Ръководство за начинаещи за обмен на IDEX: Пълен преглед

Преглед на IDEX

През 2018 г. продължава да се наблюдава появата на редица децентрализирани платформи за обмен и IDEX е нов участник на пазара, който вече прави вълни. IDEX е базирана на Ethereum децентрализирана борса за интелигентни договори, която позволява търговия в реално време и се гордее с висока производителност на транзакциите. Екипът зад проекта цели да превърне платформата в една от най-модерните Ethereum DEX и да привлече търговци, които искат да обменят голямото разнообразие от токени, базирани на мрежата Ethereum.

Посетете IDEX

Общ преглед

Обменът IDEX е част от полярно сияние проект, който представлява колекция от приложения и протоколи на Ethereum, които съставляват децентрализирана банкова и финансова платформа. Екипът на Aurora се стреми да осигури усъвършенствана, отворена и стабилна финансова мрежа, достъпна за всеки по света. Aurora се състои от борсата IDEX, стабилната валута Boreal, децентрализираният протокол за обмен Snowglobe и Decentralized Capital, решение за цифрово банкиране за криптовалутната общност.

полярно сияние

Aurora е основана от група ентусиасти на криптовалутите и Aurora Labs S.A., компанията се намира в Република Панама. Изпълнителният директор Алекс Уърн притежава двойна MBA по финанси и операции и MS по дизайн и иновации от Kellogg School of Management на Northwestern и ръководи специален екип, натоварен със създаването на Aurora и IDEX.

Екипът на Aurora проведе продажба на символи, която приключи на 11 януари 2018 г. и събра общо 5411,38 ETH. IDEX влезе в експлоатация скоро след това и бързо започна да се утвърждава и в момента генерира ежедневна търговия на стойност над 10 милиона долара.

Въпреки че наскоро отвори платформата си, IDEX започва да привлича значително количество потребители, тъй като позволява на притежателите на токени ERC-20 бързо да изброяват и търгуват любимите си валути, като в момента обемът на търговията на сайта е доминиран от монети, прясно от техните ICO като Dock, Pundi X, Tomochain и BABB. Екипът зад IDEX се възползва от смъртта на EtherDelta и също така внедри редица ключови функции, които позволяват на IDEX да изпъкне.

Характеристики на IDEX

 • Функционалност – Платформата IDEX използва прост, но добре проектиран интерфейс и включва функции като диаграми TradingView и криптирани портфейли. IDEX осигурява бърза и лесна за потребител опит на търговия, а също така използва механизъм за търговия извън веригата, който работи заедно с интелигентен договор на Ethereum. Структурата извън веригата управлява търговския опит, докато интелигентният договор контролира средствата, разрешението за търговия и окончателното сетълмент. Това позволява на потребителите да търгуват непрекъснато, без да се налага да чакат транзакциите да се добиват.
 • Сигурност – Използването на интелигентен договор, механизъм за търговия и арбитър за обработка на транзакции позволяват всички активи да се съхраняват без доверие на платформата и всички изпълнени търговски сетълменти могат да бъдат разрешени само от частните ключове на потребителя. IDEX също така използва пълно криптиране на личен ключ и също така позволява на потребителите да търгуват чрез портфейлите Metamask и Ledger.
 • Поддръжка на клиенти – Екип за поддръжка е на разположение, за да се справи с всякакви проблеми и потребителите могат да се свържат с екипа, като използват форма за контакти. Екипът на IDEX е много прозрачен и може да се свърже с тях Twitter акаунт и Telegram група. Освен това има ЧЗВ раздел, който разглежда най-често срещаните проблеми, както и редица ясно написани Ръководства които помагат на потребителите да се ориентират в платформата.
 • Опции за търговия – IDEX предоставя добра гама от опции за търговия и потребителите имат достъп до поддържащи лимитни и пазарни поръчки, анулиране без газ и възможност за попълване на много сделки наведнъж.
 • Технология – Въпреки че е децентрализиран, IDEX предоставя всички предимства на хибридната децентрализирана система за обмен и управлява всички потребителски транзакции. След като потребителите се отпишат от транзакция, борсата излъчва транзакцията към блокчейн Ethereum и актуализира салдата по сметките и книгите за поръчки в реално време. В резултат на това IDEX предоставя потребителско изживяване, подобно на по-централизиран обмен или платформа, използваща модерен хибриден модел.

Как да създадете акаунт в IDEX

Когато за първи път посетите сайта, ще бъдете посрещнати с изскачащо съобщение, което ще ви даде възможност да „Разгледате“ сайта или да „Отключите портфейла“. Главната страница също има раздели в горния десен ъгъл на екрана, които позволяват на потребителите да отключват портфейл или да създават нов портфейл.

Отключете портфейл

За да депозирате средства в интелигентния договор на борсата, можете да интегрирате съществуващ портфейл, който вече е във ваше притежание. IDEX предоставя на потребителите четири възможности при отключване на портфейла на борсата:

 • Файл Keystore: Можете да качите личния си ключ чрез файл на Keystore, който вече притежавате.
 • Частен ключ: Можете да въведете личния си ключ за достъп до Ethereum адрес, който сте създали.
 • Метамаска: Можете да влезете в портфейла си на Metamask и да го интегрирате с борсата.
 • Портфейл Ledger: Можете да използвате своя Ledger Nano S на борсата и да извършвате преводи директно от и до него.

Използването на Metamask или Ledger Nano твърд портфейл са най-безопасните опции, тъй като вашите частни ключове не са изложени на сайта и следователно не са податливи на DNS хакове.

Създайте нов портфейл

За да създадете нов портфейл на борсата, можете да въведете парола и IDEX ще генерира частен ключ и ще създаде JSON файл за изтегляне, който можете да запазите.

Как да търгувате на IDEX

Когато сте интегрирали портфейл, ще трябва да внесете средства в интелигентния договор на борсата. Това поддържа вашите средства в безопасност и позволява на борсата да излъчва транзакции директно към мрежата Ethereum. Като кликнете върху раздела „Салда“ в горната част на страницата, можете да правите депозити и също така да коригирате цената на транзакционния газ.

Депозит

След като изпратите своя ETH или DAI от портфейла си на борсата, можете да правите сделки и да използвате всички функции за графики и функции за търговия.

IDEX предлага търговски двойки в ETH или DAI, така че след като депозирате средства в някоя от тях, можете да посетите екрана за търговия „Exchange“, за да започнете да търгувате. Ще видите в лявата колона търговските двойки на ETH и DAI, така че изберете кой искате да изберете и след това под него е списъкът с токени, налични за търговия. Кликването върху едно от тях ще го зареди и можете да видите графиката на цените и диаграмата на дълбочината вдясно заедно с друга информация като последната цена и обема на търговията за 24 часа.

Екран за търговия

За да направите сделка, потърсете кутиите Купувай и продавай под основните графики, където можете да въведете цената и сумите, които искате да търгувате. Под него ще видите книгата с поръчки, в която са изброени заявките и офертите, за да получите представа за текущите цени на търговия.

Кутия за покупка и продажба

Поддържани валути

Като базирана на Ethereum борса, IDEX се занимава изключително с Ethereum и ERC20 токени. Поддържат се добре установени монети като OMG, BAT, REP и ICX, както и по-нови монети като MKR, TOMO, CPC и HAV. IDEX ще продължи да предоставя на потребителите достъп до широк набор от токени, тъй като мрежата Ethereum се разширява, а също така ще бъде гореща точка за токени, които току-що са пуснати след тяхното ICO.

IDEX също така включва токена AURA, родната валута, която насърчава потребителите да залагат монетата и да подпомагат мрежата. Токенът AURA дава възможност на залагащите да спечелят част от таксите, генерирани от IDEX и други продукти на Aurora. Чрез залагане на AURA, операторите на възли ще бъдат възнаградени пропорционално на техния процентен дял, а 50% от таксите са разпределени, за да бъдат платени на AURA участниците. Търговците също така ще могат да използват монетата Boreal като плащане за такси за търговия или като стабилна базова валута.

IDEX такси

Пазарните мейкъри или потребители, които създават нова поръчка за книгата с поръчки и подобряват ликвидността, се таксуват с такса за производител от 0,1%. Вземащите лица или всеки, който изпълни поръчка в книгата и отнеме ликвидност, се таксува от 0,2%. Приемащите са отговорни и за плащането на такси за транзакционен газ; IDEX обяснява процеса на своя Страница с често задавани въпроси.

Всяка сделка струва приблизително 140 000 бензина, а разходите за газ са приблизително 1,5 пъти по-високи от тези на EtherDelta, но потребителите на IDEX не се конкурират за едни и същи поръчки и рискуват да загубят газ. IDEX позволява на потребителите да анулират сделки, без да плащат бензин, тъй като можете да анулирате сделки на IDEX, без да плащате допълнително, тъй като всички сделки се извършват от борсата. Интелигентният договор на борсата е отговорен за излъчване на транзакции в мрежата и борсата може да отмени транзакция, докато не бъде изпратена за копаене.

IDEX също така използва минимални лимити за поръчки и тегления. Има минимални лимити за поръчки от $ 20 за производителите и $ 10 за участниците. Минималният лимит за теглене е $ 1.

Безопасен ли е IDEX ?

IDEX използва редица протоколи, предназначени да максимизират сигурността на платформата, а всички частни ключове, достъпвани директно на борсата, се криптират и съхраняват в паметта на браузъра и не могат да бъдат достъпни извън приложението IDEX. В допълнение, частните ключове имат достъп само локално, за да подписват транзакции и когато потребителите излизат; техните частни ключове се унищожават от паметта.

Освен това интелигентните договори на борсата държат средствата безопасно заключени, докато частният ключ не подпише транзакция за тяхното прехвърляне. Поради това потребителите могат да държат средствата си на борсата, без да се притесняват, тъй като средствата се държат в интелигентни договори в блокчейна Ethereum и винаги са под контрола на потребителя. IDEX не може да обработва транзакции, без потребителите да подписват разрешение, за да може IDEX да ги завърши. Екипът е включил и „люк за бягство“, който позволява на потребителите да се оттеглят директно от интелигентния договор след определен период на бездействие. В резултат, дори ако сървърите IDEX щяха да станат недостъпни, потребителите пак могат да изтеглят средствата си.

Платформата също така включва Metamask и хардуерния портфейл Ledger Nano и това добавя ключов допълнителен слой сигурност, тъй като и двата метода позволяват на потребителите да търгуват на IDEX, без да се налага да разкриват личните си ключове. С всеки уебсайт за криптовалута винаги има възможност доставчикът на услуги за име на домейн да бъде компрометиран или да бъде отвлечен URL адресът. Тъй като обаче няма изискване за ръчно въвеждане на вашите лични ключове, заплахата от компрометиране значително намалява.

Заключение

Въпреки че стартира едва през януари, IDEX бързо се утвърди в конкурентната област на децентрализираните борси и привлече значителен брой бивши потребители на EtherDelta. Борсата продължава да расте както по отношение на броя потребители, така и по обема на търговията и използва уникален модел за сетълмент на транзакции, който позволява на IDEX да предоставя на своите потребители едно от по-плавните търговски преживявания в сравнение с други децентрализирани борси.

IDEX е в състояние да поддържа търговия в реално време и висока пропускателна способност на транзакциите, а механизмът за търговия извън веригата и интелигентният договор комбинират, за да предоставят на потребителите сигурна и бърза платформа за изпълнение на сделки. IDEX работи на ниво скорост и потребителско изживяване, което се среща на по-централизираните борси, като същевременно осигурява предимствата на сигурността при децентрализирана работа.

Въпреки това, има редица децентрализирани борси, които обслужват мрежата на Ethereum и проекти като ForkDelta, Radar Relay, Paradex, Kyber Network и Ethfinex са жизнеспособни опции за всеки, който иска да търгува с ERC-20 токени. Въпреки това, IDEX е солидна платформа с добро ниво на обем на търговия и е в добра позиция да остане по-напред от конкуренцията си, тъй като е популярна дестинация за търговия с монети, наскоро пуснати от продажба на токени.

В резултат на това IDEX е добър вариант за всеки, който иска да закупи токени ERC-20, които може да са трудни за намиране на други борси. За да получите най-сигурен достъп до борсата, е разумно да използвате разширението на браузъра Metamask или да извършвате преводи чрез хардуерен портфейл на Ledger.

Посетете IDEX

IDEX

src = “~ images \ beginners-guide-to-idex-exchange-complete-review.gif”

alt = “Преглед на IDEX”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8

Лесно използване

8,0 / 10

Репутация

9,0 / 10

Такси

8,0 / 10

Поддръжка на клиенти

8,0 / 10

начини за плащане

7,0 / 10

Професионалисти

 • Много токени на Ethereum
 • Солидна и отзивчива платформа
 • Сигурно използване на интелигентни договори
 • Бърз достъп до нови валути
 • Децентрализиран обмен

Минуси

 • Зависи от мрежата Ethereum
 • Без биткойни или не ERC-20 токени
 • Ниска ликвидност
 • Нова борса
 • Няма Фиат за търговия

Посетете {"@context":"http: \ / \ / schema.org \ /","@Тип":"Продукт","име":"IDEX","изображение":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /idex-review.gif","описание":"През 2018 г. продължава да се появяват редица децентрализирани платформи за обмен и IDEX е нов участник на пазара, който вече прави вълни. IDEX \ u00a0 е базирана на Ethereum децентрализирана борса за интелигентни договори, която позволява търговия в реално време и се гордее с висока производителност на транзакциите. Екипът зад проекта има за цел да направи…","оферти": {"@Тип":"Оферта","цена":"0,00","ценаВалута":"$","продавач": {"@Тип":"Личност","име":"Юджийн Кем"}},"преглед": {"@Тип":"Преглед","reviewRating": {"@Тип":"Рейтинг","bestRating":"10","най-лоша оценка":"0","ratingValue":"8.00"},"име":"IDEX","reviewBody":"През 2018 г. продължава да се появяват редица децентрализирани платформи за обмен и IDEX е нов участник на пазара, който вече прави вълни. IDEX \ u00a0 е базирана на Ethereum децентрализирана борса за интелигентни договори, която позволява търговия в реално време и се гордее с висока производителност на транзакциите. Екипът зад проекта има за цел да превърне платформата в един от най-напредналите Ethereum DEX и да привлече търговци, които искат да обменят голямо разнообразие от токени, базирани на мрежата Ethereum. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Посетете IDEX \ r \ n \ r \ nПреглед \ r \ n Борсата IDEX е част от проекта Aurora, който представлява колекция от приложения и протоколи на Ethereum, които съставляват децентрализирана банкова и финансова платформа. Екипът на Aurora се стреми да осигури усъвършенствана, отворена и стабилна финансова мрежа, достъпна за всеки по света. Aurora се състои от борсата IDEX, стабилната валута Boreal, децентрализираният протокол за обмен Snowglobe и Decentralized Capital, решение за цифрово банкиране за криптовалутната общност. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Основана е Aurora от група ентусиасти на криптовалутите и Aurora Labs SA, компанията се намира в Република Панама. Главният изпълнителен директор Алекс Уърн притежава двойно MBA по финанси и операции и MS по дизайн и иновации от Kellogg School of Management в Northwestern и ръководи специален екип, натоварен със създаването на Aurora и IDEX. \ R \ n \ r \ nЕкипът на Aurora проведе продажба на символи който приключи на 11 януари 2018 г. и събра общо 5411,38 ETH. IDEX влезе в експлоатация скоро след това и бързо започна да се утвърждава и в момента генерира ежедневна търговия на стойност над $ 10 милиона. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Въпреки че наскоро отвори платформата си, IDEX започва за привличане на значително количество потребители, тъй като позволява на притежателите на токени ERC-20 бързо да изброяват и търгуват любимите си валути, като обемът на търговията на сайта в момента се доминира от монети, прясно от техните ICO, като Dock, Pundi X, Tomochain и БАББ. Екипът зад IDEX се възползва от смъртта на EtherDelta и също така внедри редица ключови функции, които позволяват на IDEX да се открои. \ R \ nIDEX Характеристики \ r \ n \ r \ n \ tФункционалност \ u2013 Платформата IDEX използва проста но добре проектиран интерфейс и включва функции като диаграми на TradingView и криптирани портфейли. IDEX осигурява бърза и лесна за потребител опит на търговия, а също така използва механизъм за търговия извън веригата, който работи заедно с интелигентен договор на Ethereum. Структурата извън веригата управлява търговския опит, докато интелигентният договор контролира средствата, разрешението за търговия и окончателното сетълмент. Това позволява на потребителите да търгуват непрекъснато, без да се налага да чакат транзакциите да се копаят. \ R \ n \ tСигурност \ u2013 Използването на интелигентен договор, механизъм за търговия и арбитър за обработка на транзакции, позволяват всички активи да се съхраняват без доверие на платформата и всички изпълнени търговски сетълменти могат да бъдат разрешени само от частните ключове на потребителя. IDEX също така използва пълно криптиране на частния ключ и също така позволява на потребителите да търгуват през портфейлите на Metamask и Ledger. \ R \ n \ tПоддръжка на клиенти \ u2013 Екип за поддръжка е на разположение, за да се справи с всякакви проблеми и потребителите могат да се свържат с екипа чрез формата за контакт. Екипът на IDEX е много прозрачен и може да бъде свързан чрез техния акаунт в Twitter и Telegram group. Освен това има раздел с често задавани въпроси, който разглежда най-често срещаните проблеми, както и редица ясно написани ръководства, които помагат на потребителите да се ориентират в платформата. \ R \ n \ tОпции за търговия \ u2013 IDEX предоставя добра гама от опции за търговия и потребителите имат достъп до поддържащи лимитни и пазарни поръчки, анулиране без газ и възможност за попълване на много сделки наведнъж. \ r \ n \ tТехнологии \ u2013 Въпреки че е децентрализиран, IDEX предоставя всички предимства на хибридна децентрализирана система за обмен и управлява всички потребителски транзакции. След като потребителите се отпишат от транзакция, борсата излъчва транзакцията към блокчейн Ethereum и актуализира салдата по сметките и книгите за поръчки в реално време. В резултат на това IDEX предоставя потребителско изживяване, подобно на по-централизиран обмен или платформа, използваща авангарден хибриден модел. \ R \ n \ r \ n \ r \ nКак да създадете акаунт в IDEX \ r \ n \ r \ nПри първото посещение на сайта ще бъдете посрещнати с изскачащо съобщение, което ще ви даде възможност да \ u201cИзследвате \ u201d сайта или \ u201cОтключете портфейла \ u201d. Главната страница също има раздели в горния десен ъгъл на екрана, които позволяват на потребителите да отключват портфейл или да създават нов портфейл. \ R \ n \ r \ n \ r \ nОтключване на портфейл \ r \ n За да депозирате средства в интелигентен договор за размяна, можете да интегрирате съществуващ портфейл, който вече е във ваше притежание. IDEX предоставя на потребителите четири опции при отключване на портфейл на борсата: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tKeystore File: \ u00a0 Можете да качите личния си ключ чрез Keystore файл, който вече притежавате. \ r \ n \ t Частен ключ: \ u00a0Можете да въведете личния си ключ, за да получите достъп до адрес на Ethereum, който сте създали. \ r \ n \ tMetamask: \ u00a0Можете да влезете в портфейла си на Metamask и да го интегрирате с борсата. \ r \ n \ tLedger Wallet: \ u00a0Можете да използвате Ledger Nano S \ u00a0на борсата и да извършвате преводи директно към и от нея. \ r \ n \ r \ n Използването на Metamask или Ledger Nano твърд портфейл са най-безопасните опции, тъй като вашите частни ключове са не са изложени на сайта и следователно не са податливи на DNS хакове. \ r \ nСъздайте нов портфейл \ r \ n \ r \ n \ r \ nЗа да създадете нов портфейл на борсата, можете да въведете парола и IDEX ще генерира частен ключ и създайте JSON файл за изтегляне, който можете да запазите. \ r \ nКак да търгувате на IDEX \ r \ nКогато сте интегрирали портфейл, ще трябва да депозирате средства в борсата \ u2019 интелигентен договор. Това поддържа вашите средства в безопасност и позволява на борсата да излъчва транзакции директно към мрежата Ethereum. Като щракнете върху \"Салда \" в горната част на страницата можете да правите депозити и също така да коригирате цената на транзакционния газ. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nСлед като изпратите своя ETH или DAI от портфейла си на борсата, вие сте безплатни за да извършвате сделки и да използвате всички графични функции и функции за търговия. \ r \ n \ r \ nIDEX предлага двойки за търговия в ETH или DAI, така че след като депозирате средства в някоя от тях, можете да посетите \"Обмен \" търговски екран за започване на търговия. Ще видите в лявата колона търговските двойки на ETH и DAI, така че изберете коя искате да изберете и след това под това е списъкът с токени, налични за търговия. Кликването върху един от тях ще го зареди и ще можете да видите ценовата диаграма и диаграмата на дълбочината вдясно, заедно с друга информация като последната цена и 24-часовия обем на търговията. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nЗа да направите сделка, потърсете кутиите Купувай и продавай под основните графики, където можете да въведете цената и сумите, които искате да търгувате. Под него ще видите книгата с поръчки, в която са изброени заявките и офертите, за да получите представа за текущите цени за търговия. \ R \ n \ r \ n \ r \ nПоддържани валути \ r \ nКато базирана на Ethereum борса, IDEX се занимава изключително с Ethereum и ERC20 токени. Поддържат се добре установени монети като OMG, BAT, REP и ICX, както и по-нови монети като MKR, TOMO, CPC и HAV. IDEX ще продължи да предоставя на потребителите достъп до широк спектър от токени, тъй като мрежата Ethereum се разширява, а също така ще бъде гореща точка за токени, току-що пуснати след тяхното ICO. \ R \ n \ r \ nIDEX също включва AURA, родната валута, която насърчава потребителите да залагат монетата и да подпомагат мрежата. Токенът AURA дава възможност на залагащите да спечелят дял от таксите, генерирани от IDEX и други продукти на Aurora \ u00a0. \ U00a0 Чрез залагане на AURA операторите на възли ще бъдат възнаградени пропорционално на процентния си дял и 50% от таксите са разпределени за изплащане на залагащите на AURA . Търговците също така ще могат да използват монетата Boreal като плащане за такси за търговия или като стабилна базова валута. \ R \ nIDEX Такси \ r \ n Производителите или потребителите на пазара, които създават нова поръчка за книгата с поръчки и подобряват ликвидността, са начислява такса за производител от 0,1%. Вземащите лица или всеки, който изпълни поръчка в книгата и отнеме ликвидност, се таксува от 0,2%. Приемащите са отговорни и за плащането на такси за транзакционен газ; IDEX обяснява процеса на страницата си \ u00a0FAQ. \ R \ n \ r \ n Всяка търговия струва приблизително 140 000 газ, а разходите за газ са приблизително 1,5 пъти по-високи от тези на EtherDelta, но потребителите на IDEX не се конкурират за същите поръчки и рискуват да пропилеят газ . \ u00a0IDEX позволява на потребителите да анулират сделки, без да плащат бензин, тъй като можете да анулирате сделки на IDEX, без да плащате допълнително, тъй като всички сделки се извършват от борсата. Интелигентният договор на борсата отговаря за излъчването на транзакции в мрежата и борсата може да отмени транзакция, докато не бъде изпратена за копаене. \ R \ n \ r \ nIDEX също използва минимални ограничения за поръчки и тегления. \ u00a0 Има минимални ограничения за поръчки от $ 20 за производителите и $ 10 за участниците. Минималният лимит за теглене е $ 1. \ R \ n IDEX Safe? \ R \ nIDEX използва редица протоколи, предназначени да увеличат максимално сигурността на платформата и всички частни ключове, достъпвани директно на борсата, са криптирани и съхранени в паметта на браузъра и не могат да бъдат достъпен извън приложението IDEX. В допълнение, частните ключове имат достъп само локално, за да подписват транзакции и когато потребителите излизат; техните частни ключове се унищожават от паметта. \ r \ n \ r \ n Освен това интелигентните договори на борсата държат средствата безопасно заключени, докато частният ключ не подпише транзакция за тяхното прехвърляне. Поради това потребителите могат да държат средствата си на борсата, без да се притесняват, тъй като средствата се държат в интелигентни договори в блокчейна Ethereum и винаги са под контрола на потребителя. IDEX не може да обработва транзакции, без потребителите да подписват разрешение, за да може IDEX да ги завърши. Екипът също така е включил \ u201cescape люк \ u201d, който позволява на потребителите да се оттеглят директно от интелигентния договор след определен период на бездействие. В резултат, дори ако сървърите IDEX щяха да станат недостъпни, потребителите все още могат да изтеглят средствата си. \ R \ n \ r \ n Платформата включва също Metamask и хардуерния портфейл Ledger Nano и това добавя ключов допълнителен слой на сигурност, тъй като и двете Методите позволяват на потребителите да търгуват на IDEX, без да се налага да разкриват личните си ключове. С всеки уебсайт за криптовалута винаги има възможност доставчикът на услуги за име на домейн да бъде компрометиран или да бъде отвлечен URL адресът. Тъй като обаче няма изискване за ръчно въвеждане на вашите лични ключове, заплахата от компрометиране значително намалява. \ R \ nЗаключение \ r \ n Въпреки че стартира само през януари, IDEX бързо се утвърди в конкурентното поле на децентрализираните борси и привлече значителен брой бивши потребители на EtherDelta. Борсата продължава да нараства както по отношение на потребителските номера, така и по обема на търговията и използва уникален модел за сетълмент на транзакции, който позволява на IDEX да предоставя на своите потребители едно от по-плавните търговски преживявания в сравнение с други децентрализирани борси. \ R \ n \ r \ nIDEX \ u00a0може да поддържа търговия в реално време и висока производителност на транзакциите, а механизмът за търговия извън веригата и интелигентният договор комбинират, за да предоставят на потребителите сигурна и бърза платформа за изпълнение на търговията. IDEX работи на ниво скорост и потребителско изживяване, което се среща на по-централизираните борси, като същевременно осигурява предимствата на сигурността на децентрализираната операция. \ R \ n \ r \ n Въпреки това, има редица децентрализирани борси, които обслужват мрежата Ethereum и проекти като ForkDelta, Radar Relay, Paradex, Kyber Network и Ethfinex са жизнеспособни опции за всеки, който иска да търгува с ERC-20 токени. Въпреки това, IDEX е солидна платформа с добро ниво на обем на търговия и е в добра позиция да изпреварва конкуренцията си, тъй като е популярна дестинация за търговия с монети, наскоро пуснати от продажба на токени. \ R \ n \ r \ nВ резултат , IDEX е добър вариант за всеки, който иска да закупи токени ERC-20, които може да са трудни за намиране на други борси. За да получите най-сигурен достъп до борсата, е разумно да използвате разширението на браузъра Metamask или да извършвате преводи чрез хардуерен портфейл на Ledger. \ R \ n Посетете IDEX","автор": {"@Тип":"Личност","име":"Юджийн Кем"},"дата Публикувано":"2018-05-02"}}