целостта на вашия акаунт \ r \ n \ tЗащита на оттегляне \ r \ n \ tРазширени разрешения на API ключ \ r \ n \ tИмейл криптиране с OpenPGP \ r \ n \ r \ nEthfinex се различава от традиционния обмен чрез използване на хибриден метод на децентрализация. Порталът Ethfinex позволява на потребителите да се справят със собствената си сигурност и да преглеждат книгата за поръчки на Ethfinex и да търгуват, без да е необходимо да внасят средства в сметките си в Ethfinex. \ R \ n \ r \ nС помощта на децентрализирани протоколи за обмен сделките се завършват чрез интелигентни договори на Ethereum blockchain чрез 0x протокол, в бъдеще това ще нарасне, за да позволи на всеки друг децентрализиран протокол за обмен да се свърже с Ethfinex. Потребителите трябва да имат предвид, че първоначално това решение има минимален размер на поръчката от $ 200 в еквивалент. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Търговия с Ethfinex \ r \ nТърговската платформа е насочена както към средни, така и към напреднали потребители и предлага разнообразие от опции за търговия. В резултат на това се предлагат и следните видове поръчки: \ r \ n \ r \ n \ tMarket \ r \ n \ tLimit \ r \ n \ tStop \ r \ n \ tTrailing stop \ r \ n \ tПопълнете или убийте \ r \ n \ tЕдно отменя други (OCO) \ r \ n \ tСреден лимитен ред \ r \ n \ tСкрит ред \ r \ n \ tАлгоритмични поръчки \ r \ n \ r \ nТъй като Ethfinex работи като хибридна децентрализирана борса , потребителите имат достъп до голям обем сделки и високо ниво на ликвидност, като броят на офертите / запитванията и поръчките се решава в реално време. Това дава на членовете по-голяма гъвкавост при избора кога да направят поръчка в сравнение с други децентрализирани борси. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nПлатформата позволява на потребителите да търгуват с до 3.3x лост чрез получаване на финансиране от пазарът на финансиране за равностойност между партньори. Потребителите могат да изберат да заемат желания размер на финансиране със скорост и продължителност по техен избор, те също така могат да изберат да отворят позиция и да накарат Ethfinex да вземе финансиране за тях при най-добрата налична ставка. \ R \ n \ r \ nМарджинът Пазарът на финансиране предоставя начин за печелене на лихви по депозити в щатски долари и Ethereum, като ги прави достъпни за търговци, които искат да търгуват с ливъридж. Има опция за предлагане на финансиране с предпочитана скорост и продължителност, или потребителите могат да приключат с FRR (Flash Return Rate). Също така има опция за използване на функцията за автоматично подновяване, която автоматично подновява офертите след изтичане. \ R \ n \ r \ nМаржин финансирането включва определен набор от такси, включително такса върху таксите, събрани от доставчиците на маржин финансиране от 15,0% (от такси, генерирани от договори за финансиране на активен марж). \ u00a0 Също така таксата върху таксите, събрани от доставчиците на финансиране на марж, когато се отвори чрез скрита оферта, е 18,0% (от таксите, генерирани от договори за финансиране на активен марж). \ r \ n \ r \ n \ r \ nCommunity \ r \ nEthfinex се стреми да създаде център за общността Ethereum, който позволява на разработчиците, търговците и ентусиастите да общуват и споделят идеи. Сайтът включва публикации, анализи и дискусии относно предстоящи списъци с токени или търгуеми токени. Разработчиците и търговските експерти могат да споделят своите мнения с дискусионни дъски, фокусирайки се върху конкретни символи и структурирани да генерират прогресивен дебат. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Токените също ще имат рейтинг за качество, който е тълпа произхожда и се основава на консенсус, получен от потребителите на сайта; тези рейтинги ще вземат предвид аспекти като Whitepaper, Tech и Concept и ще помогнат за подобряване на стандарта за анализ, който се извършва в момента. Освен това всеки проект с токен ERC20 може да създаде своя собствена дискусионна дъска и да изгради своя собствена общност на сайта. Този фокус върху мъдростта, произхождаща от общността и тълпата, ще се окаже полезен, когато Ethfinex премине към осигуряване на достъп до ICO crowdsales на тяхната платформа. \ R \ n \ r \ nЖетонът Nectar (NEC), който се дава безплатно на маркет-мейкърите, също позволява членовете да искат награди за лоялност от месечни такси за обмен и да съветват относно бъдещото управление на Ethfinex, което помага да се насърчи усещането за общност сред членовете му. \ r \ n Заключение \ r \ n Трябва да се отбележи, че Ethfinex все още е в бета версия етап, за да можем да актуализираме отзива, след като го преразгледаме при пълното му стартиране. Трябва също така да се отбележи, че в момента има някои противоречия относно компанията майка Bitfinex и тяхната стабилна валута Tether в момента. Друго нещо, което трябва да се отбележи, е, че Bitfinex също е бил хакнат в миналото. \ R \ n \ r \ nОбичаме идеята за обмен, посветен на Ethereum жетони и фактът, че обменът е децентрализиран и изграден с помощта на 0x протокол, е плюс , ние смятаме, че това е бъдещето на борсите, ние написахме ръководство за 0x, което можете да прочетете тук, за да научите повече. \ r \ n \ r \ nБорсата има обещаващо бъдеще, но ние си запазваме преценка за нея до ситуацията с Bitfinex и Tether се изчиства и се предоставя прозрачност на компанията. \ r \ nПосетете Ethfinex \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tА клиент \ / общностна платформа \ r \ n \ tA център за Ethereum мрежа и ERC-20 токени \ r \ n \ t Сигурно използване на интелигентни договори плюс висока ликвидност \ r \ n \ t Предимства на децентрализираната борса със сигурността и обема на голяма централизирана борса. \ r \ n \ tОсигурява достъп до тълпи продажби на базата на Ethereum. \ r \ n \ tЕксцензивни опции за търговия и пазар за финансиране от Peer to Peer. \ r \ n \ r \ nСъглашения \ r \ n \ r \ n \ tЗависи от мрежата на Ethereum \ r \ n \ tНяма биткойн или не ERC-20 токени \ r \ n \ tРегистрирайте се \ / Ограничения на собствения капитал \ r \ n \ tНе е достъпен за жители на САЩ \ r \ n \ tОще в бета версия","автор": {"@Тип":"Личност","име":"Юджийн Кем"},"дата Публикувано":"2018-02-16"}}