TOKEX: Платформа за крипто обмен за продажба на токени веднага след ICO

Токекс

TOKEX е платформа за продажби на криптовалута, която има за цел да осигури най-добрите цени за продажба на токени, които все още не са изброени на други централизирани борси. Те също така позволяват на ICO да изброят своите токени, за да могат хората да започнат да ги търгуват веднага.

Токекс

TOKEX има за цел да преодолее проблема с ценообразуването, който тези, които продават токени, са склонни да имат. По-конкретно, платформата иска да разреши проблема, че за да търгувате с токени, трябва да намерите крипто обмен, който ги изброява. Това е допълнително проблематично, тъй като цената винаги ще бъде подобна на борсите и ще остане ниска. За да преодолеете проблема, TOKEX ви позволява да продавате токени на най-високата цена на пазара.

Освен това TOKEX има за цел да реши проблема, който трябва да завърши продажбата на ICO токени, преди токените да могат да бъдат изброени на борсата. Още по-лошото е, че времето между края на ICO и изброяването е 90 дни.

За разлика от това, TOKEX може да изброява токени в рамките на много кратко време след пускането му в действие, като ви дава лесен достъп до продажба на токени.

TOKEX също така се занимава със загрижеността, че повечето централизирани борси не успяват да дадат на потребителите пълен контрол върху своите средства или анонимност. Това може да доведе до рискове за поверителността, особено в случай на хакерски атаки.

Друг е въпросът, че централизираните борси оказват силно влияние върху пазарната цена на токените. В много случаи цената се понижава значително поради по-големи обеми за продажба на борсата, както и такси.

TOKEX избягва това, като предлага най-добрата цена на маркера на пазара и ви позволява да продавате токени анонимно.

Как продавате токени на TOKEX?

Процесът на продажба на токени на TOKEX е лесен и бърз. Започнете, като направите поръчка, като изберете токена и сумата. Системата ще ви покаже продажната цена. След това изпратете жетоните в портфейла на борсата. Когато TOKEX получи токените, системата автоматично прехвърля избраната от вас криптовалута в уговореното количество към вашия баланс TOKEX. Веднага можете да изтеглите крипто от вашия баланс TOKEX незабавно или да продадете токените за биткойн.

Продавайте жетони

Как обменяте токени на TOKEX?

TOKEX има вътрешна система за обмен, която ви позволява да извършвате обмен между различни криптовалути като част от вашия баланс TOKEX. Комисионните за тези борси са най-ниските, които ще намерите на пазара. Обменът е незабавен и много лесен.

Започнете, като изберете валутата, която искате да обмените, и тази, която искате да получите. Оттам въведете колко от криптото искате да промените. Ще видите колко от вашата целева криптовалута ще получите. За да потвърдите операцията, просто щракнете върху „Exchange“ за незабавна транзакция.

Обмен на токени

Как могат инвеститорите да използват TOKEX?

Инвеститорите, които искат да използват TOKEX за инвестиране, трябва да започнат с създаване на сметка. Процесът на регистрация е бърз и ясен. След като се регистрирате, можете да направите инвестиция във всяка от най-популярните криптовалути. Когато реализирате печалба, можете да се възползвате от незабавни тегления на TOKEX.

С TOKEX инвеститорите могат да печелят пари, без да се налага да продават своите токени. Инвестицията предлага алтернатива, която ви позволява да печелите пари чрез криптовалута. Минималната инвестиция в TOKEX е само 0,005 BTC или еквивалента му в друга приета криптовалута.

Какви инвестиционни планове предлага TOKEX?

Можете да видите инвестиционните планове на съответната страница на уебсайта на TOKEX, за да бъдете в крак с промените. По време на писането има четири инвестиционни плана, от които можете да избирате.

Първият от тях е фиксиран 7% след 10 дни инвестиция, като всички седем дни от седмицата служат като дни на плащане. Общата възвръщаемост е 107 процента (включително главницата), а инвестиционните ограничения са от 0,005 BTC до 1,25 BTC.

Следващият вариант е 5 процента дневно за 30 работни дни. Това има делнични дни като дни на плащане и осигурява обща възвръщаемост от 150 процента (включително главницата). Инвестиционните ограничения са от 0,025 BTC до 7,5 BTC.

Инвестиране

За още по-голяма възвръщаемост можете да изберете 30 процента седмично в продължение на осем седмици. Дните за плащане са всички седем дни от седмицата с обща възвръщаемост от 240 процента (включително главницата). Инвестиционните лимити са от 0,125 BTC до 12,5 BTC.

И накрая, тези, които искат по-дългосрочна инвестиция с по-големи печалби или трябва да инвестират повече, могат да правят месечно 133 процента за три месеца. Това има дни за плащане като всички седем дни от седмицата и инвестиционни лимити от 0,25 BTC до 25 BTC. Общата възвръщаемост е 399 процента (включително главницата).

Бизнес модел

Когато видите гарантирана възвръщаемост на инвестициите, това е тревожно, тъй като по този начин работят схемите на понци, така че се свързахме с Tokex за това. Очевидно те разполагат с големи резерви на фиат от последния бик, така че те използват това в момента, за да платят възвръщаемостта на инвестициите. Инвестиционната част на сайта е ограничена и те ще приемат толкова много клиенти за това.

Основният им бизнес е да купуват жетони от хора, надявайки се да спечелят от тях при следващия бик.

Какви криптовалути можете да инвестирате с TOKEX?

По време на писането TOKEX приема инвестиции в Bitcoin, Ripple, Litecoin, DASH, Ethereum, Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, BinanceCoin, DogeCoin, DigiByte, Electroneum, TrueUSD, TRON, Waves, VertCoin, Verge, Zcash и Monero. Основната криптовалута на платформата е биткойн. Това означава, че преглеждате всички суми на криптовалута по отношение на техния курс BTC.

Как се оттегляте от TOKEX?

Лесно е да се оттеглите от TOKEX, тъй като просто попълвате формуляра за отказ. Има конкретни минимални суми за теглене, които варират в зависимост от криптовалутата. Можете да видите конкретните минимуми за всеки маркер на страницата с често задавани въпроси за TOKEX. Няколко примера за минимуми включват 0,0002 BTC, 0,03 LTC, 28 XRP, 0,006 BCH, 0,07 BTG, 0,005 DASH и 0,006 ETH.

Сумата на потвържденията, необходими за завършване на транзакцията, също варира леко в зависимост от криптовалутата и е посочена на страницата с често задавани въпроси за TOKEX. Повечето символи изискват три потвърждения, но има и изключения. Например XRP изисква 30, докато BNB, DGB, TRX и TUSD изискват 10. ETN и XVG изискват пет, а WAVES – четири.

Оттегляне

Партньорска програма

TOKEX предлага партньорска програма, която ви позволява да печелите пари чрез клиентски препоръки. Няма нужда да инвестирате, за да се възползвате от тази програма. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате, да започнете да популяризирате и да печелите. TOKEX ви предоставя рекламни материали, включително банери с различни размери и стилове.

Има три нива на партньорската програма, които ви позволяват да печелите до 6 процента от всяка препоръка. Останалите нива ви позволяват да печелите 3 процента и 1 процент. Всички ваши реферали са на ниво 6 процента, с препоръки от второ ниво на 3 процента и препоръки от трето ниво на 1 процент. Бонусите се отнасят за сумите на депозита. Има и представителна програма, която ви позволява да станете регионален представител за по-високи награди. По-конкретно, препоръките от първо ниво за тези със статут на представител получават 10 процента.

Заключение

TOKEX е платформа за продажба на криптовалута, която ви позволява да продавате своите токени на най-добрата цена, достъпна на пазара. Той преодолява предизвикателствата, свързани с централизираните борси за криптовалута, като скрити такси, лоши цени и липса на анонимност.

TOKEX допълнително включва обмен на страхотни курсове с невероятно ниски комисионни. Платформата дори има опция за инвестиция, която ви позволява да печелите повече криптовалута, без да рискувате вашите токени или да ги продавате. Последният от тях е уникален, тъй като малко платформи предлагат нещо подобно за крипто. TOKEX също улеснява незабавното теглене на средства.

Полезни връзки