Coinbase Review: Крайно ръководство за най-добрата криптообмен

 

Преглед на Coinbase

С нарастването на интереса и инвестициите в криптовалути през последните няколко години, изискването за сигурен и сигурен обмен за улесняване на закупуването на крипто става все по-важно.

Една от най-популярните борси, която е налична в момента, е Coinbase.

Стартира в Сан Франциско през 2012 г., Coinbase оперира в 32 държави и е обслужвал над 12 милиона клиенти, за да обменят над 40 милиарда долара в цифрови валути.

До 2013 г. Coinbase е най-финансираното стартиране на Bitcoin, както и най-голямата борса на криптовалута в света. За разлика от други борси, които изискват от потребителите да търгуват на пазар, Coinbase позволява на потребителите да търгуват с тяхната криптовалута на определена цена, която се основава на тяхната пазарна стойност, което позволява на потребителите да купуват своите криптовалути по-бързо от други борси.

Coinbase е една от най-лесните борси за закупуване на биткойн & други криптовалути с фиат чрез банков превод, кредитна карта, дебитна карта & Дори PayPal.

Прочетете за пълния ни преглед.

Начална страница на Coinbase

Посетете Coinbase

 

Такси Coinbase

 

Такси за начисляване на Coinbase вариращи от приблизително 1,49% до 3,99%, в зависимост от начина ви на плащане, като транзакциите с кредитни карти водят до такси в горния край на скалата.

Таксите на Coinbase обикновено са по-ниски от другите конкуренти, които оперират с подобен бизнес модел, като Coinmama или CEX.

Coinbase позволява на потребителите да купуват Bitcoin, Ethereum и Litecoin заедно с цяла гама от други криптовалути, като през цялото време се добавят още.

В допълнение, Coinbase управлява борсата Coinbase Pro, която е предназначена да се фокусира върху по-напреднали търговци.

Уебсайт на Coinbase

 

Създаване на акаунт в Coinbase

 

Следвайки ръководството стъпка по стъпка по-долу, ще можете да купувате криптовалута чрез Coinbase.

 1. Записвам се – Да се създайте акаунт в Coinbase, всичко, от което се нуждаете, е вашето име, имейл адрес и парола.
 2. Тип на профила – При поискване ще бъдете помолени да потвърдите имейл адреса си. След като приключите, ще бъдете пренасочени към стартовата страница, където първо ще бъдете помолени да потвърдите дали искате да създадете индивидуален или бизнес акаунт.
 3. Потвърдете телефонния си номер – Следващата стъпка е потвърждаването на телефонния ви номер. Причината за това е да се създаде форма на двуфакторна идентификация, за да се гарантира, че акаунтът ви остава защитен. Предлагат се и други 2-факторни методи за идентификация, както е посочено по-долу.
 4. Настройте начин на плащане – Както беше посочено по-горе, Coinbase позволява на клиентите да избират от два начина на плащане – банков превод и кредитна карта. За банкови преводи Coinbase често настройва една или две малки транзакции от и до вашата сметка, за да потвърди вашата сметка. За кредитни карти е необходима екранна снимка на кредитната карта. Банковите преводи в САЩ могат да отнемат до 4 до 5 дни, или 1-3 дни чрез SEPA преводи в ЕС, докато транзакциите с кредитни и дебитни карти са незабавни. Coinbase също така позволява на потребителите да свързват своя Paypal акаунт с платформата, но това може да се използва за приходи, получени само от продажба на криптовалута.
 5. Купете криптовалута – След като имате средства в сметката си, можете да купувате валута. Важно е да се уверите, че сте в правилния раздел на вашия акаунт, за да закупите правилната валута. Преди да потвърдите транзакцията, Coinbase ви предоставя подробности за таксата за услугата и количеството криптовалута, закупено в транзакцията. След като бъде потвърдено, сумата на закупената от вас криптовалута ще бъде кредитирана в съответния портфейл на Coinbase.

Акаунт в Coinbase

 

Безопасен ли е Coinbase?

 

Едно от възприятията за криптовалута сред новодошлите в платформата е, че все още е рисковано да се инвестира. И въпреки че е правилно, че в миналото е имало проблеми около борсите с криптовалути (като Mt. Gox),

Coinbase се счита за една от най-сигурните платформи на разположение в момента. На първо място, Coinbase е базирана в САЩ и следователно се изисква да спазва американския щат и федералния закон. Това може да се противопостави на някои от техните конкуренти, които работят в страни, които може да имат по-леки разпоредби, когато става въпрос за такива платформи.

Coinbase активно провежда дискусии с регулаторите, за да гарантира, че те осигуряват отворена и иновативна финансова система и според някои регулирането на Coinbase е възстановило доверието в криптовалутите след колапса на Mt Gox (въпреки че други коментатори се оплакват, че Coinbase работи по-скоро като банка, която в рамките на общността е против фундаменталната природа на децентрализираната криптовалута).

Безопасни плащания

В допълнение, Coinbase е получил инвестиции от редица високопоставени поддръжници, включително Банката на Токио и BBVA, което повишава нейната легитимност

Що се отнася до съхранението на средствата, Coinbase е прозрачен относно своите методи. Coinbase отделя клиентските средства от оперативните фондове на компанията, като Coinbase посочва на своя уебсайт, че всички средства, държани от името на клиенти, се съхраняват в банкови сметки и в случай на неплатежоспособност нито Coinbase, нито неговите кредитори биха имали никакви права или права върху такива клиентски средства.

По отношение на своето криптовалутно съхранение, Coinbase заявява, че 98% от криптовалутните средства на клиентите се съхраняват офлайн, чрез хардуерни портфейли и хартиени портфейли, които се съхраняват в трезори и сейфове по целия свят.

В допълнение, Coinbase заявява, че останалата част от криптовалутата, която се съхранява онлайн, е застрахована и че в случай на хак клиенти ще имат право да получат всички загубени средства чрез тази застрахователна полица.

Coinbase сигурност

Coinbase предлага на клиентите двуфакторен метод за удостоверяване, който може да бъде чрез SMS към вашия телефон или чрез приложения на трети страни като Google Authenticator или Duo.

Освен това Coinbase уведомява потребителите, ако ново устройство или IP адрес се опита да осъществи достъп до вашия клиентски акаунт. Въпреки това, ако клиентските акаунти са компрометирани, Coinbase не поема никаква отговорност за загубени средства. Поради тази причина обикновено се препоръчва след като закупите криптовалута на борсата Coinbase, да съхранявате тази криптовалута офлайн в портфейл, който контролирате.

Написахме отделна публикация, която разказва по-подробно за сигурността на coinbase.

 

Поддръжка на клиенти на Coinbase

 

Coinbase предлага поддръжка на клиенти чрез имейл, както и да имате на разположение на клиентите страница с база от знания и често задавани въпроси.

Времето за изчакване за поддръжка на клиенти може да варира, като огромното нарастване на търсенето на услугата през последните месеци води до известни закъснения.

Въпреки това, типичното време за реакция обикновено е в рамките на 24-72 часа. Някои потребители изразиха разочарование от получаването на „консервирани отговори“, които не отговарят изцяло на повдигнатия проблем.

 

Поддържани държави

 

Coinbase обслужва клиенти в следните държави:

Австралия, Австрия, Белгия, България, Канада, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Финландия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Джърси, Латвия, Лихтенщайн, Малта, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Сан Марино, Сингапур, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Обединеното кралство и САЩ.

 

Ограничения на транзакциите

 

Ограниченията на транзакциите варират в различните държави, както и вариациите в резултат на методите на плащане и състоянието на проверка. Можете да видите лимитите си чрез връзка на страницата с лимити на акаунта. Coinbase също така позволява на потребителите да кандидатстват за по-високи лимити, въпреки че тези приложения обикновено не са приложими за транзакции с кредитни карти.

За да кандидатствате за по-високи лимити, ще трябва да потвърдите самоличността си и напълно проверени жители на САЩ могат да извършват транзакции до $ 50 000 на седмица, докато проверените европейски клиенти могат да имат максимум $ 30 000 в сметката си по всяко време. Потребителите могат да проверят лимитите си чрез своя акаунт.

 

Транзакции, използващи криптовалута

 

Лесно е да съхранявате, изпращате и получавате криптовалута чрез Coinbase:

 • За да изпратите или съхраните крипто, всичко, което трябва да направите, е да отидете до раздела Изпращане на вашия акаунт, изберете портфейла, от който искате да изпратите монети, въведете сумата и публичния ключ на адреса на получателя и щракнете върху изпрати.
 • За да получите криптовалута, трябва да отидете до раздела Акаунти, да кликнете върху портфейла, където искате да отидат средства и да кликнете върху Получаване. След като щракнете върху получаване, ще ви бъде предоставен адресът на портфейла на вашия акаунт, който може да се използва от подателя за прехвърляне на криптовалутата към вас.

Coinbase срещу Coinbase Pro (официално GDAX)

 

През 2015 г. Coinbase ребрандира обменния елемент на компанията като GDAX и след това отново през 2018 г. на „Coinbase Pro“, за да отдели елемента „търговия“ на борсата от по-непринудената потребителска платформа.

Ще откриете, че можете да избегнете таксите Coinbase, като използвате GDAX като платформа за покупка / търговия, като изпратите банков превод до Coinbase и след това използвате Coinbase Pro за закупуване.

Всички клиенти на Coinbase автоматично имат акаунт в Coinbase Pro, вие влизате със същите идентификационни данни като на уебсайта на Coinbase. Можете да научите повече за двете борси в нашия сравнителен пост Coinbase срещу GDAX.

GDAXCoinbase Pro е създаден да се хареса на по-напреднали търговци, които искат да знаят нещо повече от основите на пазарните колебания, свързани с криптовалутните двойки.

Има книги за поръчки в реално време, история на търговията и инструменти за графики. В същото време интерфейсът на Coinbase Pro е изключително интуитивен, което дава възможност на търговците да започнат да използват платформата веднага.

Преглед на Coinbase Pro

Ако искате да научите повече за тяхното предложение Coinbase Pro, прочетете пълния ни преглед тук.

 

Мониторинг на сметки

 

Една от критиките на онлайн общността относно Coinbase е, че е известно, че проследява къде нейните клиенти изпращат своята криптовалута и може да забрани на потребителите да извършват определени преводи (например за транзакции с хазартни сайтове или покупки в дарнет).

Coinbase също е участва в текущ спор с IRS, където те се борят срещу исканията за предаване на всички финансови данни на клиента по призовка „John Doe“.

 

Престой на Coinbase

 

Още през 2017 г., когато цената на биткойните нарастваше до нови висоти, изглежда ежедневно. През тези периоди на изключително висока употреба е имало престой на сайта и приложението, което е карало хората да не могат да търгуват или купуват в системата. За съжаление това са част от нарастващите болки на услугата, която добавя клиенти с безпрецедентна скорост.

Coinbase е уверил, че клиентите работят по проблема с мащабирането – в момента това не е голяма сделка и има общо няколко часа престой, но ние решихме, че ще го споменем. Изглежда, че това е често срещан проблем на няколко борси, които всички се напрягат под тежестта на нарастващата употреба и нови хора, които искат да се включат в криптовалутите.

Изглежда, че Coinbase има този проблем под контрол сега, но ще трябва да изчакаме и да видим кога се случва следващото биково изпълнение, дали това е добавило достатъчно капацитет за справяне с натоварванията.

 

Попечителство в Coinbase

 

Coinbase предлага и попечителство за криптовалутни активи за институции под формата на тяхна програма за попечителство, която начислява такса за настройка от $ 100 000 и минимално притежание от $ 10 милиона, така че можете да видите, че е насочена към банки, хедж фондове и други финансови институции, които биха изисквали такава услуга.

Докато програмата е все още в ранна фаза, те вече имат първия си клиент и са приели първия си депозит. Депозитарните услуги са начин за големите финансови организации да депозират сигурно активите си по начин, който е застрахован. Тази услуга, първата по рода си, може да доведе до по-широко институционално приемане на криптовалути като цяло.

Попечителство в Coinbase

 

Coinbase и Paradex

 

Наскоро Coinbase обяви придобиването на Paradex, който е децентрализиран обмен за токени Ethereum ERC-20, те се надяват да интегрират част от това в своите предложения и да направят широк спектър от токени, търгуеми на тяхната платформа Coinbase Pro.

Това е добра новина за техните клиенти и наистина за притежателите на монети, които ще бъдат изброени, тъй като това би трябвало значително да увеличи експозицията на тези активи на по-широк кръг от хора.

 

Незабавни покупки от банка в Обединеното кралство

 

Coinbase наскоро пусна незабавни покупки на банкови сметки в Обединеното кралство, което означава, че вече можете да свържете всяка банка в Обединеното кралство и да се насладите на почти незабавни покупки на поддържаните от тях валути.

Това също така означава, че можете да депозирате и теглите обратно във вашата банка, което прави Coinbase един от най-бързите и най-ефективни начини за конвертиране на вашите монети обратно във фиат.

Преди тази стъпка процесът отне много повече време и включваше международни банкови преводи и повече такси, свързани с конвертирането на криптовалути. Ако се намирате в Обединеното кралство, това е огромно положително за използването на Coinbase като вашия fiat on-ramp и off-ramp.

Coinbase UK Bank Account

Посетете страницата с настройки на акаунта си и щракнете върху „Свързване на нов акаунт“, за да видите новата опция за банкова сметка в Обединеното кралство.

 

Пакет Coinbase

 

Друго ново допълнение към платформата Coinbase е техният “Coinbase Bundle”. Пакетът е лесен начин да закупите всичките 5 криптовалути, които в момента предлагат (BTC, ETH, LTC, BCH, ETC).

Пакет Coinbase

Отвътре на вашия акаунт ще видите опцията за закупуване на пакета Coinbase, просто въвеждате сума, която искате да закупите, и тя автоматично ще бъде разделена между монетите, както следва:

 • 75,2% биткойн
 • 15,58% Ethereum
 • 6,11% Биткойн Кеш
 • 2,33% Litecoin
 • 0.78% Ethereum Classic

Това е лесен начин да получите експозиция към монетите, налични в момента в Coinbase.

 

Попечителство в Coinbase

 

Coinbase управлява и служба за попечителство, насочена към финансови институции и сегрегира и държи цифрови активи на доверие в полза на своите клиенти. Попечителството на Coinbase работи като самостоятелно; независимо капитализира бизнес на Coinbase Inc. и е фидуциар по силата на Закона за банките в щата Ню Йорк.

В допълнение, той е напълно застрахован, отговаря на нормативните изисквания, претърпява редовни външни финансови одити и одити за сигурност и е сертифициран по SOC 2 от тип I със SOC 2 от тип II и сертификат по SOC1 от тип II, очаквани в близко бъдеще.

Coinbase опростява процеса на закупуване и сигурно съхраняване на големи количества криптовалути за институционални инвеститори, а в момента има такса за внедряване до $ 10 000 и се очаква клиентите да запазят минимален баланс от $ 1 000 000.

 

Залагане на Coinbase

 

Услугата попечителство също така позволява на притежателите на активи да „заложат“ своите токени, а екипът е представил Tezos (XTZ) залог за своите клиенти, а възможността да участват в залагане позволява на институциите да участват сигурно в Proof-of-Stake (PoS) проекти, които възнаграждават страните за това, че помагат за защитата на блокчейн мрежата чрез залагане на техните активи.

Активите на клиентите се съхраняват в сегрегирано хладилно хранилище, а Coinbase Custody управлява свои собствени възли и валидатори и управлява първокласни стандарти за сигурност и инфраструктурни стандарти от институционален клас. В допълнение към залагането, Coinbase Custody скоро ще представи управленска поддръжка за протокола Maker (MKR), като се очаква гласуването на Maker и Tezos да бъде интегрирано през второто тримесечие на 2019 г..

Основни функции:

 • Сигурност – Coinbase Custody използва 100% офлайн, разделено съхранение за всички клиентски средства и публикува всички изисквания за облигации за своите участници.
 • Съответстващ – Coinbase Custody е доверен и квалифициран попечител и предлага услуги за залагане като недискреционна фидуциарна дейност на своите клиенти.
 • Простота – Клиентите могат да се насладят на прости функции за депозиране, теглене, отчитане и консенсус във всички активи на Coinbase Custody.

Извънборсова търговия

 

Попечителството на Coinbase също е интегрирано с извънборсовото бюро на Coinbase, а вертикално интегрираната услуга за попечителство предоставя на клиентите достъп до незабавна и анонимна ликвидност. Екипът на попечителството завърши първата си извънборсова търговия директно извън хладилното хранилище през март, а извънборсовото бюро е само за агенции, като всички контрагенти трябва да се придържат към стабилни KYC и AML политики.

Въпреки това, като Coinbase действа като посредник, анонимността на участващите контрагенти се запазва, като същевременно гарантира сетълмент.

Клиентите за попечителство могат да използват OTC бюрото, за да определят цените и да потвърждават сделките, преди да преместят средства, а екипите за обслужване на клиенти OTC и Custody работят заедно за опростяване на целия процес. Всички клиенти, иницииращи позиции, могат да купят извънборсови пазари и да уредят активи директно в попечителството.

Основни функции:

 • Бърза търговия за офлайн средства
 • Извънборсовото бюро само за агенции предоставя анонимен достъп до доверени контрагенти
 • Екипите за обслужване на клиенти за извънборсови услуги и попечителство осигуряват безпроблемен процес от ценови риск до сетълмент

USDC Stablecoin

 

Coinbase също така поддържа USDC валута (USD Coin), ERC-20 маркер и “stablecoin” с цена, фиксирана към цената на американския долар. В резултат на това притежателите на монетата винаги ще могат да осребрят 1 USD монета за 1,00 USD и да се предпазят от нестабилността на притежаването на цифрови активи като Bitcoin и Ethereum.

USDC се изчислява от Center, консорциум, който колективно държи 1,00 щатски долара за всеки отделен USDC, като средствата се държат в постоянно наблюдавана и одитирана банкова сметка. Стабилните монети се издават от регулирани и лицензирани финансови институции, които поддържат пълни резерви от еквивалентната фиатна валута, и тези емитенти са длъжни да отчитат редовно своите резервни наличности в щатски долари с Grant Thornton LLP месечни отчети върху тези стопанства.

В резултат на това USDC е напълно прозрачен и проектът работи в рамките на американските закони за превод на пари, а проектът за технология с отворен код CENTER получи финансови вноски на ранен етап от Circle и Coinbase, като му помага да се развива и остава отговорен за управлението на валутата и свързването на своите нарастващ брой потребители и мрежа от различни заинтересовани страни.

Освен че се поддържа от Coinbase и Coinbase Pro, USDC се търгува и на водещи борси като Binance, Bitfinex, Kucoin, OKEx и Poloniex. Тъй като токенът ERC-20 се интегрира и с различни портфейли и може да се използва на децентрализирани платформи като Bitpay, BlockFi, Dharma, Nexo, Melonport и Loom.

 

Как да печелите безплатни крипто с Coinbase

 

Като част от мисията си да създаде отворена финансова система и да направи технологията на блокчейн по-достъпна, борсата управлява портала за обучение Coinbase Earn, който позволява на потребителите да печелят криптовалути, като в същото време научават за тях.

Coinbase Earn има за цел да стимулира потребителите да развият по-задълбочено разбиране за дигитален актив, както и за неговата основна технология, и прави това, като прави лесно за консумиране, лесно достъпно образователно съдържание.

Печелете Coinbase

Регистрация за Coinbase Печелете

Проверените потребители могат да печелят крипто, като изпълняват поредица от образователни задачи като гледане на видеоклипове и попълване на тестове, а инициативата е отворена за отговарящи на условията лица, разположени по целия свят.

В допълнение към гледането на уроци и отговорите на въпроси от викторината, потребителите се възнаграждават и за споделяне на техните уникални връзки за препоръки и покана на други отговарящи на условията приятели да завършат уроците.

Понастоящем е възможно да посещавате курсове за цифрови валути като Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), Basic Token Tok (BAT) и 0x (ZRX), като в бъдеще се очаква да бъдат добавени други валути.

 

Приложението Coinbase Wallet

 

Coinbase Wallet е контролиран от потребителя портфейл за цифрови валути без депозит и децентрализирано приложение (dApp) браузър.

Тук частните ключове (които представляват собственост върху дигитален актив) се съхраняват директно на вашето устройство и не се държат централно на борсата. Това позволява на потребителите да контролират средствата си и няма нужда да имат потребителски акаунт в Coinbase, за да използват портфейла.

Портфейлът е достъпен както за потребители на iOS, така и за Android, а приложението може да бъде изтеглено от магазините за приложения на Apple и Google Play.

След като бъдат изтеглени, потребителите могат да свържат своите акаунти в Coinbase.com с приложението Coinbase Wallet и след завършване могат лесно да прехвърлят крипто в приложението на портфейла по всяко време само с няколко щраквания.

Портфейл Coinbase

Портфейлът включва поддръжка на множество монети и позволява на потребителите да управляват популярни криптовалути като Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) и всички ERC-20 токени, включително USDC стабилна валута.

В допълнение, портфейлът също така позволява съхранението на цифрови колекционерски предмети и съдържа всички колекционерски предмети ERC-721 и уникални цифрови герои и творения.

Coinbase Wallet също се интегрира с редица dApps и позволява на потребителите да участват в онлайн игри и пазари, както и в проекти за децентрализирано финансиране (DeFi) като Augur и да търгуват на децентрализирани борси и релейни устройства като Kyber Network, Paradex и Radar Реле.

Портфейлът е защитен, тъй като ключовете на потребителите са защитени с Secure Enclave и биометрична технология за удостоверяване и всеки потребител е в изключителна собственост (и има единствено познание и достъп до) своите лични ключове.

 

Как да използвате приложението Coinbase Wallet

 • Изтеглете приложението за iOS или Android
 • Свържете вашия акаунт в Coinbase.com, като щракнете върху „Connect Now“ в известието или като изберете „Connect to Coinbase“ от менюто Settings.

След като акаунтът ви е свързан, можете да прехвърляте средства от менюто Настройки по всяко време и можете също да използвате менюто Настройки, за да прекратите връзката на акаунта си, когато е необходимо.

Можете да научите повече, като прочетете нашата статия, обхващаща интеграцията на Coinbase Wallet.

 

Картата Coinbase

 

Наскоро обявената карта Coinbase позволява на клиентите на Coinbase, базирани във Великобритания, да харчат лесно криптовалути както в магазина, така и онлайн.

Картата може да се използва на всяко място, интегрирано с мрежата на Visa, а клиентите могат да използват своята карта на милиони места по света, да извършват плащания чрез безконтактна технология, чип и ПИН, като в същото време правят тегления в брой от поддържани банкомати.

Карта Coinbase

Дебитната карта на Visa е свързана със салдата на крипто сметките на клиентите в Coinbase, което им дава директен достъп до харчене на различни криптовалути, а когато използва картата, Coinbase незабавно преобразува крипто във валута, в момента GBP, която след това се използва за завършване покупка.

Картата Coinbase е първата дебитна карта, която директно се свързва с водеща борса за криптовалута във Великобритания и ЕС, а в момента услугата за карти е достъпна във Великобритания, като през следващите месеци се планира подкрепа за други европейски държави.

Вижте още биткойн дебитни карти.

 

Такси и лимити за харчене

 • Такса за издаване на пластмасова карта: £ 4.95
 • Такса за теглене на пари в страната (се отнася както за тегления от банкомат, така и за извънборсови „OTC“):
 • До £ 200 на месец: Безплатно
 • Всяка сума над £ 200 на месец: 1,00% от стойността на тегленето от банкомат (на транзакция)
 • Международна такса за теглене на пари в брой (се отнася както за тегления от банкомат, така и за извънборсови „OTC“):
 • До £ 200 или еквивалент във валута на месец: Безплатно
 • Всяка сума над £ 200 или еквивалент във валута на месец: 2,00% от стойността на тегленето от банкомат (на транзакция)
 • Такса за сделки за покупка в страната: Безплатно
 • Такса за транзакции при покупка в рамките на ЕИП: 0,20% от стойността на POS транзакцията
 • Такса за международна покупна сделка: 3,00% от стойността на POS транзакция (на транзакция)
 • Такса за подмяна на карта: £ 4,95 (за издадена карта)
 • Такса за обработка на сторниране: 20,00 паунда
 • Такси за ликвидация на крипто: 2,49% от транзакцията

Понастоящем потребителите на Coinbase Card трябва да се придържат към дневния лимит на разходите от £ 10 000, в допълнение към месечния лимит за покупка от £ 20 000 и годишния лимит за покупка от £ 50 000.

Има и дневен лимит за теглене на банкомат от £ 500 и клиентите могат да се свържат с [email protected], за да променят дневните си лимити на разходи.

Пълен списък с такси и лимити е включен в Споразумението за притежателя на картата, което може да бъде намерено в настройките на приложението за карти Coinbase.

Приложението Coinbase Card дава възможност на клиентите да имат достъп до своите акаунти в движение и да избират кой от своите крипто портфейли ще използват за финансиране на разходите си за карти.

Приложението също така предоставя незабавни разписки, обобщения на транзакции и категории на разходите с налични версии както на i0S, така и на Android, а приложението може да бъде изтеглено от магазините за приложения на Apple и Google Play.

За да отпразнуват пускането на своята крипто дебитна карта, Coinbase се отказва от таксата за издаване на карта в размер на £ 4,95 за първите 1000 души, които се регистрират, за да се присъединят към списъка с чакащи.

Клиентите могат да изтеглят приложението за iOS и Android и да свържат своя акаунт в Coinbase, след като свързването на всички крипто салда, държани на Coinbase, ще бъде незабавно достъпно за харчене чрез виртуалната карта с Coinbase Card, изпратено по-късно в публикацията.

 

Coinbase сигурност

 

Coinbase продължава да се отнася сериозно към защитата на данните на клиентите и използва редица протоколи за сигурност, за да защити поверителната информация. Например паролите и OAuth маркерите се съхраняват с помощта на AES-256 криптиране на техните сървъри и целият трафик преминава през SSL, за да попречи на трети страни да наблюдават връзките.

Освен това всички лични данни се съхраняват от Coinbase и нейните партньори сигурно и в съответствие с всички приложими закони, включително Закона за защита на данните от 2018 г. и Общия регламент за защита на данните, допълнителни подробности можете да намерите в Политиката за поверителност на Coinbase.

В допълнение, Coinbase Card се регулира изцяло от Paysafe Financial Services Limited, който от своя страна е упълномощен от Органа за финансово поведение (FCA) съгласно Регламента за електронните пари от 2011 г. (FRN: 900015) за издаване на електронни пари и платежни инструменти.

Понастоящем картите отнемат от 5 до 7 работни дни, за да пристигнат, след като бъдат поръчани, с карта през седмицата следобед. Картите, поръчани след това време, обикновено се изпращат на следващия работен ден.

 

По-нататъшно разширяване

 

Борсата също наскоро обяви по-нататъшни разработки по отношение на плановете си за разширяване с клиенти в Латинска Америка и Азия, които получават по-голям достъп до услугата Coinbase.

Приблизително 11 нови държави от двата региона са интегрирани в мрежата на Coinbase и потребителите в близо 53 държави на четири континента вече могат да купуват, съхраняват, търгуват, изпращат и получават криптовалути на Coinbase.com и Coinbase Pro.

Клиенти в азиатски центрове като Хонконг, Индия, Индонезия, Южна Корея и Филипините; както и жителите на страни от Латинска Америка, включително Аржентина, Чили, Колумбия, Мексико и Перу, бяха посрещнати заедно с Нова Зеландия на Океания.

 

Заключение

 

Въпреки че не е перфектно, Coinbase предлага на клиентите (и особено новодошлите в криптовалутата) практична и лесна за използване услуга за покупка и продажба на криптовалута.

Въпреки това, както при всеки онлайн обмен, въпреки нивата на сигурност, посочени по-горе, препоръката винаги ще бъде, че всяка криптовалута, закупена чрез Coinbase, трябва да бъде прехвърлена в лични портфейли, което ви позволява да имате пълен достъп до частния ключ към вашата криптовалута.

Като цяло това е добро въведение в света на криптовалутата и позволява на потребителите да потапят палеца си в света на криптовалутата, без да се чувстват като странен нов свят.

Актуализирахме този преглед през 2020 г., за да обхване всички нови опции и функции, които Coinbase въвежда.

Те продължават да преминават от сила на сила и остават най-безопасният и лесен начин за новодошлите да се включат в криптовалутата. Те с право са спечелили позицията си на лидер в областта.

Посетете Coinbase

 

Coinbase

<img< p=””> </img<>

src = “~ images \ coinbase-review-ultimate-guide-to-the-top-crypto-exchange.gif”

alt = “Преглед на Coinbase”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.4

Лесно използване

10,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Репутация

10,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Такси

9,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Поддръжка на клиенти

8,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

начини за плащане

10,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Професионалисти

 • Отлична репутация
 • FDIC застрахован
 • Лесен за използване
 • Много сигурно
 • Приема кредитни / дебитни карти

Минуси

 • Бавна поддръжка на клиенти
 • Налични ограничени валути

Посетете {“@context”:”http: \ / \ / schema.org \ /”,”@Тип”:”Продукт”,”име”:”Coinbase”,”изображение”:”https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 02 \ /coinbase-review.gif”,”описание”:”С нарастването на интереса и инвестициите в криптовалути през последните няколко години, изискването за сигурен и сигурен обмен, за да се улесни закупуването на крипто, става все по-важно. Една от най-популярните борси, която в момента е достъпна, е Coinbase. Стартирала в Сан Франциско през 2012 г., Coinbase работи в 32 държави и…”,”оферти”: {“@Тип”:”Оферта”,”цена”:”0,00″,”ценаВалута”:”$”,”продавач”: {“@Тип”:”Личност”,”име”:”Оливър Дейл”}},”преглед”: {“@Тип”:”Преглед”,”reviewRating”: {“@Тип”:”Рейтинг”,”bestRating”:”10″,”най-лоша оценка”:”0″,”ratingValue”:”9.40″},”име”:”Coinbase”,”reviewBody”:”С нарастването на интереса и инвестициите в криптовалути през последните няколко години, изискването за безопасни и сигурни борси за улесняване на закупуването на крипто става все по-важно. \ R \ n \ r \ nЕдна от най-популярните борси, която е налична в момента е Coinbase. \ r \ n \ r \ n Стартирала в Сан Франциско през 2012 г., Coinbase работи в 32 държави и е обслужвала над 12 милиона клиенти, за да обменят над 40 милиарда щатски долара в цифрови валути. \ r \ n \ r \ n До 2013 г. Coinbase беше най-високо финансираното стартиране на биткойн, както и най-голямата борса на криптовалута в света. За разлика от други борси, които изискват от потребителите да търгуват на пазар, Coinbase позволява на потребителите да търгуват с тяхната криптовалута на определена цена, която се основава на тяхната пазарна стойност, което позволява на потребителите да купуват своите криптовалути по-бързо от други борси. \ R \ n \ r \ nCoinbase е една от най-лесните борси за закупуване на биткойн & други криптовалути с фиат чрез банков превод, кредитна карта, дебитна карта & Дори PayPal. \ R \ n \ r \ nПрочетете за пълния ни преглед. \ R \ n \ r \ n \ r \ nПосетете Coinbase \ r \ n \ r \ n Такси за Coinbase \ r \ n Таксите за Coinbase варират от около 1,49% до 3,99%, в зависимост от начина на плащане, с транзакции с кредитни карти, водещи до такси в горния край на скалата. \ r \ n \ r \ n Таксите на Coinbase обикновено са по-ниски от другите конкуренти, които работят с подобен бизнес модел, като Coinmama или CEX. \ r \ n \ r \ nCoinbase позволява на потребителите да купуват Bitcoin, Ethereum и Litecoin заедно с цял набор от други криптовалути, като през цялото време се добавят още. \ r \ n \ r \ n Освен това Coinbase управлява Coinbase Pro exchange, който е предназначен да се фокусира върху по-напреднали търговци. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Настройване на акаунт в Coinbase \ r \ n Като следвате ръководството стъпка по стъпка по-долу, ще можете да купувате криптовалута чрез Coinbase . \ r \ n \ r \ n \ t Регистрация \ u2013 За да създадете акаунт в Coinbase, всичко, от което се нуждаете, е вашето име, имейл адрес и парола. \ r \ n \ t Тип акаунт \ u2013 При поискване ще бъдете помолени да потвърдете Вашата електронна поща. След като приключите, ще бъдете пренасочени към стартовата страница, където първо ще бъдете помолени да потвърдите дали искате да създадете индивидуален или бизнес акаунт. \ R \ n \ t Проверете вашия телефонен номер \ u2013 Следващата стъпка е потвърждаването на вашия телефонен номер . Причината за това е да се създаде форма на двуфакторна идентификация, за да се гарантира, че акаунтът ви остава защитен. Предлагат се и други 2-факторни методи за идентификация, както е посочено по-долу. \ R \ n \ tНастройте начин на плащане \ u2013 Както беше посочено по-горе, Coinbase позволява на клиентите да избират измежду два начина на плащане \ u2013 банков превод и кредитна карта. За банкови преводи Coinbase често настройва една или две малки транзакции от и до вашата сметка, за да потвърди вашата сметка. За кредитни карти е необходима екранна снимка на кредитната карта. Банковите преводи в САЩ могат да отнемат до 4 до 5 дни, или 1-3 дни чрез SEPA преводи в ЕС, докато транзакциите с кредитни и дебитни карти са незабавни. Coinbase също така позволява на потребителите да свързват своя Paypal акаунт с платформата, но това може да се използва за приходи, получени само от продажба на криптовалута. \ R \ n \ tКупете криптовалута \ u2013 След като имате средства в сметката си, можете да закупите валута. Важно е да се уверите, че сте в правилния раздел на вашия акаунт, за да закупите правилната валута. Преди да потвърдите транзакцията, Coinbase ви предоставя подробности за таксата за услугата и количеството криптовалута, закупено в транзакцията. След като бъде потвърдено, сумата на закупената от вас криптовалута ще бъде кредитирана в съответния портфейл на Coinbase. \ R \ n \ r \ n \ r \ nСъществува ли Coinbase в безопасност? \ R \ nЕдно от възприятията за криптовалута сред новодошлите в платформата е че все още е рисковано да се инвестира. И въпреки че е правилно, че в миналото е имало проблеми около обмена на криптовалути (като Mt. Gox), \ r \ n \ r \ nCoinbase се счита за един от най-сигурните налични платформи в момента. На първо място, Coinbase е базирана в САЩ и следователно се изисква да спазва американския щат и федералния закон. Това може да се противопостави на някои от техните конкуренти, които оперират в страни, които може да имат по-леки разпоредби, когато става въпрос за такива платформи. \ R \ n \ r \ n Coinbase активно провежда дискусии с регулаторите, за да гарантира, че те осигуряват отворен и новаторска финансова система и регулирането на Coinbase се смята от някои за възстановяване на доверието в криптовалутите след колапса на Mt Gox (въпреки че други коментатори се оплакват, че Coinbase работи по-скоро като банка, което в рамките на общността е против фундаменталния характер на децентрализирана криптовалута). \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Освен това Coinbase получи инвестиции от редица високопоставени поддръжници, включително Банката на Токио и BBVA, което засилва легитимността си \ r \ n \ r \ nКогато става въпрос за съхранение на средства, Coinbase е прозрачен относно своите методи. Coinbase отделя клиентските средства от оперативните фондове на компанията, като Coinbase посочва на своя уебсайт, че всички средства, държани от името на клиенти, се съхраняват в банкови сметки и в случай на неплатежоспособност нито Coinbase, нито неговите кредитори биха имали никакви права или права върху такива клиентски средства. \ r \ n \ r \ n По отношение на своето криптовалутно съхранение Coinbase заявява, че 98% от клиентите \ u2019 криптовалутни фондове и се съхраняват офлайн, чрез хардуерни портфейли и хартиени портфейли, които се съхраняват в трезори и сейфове по целия свят. \ r \ n \ r \ n Освен това Coinbase заявява, че останалата част от криптовалутата, която се съхранява онлайн, е застрахована и че в случай на хак клиенти ще имат право да получат загубени средства чрез тази застрахователна полица. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCoinbase предлага на клиентите двуфакторен метод за удостоверяване, който може да бъде чрез SMS към вашия телефон или чрез приложения на трети страни като Google Authenticator или Duo. \ r \ n \ r \ n В допълнение, Coinbase notif потребители, ако ново устройство или IP адрес се опита да осъществи достъп до вашия клиентски акаунт. Въпреки това, ако клиентските акаунти са компрометирани, Coinbase не поема никаква отговорност за загубени средства. Поради тази причина обикновено се препоръчва, след като сте закупили каквато и да е криптовалута на борсата Coinbase, да съхранявате тази криптовалута офлайн в портфейл, който контролирате. \ R \ n \ r \ nНаписахме отделна публикация, която ще стане по-подробна относно сигурността на coinbase. \ r \ n Поддръжка на клиенти на Coinbase \ r \ nCoinbase предлага поддръжка на клиенти чрез имейл, както и разполагане с база от знания и страница с често задавани въпроси за клиентите. \ r \ n \ r \ n Времето за изчакване за поддръжка на клиенти може да варира , с огромното увеличение на търсенето на услугата през последните месеци, водещо до известни закъснения. \ r \ n \ r \ nВъпреки това, типичното време за реакция обикновено е в рамките на 24-72 часа. Някои потребители изразиха разочарование от получаването на сканирани отговори, които не отговарят изцяло на повдигнатия проблем. \ R \ nПоддържани страни \ r \ nCoinbase обслужва клиенти в следните държави: \ r \ n \ r \ nАвстралия, Австрия, Белгия , България, Канада, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Финландия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Джърси, Латвия, Лихтенщайн, Малта, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Сан Марино, Сингапур, Словакия, Словения , Испания, Швеция, Швейцария, Обединеното кралство и Съединените щати. \ R \ nОграничения на транзакциите \ r \ nОграниченията на транзакциите варират в различните държави, както и вариациите в резултат на начините на плащане и състоянието на проверка. Можете да видите лимитите си чрез връзка на страницата с лимити на акаунта. Coinbase също така позволява на потребителите да кандидатстват за по-високи лимити, въпреки че тези приложения обикновено не са приложими за транзакции с кредитни карти. \ R \ n \ r \ nЗа да кандидатствате за по-високи лимити, ще трябва да потвърдите самоличността си и напълно проверени жители на САЩ могат да извършват транзакции до $ 50 000 на седмица, докато проверените европейски клиенти могат да имат максимум $ 30 000 в сметката си по всяко време. Потребителите могат да проверяват лимитите си чрез акаунта си. \ R \ nТранзакции, използващи криптовалута \ r \ nЛесно е да съхранявате, изпращате и получавате криптовалута чрез Coinbase: \ r \ n \ r \ n \ tЗа да изпращате или съхранявате крипто всичко, което трябва да направите е да отидете до раздела Изпращане на вашия акаунт, изберете портфейла, от който искате да изпратите монети, въведете сумата и публичния ключ на адреса на получателя и щракнете върху изпращане. \ r \ n \ t За да получите криптовалута, трябва да отидете до Раздел Акаунти, щракнете върху портфейла, където искате да отидат средства, и щракнете върху Получаване. След като кликнете върху получаване, ще ви бъде предоставен адресът на портфейла на вашия акаунт, който може да бъде използван от подателя за прехвърляне на криптовалутата към вас. \ R \ n \ r \ nCoinbase срещу Coinbase Pro (официално GDAX) \ r \ nВ 2015, Coinbase ребрандира обменния елемент на компанията като GDAX и след това отново през 2018 на \”Coinbase Pro \”, за да отделите елемента \ u2018trading \ u2019 на борсата от по-обикновената потребителска платформа. \ r \ n \ r \ n Ще откриете, че можете да избегнете таксите Coinbase, като използвате GDAX като платформа за покупка \ / търговия, като изпратите банков превод на Coinbase и след това използвайте Coinbase Pro за покупка. \ R \ n \ r \ nВсички клиенти на Coinbase автоматично имат акаунт в Coinbase Pro, вие влизате със същите идентификационни данни, както бихте направили на уебсайта на Coinbase. Можете да научите повече за двете борси в нашия сравнителен пост Coinbase срещу GDAX. \ R \ nCoinbase Pro е създаден, за да се хареса на по-напреднали търговци, които искат да знаят нещо повече от основите на пазарните колебания, свързани с криптовалутните двойки. \ R \ nИма книги за поръчки в реално време, търговски истории и инструменти за графики. В същото време интерфейсът на Coinbase Pro е изключително интуитивен, което дава възможност на търговците да започнат да използват платформата веднага. \ R \ n \ r \ nАко искате да научите повече за тяхното предложение Coinbase Pro, прочетете пълната ни прегледайте тук. \ r \ nМониторинг на акаунти \ r \ nЕдна от критиките на онлайн общността относно Coinbase е, че е известно, че проследява къде нейните клиенти изпращат своята криптовалута и може да забрани на потребителите да извършват определени преводи (например за транзакции с сайтове за хазарт или покупки в дарнет). \ r \ n \ r \ nCoinbase също участва в текущ спор с IRS, където те се борят с искания за предаване на всички финансови данни на клиента под \”Джон Доу\” призоваване. \ r \ n Спиране на Coinbase \ r \ nНазад през 2017 г., когато цената на биткойните нарастваше до нови висоти, изглежда ежедневно. По време на тези периоди на изключително висока употреба имаше престой на сайта и приложението, което кара хората да не могат да търгуват или купуват в системата. За съжаление това са част от нарастващите болки на услугата, която добавя клиенти с безпрецедентна скорост. \ R \ n \ r \ n Coinbase увери, че клиентите работят по проблема с мащабирането – в момента това не е голяма работа и е видял само няколко часа престой общо, но решихме, че ще го споменем. Това изглежда е често срещан проблем на няколко борси, които всички се напрягат под тежестта на нарастващата употреба и нови хора, които искат да се включат в криптовалути. \ R \ n \ r \ n Изглежда, че този проблем сега е под контрол, но ние ще го направим трябва да изчакате и да видите кога се случва следващият бик дали това е добавило достатъчно капацитет за справяне с натоварванията. \ r \ nCoinbase Попечителство \ r \ nCoinbase предлага и попечителство върху активи за криптовалута за институции под формата на тяхната програма за попечителство, която таксува такса за настройка от $ 100 000 и минимално притежание от $ 10 милиона, за да видите, че е насочена към банки, хедж фондове и други финансови институции, които биха се нуждали от такава услуга. \ r \ n \ r \ n Докато програмата все още е в ранна фаза , те вече имат първия си клиент и са приели първия си депозит. Депозитарните услуги са начин за големите финансови организации да депозират сигурно активите си по начин, който е застрахован. Тази услуга, първата по рода си, може да доведе до по-широко институционално приемане на криптовалути като цяло. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCoinbase и Paradex \ r \ n Наскоро Coinbase обяви придобиването на Paradex, който е децентрализиран обмен за Ethereum ERC-20 токени, те се надяват да интегрират част от това в своите предложения и да направят широк спектър от токени, които могат да се търгуват на тяхната платформа Coinbase Pro. \ r \ n \ r \ n Това е добра новина за техните клиенти и наистина за всички притежатели на монети, които ще бъдат изброени, тъй като това би трябвало значително да увеличи излагането на тези активи на по-широк кръг от хора. \ r \ nМгновенни покупки от банката в Обединеното кралство \ r \ nCoinbase наскоро пусна незабавни покупки на банкови сметки във Великобритания, което означава, че вече свържете всяка банка в Обединеното кралство и се насладете на почти незабавни покупки на поддържаните от тях валути. \ r \ n \ r \ nТова също означава, че можете да депозирате и теглите обратно във вашата банка, превръщайки Coinbase в един от най-бързите и най-ефективните начини да конвертирате монетите си обратно в fiat. \ r \ n \ r \ nПреди тази стъпка процесът също k много по-дълго и включваше международни банкови преводи и повече такси, свързани с конвертирането на криптовалути. Ако се намирате в Обединеното кралство, това е огромно положително за използването на Coinbase като вашия fiat on-ramp и off-ramp. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nПосетете страницата за настройки на вашия акаунт и щракнете \”Свържете нов акаунт \” за да видите новата опция за банкова сметка в Обединеното кралство. \ r \ nCoinbase Bundle \ r \ nОще едно ново допълнение към платформата Coinbase е тяхното \”Пакет Coinbase \”. Пакетът е лесен начин да закупите всичките 5 криптовалути, които в момента предлагат (BTC, ETH, LTC, BCH, ETC). \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nВ рамките на акаунта си ще видите опцията за закупете пакета Coinbase, просто въведете сума, която искате да закупите, и тя автоматично ще бъде разделена между монетите, както следва: \ r \ n \ r \ n \ t75.2% Bitcoin \ r \ n \ t15.58% Ethereum \ r \ n \ t6.11% Bitcoin Cash \ r \ n \ t2.33% Litecoin \ r \ n \ t0.78% Ethereum Classic \ r \ n \ r \ nТова е лесен начин да получите експозиция към монетите понастоящем достъпна в Coinbase. \ r \ nCoinbase Custody \ r \ nCoinbase също управлява услуга за попечителство, насочена към финансови институции и сегрегира и държи цифрови активи на доверие в полза на своите клиенти. Попечителството на Coinbase работи като самостоятелно; независимо капитализира бизнес на Coinbase Inc. и е фидуциар по Закона за банките в щата Ню Йорк. \ r \ n \ r \ n Освен това той е напълно застрахован, отговаря на нормативните изисквания, претърпява редовни външни финансови одити и одити и е тип SOC 2 Сертифицирах със SOC 2 Type II и SOC1 Type II сертификация, очаквани в близко бъдеще. \ R \ n \ r \ n Coinbase опростява процеса на закупуване и сигурно съхранение на големи количества криптовалути за институционални инвеститори и в момента има такса за внедряване до $ 10 000, а клиентите се очаква да запазят минимален баланс от $ 1 000 000. \ r \ n \ r \ n \ r \ n Залагане на Coinbase \ r \ n Услугата попечителство също така позволява на притежателите на активи да направят своите залози и да екип представиха Tezos (XTZ) залагане за своите клиенти, а възможността да участват в залагане позволява на институциите да участват сигурно в проекти, базирани на Proof-of-Stake (PoS), които възнаграждават страните за това, че помагат за защитата на блокчейн мрежата, като залагат като набори. \ r \ n \ r \ nАктивите на клиентите се съхраняват в сегрегирано хладилно съхранение, а Coinbase Custody управлява свои собствени възли и валидатори и оперира първокласни, институционални стандарти за сигурност и инфраструктурни стандарти. В допълнение към залагането, Coinbase Custody скоро ще въведе поддръжка за управление на протокола Maker (MKR), като се очаква гласуването на Maker и Tezos да бъде интегрирано през второто тримесечие на 2019 г. \ r \ n \ r \ nКлючови характеристики: \ r \ n \ r \ n \ tСигурност \ u2013 Попечителството на Coinbase използва 100% офлайн, разделено съхранение за всички клиентски средства и публикува всички изисквания за облигации за своите участници. \ r \ n \ t Съответстващо – Coinbase попечителството е доверен и квалифициран попечител и предлага услуги за залагане като недискреционна доверителна дейност на своите клиенти. \ r \ n \ tОпростеност – Клиентите могат да се насладят на прости функции за депозиране, теглене, отчитане и консенсус във всички активи на Coinbase Custody. \ r \ n \ r \ nOTC Trading \ r \ nCoinbase Custody е също интегриран с извънборсовото бюро на Coinbase и вертикално интегрираната услуга за попечителство предоставя на клиентите достъп до незабавна и анонимна ликвидност. Екипът на попечителството завърши първата си извънборсова сделка директно извън хладилното хранилище през март, а извънборсовото бюро е само за агенции, като всички контрагенти трябва да се придържат към строги политики на KYC и AML. \ R \ n \ r \ n Въпреки това, с Coinbase като посредник, анонимността на участващите контрагенти се запазва, като същевременно гарантира сетълмент. \ r \ n \ r \ n Клиентите на клиента могат да използват OTC бюрото за ценообразуване и потвърждаване на сделките преди преместване на средства, а екипите за обслужване на клиенти OTC и Custody работят заедно за опростява целия процес. Всички клиенти, иницииращи позиции, могат да закупят извънборсови услуги и да уредят активи директно в попечителството. \ R \ n \ r \ nКлючови характеристики: \ r \ n \ r \ n \ tБърза търговия за офлайн фондове \ r \ n \ tБюрото за извънборсови услуги само за агенции предоставя анонимни достъп до доверени контрагенти \ r \ n \ t Екипите за обслужване на клиенти за извънборсови услуги и услуги за попечителство осигуряват безпроблемен процес от ценови риск до сетълмент \ r \ n \ r \ n USDC Stablecoin \ r \ nCoinbase също поддържа валутата USDC (USD Coin) , токен ERC-20 и \ u201cstablecoin \ u201d с цена, фиксирана към цената на щатския долар. В резултат на това притежателите на монетата винаги ще могат да осребрят монета от 1 USD за 1,00 щатски долара и да се предпазят от нестабилността на притежаването на цифрови активи като Bitcoin и Ethereum. \ R \ n \ r \ nUSDC се сече от Center, a консорциум, който колективно държи 1,00 щатски долара за всеки отделен USDC, като средствата се държат в постоянно наблюдавана и одитирана банкова сметка. Стабилните монети се издават от регулирани и лицензирани финансови институции, които поддържат пълни резерви от еквивалентната фиатна валута, и тези емитенти са длъжни да отчитат редовно своите резервни наличности в щатски долари, като Grant Thornton LLP изготвя месечни отчети за тези холдинги. \ R \ n \ r \ n В резултат на това USDC е напълно прозрачен и проектът работи в рамките на американските закони за превод на пари, а проектът за технология с отворен код CENTER получи финансови вноски на ранен етап от Circle и Coinbase, като му помага да се развива и остава отговорен за управлението на валутата и свързване на нарастващия си брой потребители и мрежа от различни заинтересовани страни. \ r \ n \ r \ n Освен че се поддържа от Coinbase и Coinbase Pro, USDC се търгува и на водещи борси като Binance, Bitfinex, Kucoin, OKEx и Poloniex . Тъй като токенът ERC-20 също се интегрира с различни портфейли и може да се използва на децентрализирани платформи като Bitpay, BlockFi, Dharma, Nexo, Melonport и Loom. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nКак да печелите безплатни крипто с Coinbase \ r \ n Като част от мисията си да създаде отворена финансова система и да направи технологията на блокчейн по-достъпна, борсата управлява портала за обучение Coinbase Earn, който позволява на потребителите да печелят криптовалути, докато научавате за тях едновременно. \ r \ n \ r \ n Coinbase Earn има за цел да стимулира потребителите да развият по-задълбочено разбиране на дигиталния актив, както и на неговата основна технология, и прави това, като улеснява консумацията, образователно съдържание лесно достъпни. \ r \ n \ r \ n \ r \ nРегистрация за Coinbase Печелете \ r \ n Проверените потребители могат да печелят крипто, като изпълняват поредица от образователни задачи, като гледане на видеоклипове и попълване на тестове, и инициативата е отворена на отговарящи на условията лица, разположени по целия свят. \ r \ n \ r \ nВ допълнение към гледането на уроци и answeri Във въпросите на теста потребителите също така получават възнаграждение за споделяне на своите уникални връзки за препоръки и покана на други отговарящи на условията приятели да завършат уроците. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Понастоящем е възможно да посещавате курсове по дигитално валути като Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), Basic Token Token (BAT) и 0x (ZRX), като в бъдеще се очаква да бъдат добавени и други валути. \ r \ nПриложението Coinbase Wallet \ r \ n Wallet Wallet е контролиран от потребителя портфейл за цифрови валути без депозит и браузър за децентрализирано приложение (dApp). \ r \ n \ r \ nТук частните ключове (които представляват собственост върху дигитален актив) се съхраняват директно на вашето устройство и не се държат централно на обмен. Това позволява на потребителите да контролират средствата си и няма нужда да имат потребителски акаунт в Coinbase, за да използват портфейла. \ R \ n \ r \ n Портфейлът е достъпен както за потребители на iOS, така и за Android, а приложението може да бъде изтеглено от магазините за приложения на Apple и Google Play. \ r \ n \ r \ n След като бъдат изтеглени, потребителите могат да свържат своите акаунти в Coinbase.com с приложението Coinbase Wallet и след завършване могат лесно да прехвърлят крипто в приложението на портфейла по всяко време само с няколко кликвания. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Портфейлът включва поддръжка на множество монети и позволява на потребителите да управляват популярни криптовалути като Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), и всички токени ERC-20, включително стабилната валута на USDC. \ r \ n \ r \ n Освен това портфейлът също така позволява съхранението на цифрови колекционерски предмети и съхранява всички колекционерски предмети ERC-721 и уникални цифрови знаци и творения. \ r \ n \ r \ n Портфейлът Coinbase също се интегрира с набор от dApps и позволява на потребителите да участват в онлайн игри и пазари, както и в децентрали проекти за zed finance (DeFi) като Augur и търговия на децентрализирани борси и релейни устройства като Kyber Network, Paradex и Radar Relay. \ r \ n \ r \ n Портфейлът е защитен, тъй като ключовете на потребителите са защитени със Secure Enclave и биометрично удостоверяване технология и всеки потребител е в еднолична собственост (и има единствено познание и достъп до) техните частни ключове. \ r \ nКак да използвате приложението Coinbase Wallet \ r \ n \ r \ n \ t Изтеглете приложението за iOS или Android \ r \ n \ tСвържете своя акаунт в Coinbase.com, като щракнете върху \ u201cСвържи сега \ u201d в известието или като изберете \ u201cConnect to Coinbase \ u201d от менюто Настройки. \ r \ n \ r \ nСлед като акаунтът ви е свързан, вие можете да прехвърляте средства от менюто Настройки по всяко време, а също така можете да използвате менюто Настройки, за да прекратите връзката на акаунта си, когато е необходимо. \ r \ n \ r \ nМожете да научите повече, като прочетете нашата статия, обхващаща интеграцията на Coinbase Wallet. \ r \ n \ r \ n \ r \ nКартата Coinbase \ r \ nНаскоро обявената карта Coinbase позволява на клиентите на Coinbase, базирани във Великобритания, да лесно харчите криптовалути както в магазина, така и онлайн. \ r \ n \ r \ nКартата може да се използва на всяко място, интегрирано с мрежата Visa, а клиентите могат да използват своята карта на милиони места по света, да извършват плащания чрез безконтактно, Чип и ПИН технология, като същевременно извършвате теглене на пари в брой от поддържани банкомати. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nДебитната карта на Visa е свързана със салдата на крипто акаунтите на клиентите в Coinbase, което им дава директен достъп до харчейки различни криптовалути и когато използва картата, Coinbase незабавно преобразува крипто във фиатна валута, в момента GBP, \ u00a0, която след това се използва за завършване на покупка. \ r \ n \ r \ nКартата Coinbase е първата дебитна карта, която директно се свързва с водеща борса за криптовалута в Обединеното кралство и ЕС, а в момента услугата за карти е достъпна във Великобритания, като през следващите месеци се планира подкрепа за други европейски държави. \ r \ n \ r \ nВижте още биткойн дебитни карти. \ r \ nТакси и лимити за харчене \ r \ n \ r \ n \ tТакса за издаване на пластмасова карта: \ u00a 34,95 \ r \ n \ t Вътрешна такса за теглене на пари (отнася се както за тегления от банкомат, така и за теглене на гише): \ r \ n \ tДо \ u00a3200 на месец: Безплатно \ r \ n \ tВсяка сума над \ u00a3200 на месец: 1,00% от стойността на тегленето от банкомат (на транзакция) \ r \ n \ tМеждународна такса за теглене на пари в брой (отнася се както за тегления в банкомат, така и за извънборсови \ u201cOTC \ u201d): \ r \ n \ tДо \ u00a3200 или еквивалент във валута на месец: Безплатно \ r \ n \ tВсяка сума над \ u00a3200 или еквивалент във валута на месец: 2,00% от стойността на тегленето на банкомат (на транзакция) \ r \ n \ t Вътрешна такса за покупка на транзакция: Безплатно \ r \ n \ tВътрешно-ЕИП Такса за транзакция при покупка: 0.20% от стойността на POS транзакцията \ r \ n \ tМеждународна такса за транзакция за покупка: 3.00% от стойността на POS транзакцията (за транзакция) \ r \ n \ t Такса за заместване на карта: \ u00a34.95 (за издадена карта) \ r \ n \ t Такса за обработка на сторниране: \ u00a320.00 \ r \ n \ t Такси за ликвидация на крипто: 2,49% от транзакцията \ r \ n \ r \ n В момента потребителите на Coinbase Card трябва да се придържат към дневния лимит на разходите от \ u00a310,0 00, в допълнение към месечния лимит за покупки от \ u00a320 000 и годишния лимит за покупки от \ u00a350 000. \ R \ n \ r \ nИма и дневен лимит за теглене на банкомат от \ u00a3500 и клиентите могат да се свържат с cardsupport @ coinbase .com, за да променят дневните си лимити на разходи. \ r \ n \ r \ nПълен списък с такси и лимити е включен в Споразумението за притежателя на картата, който може да бъде намерен в Настройката на приложението за карти на Coinbase. \ r \ n \ r \ nПриложението Coinbase Card дава възможност на клиентите да имат достъп до своите акаунти в движение и да изберат кой от техните крипто портфейли ще използват за финансиране на разходите за картите си. \ r \ n \ r \ nПриложението предоставя и незабавни разписки, обобщения на транзакции и категории на разходите с налични версии както на i0S, така и на Android и приложението може да бъде изтеглено от магазините за приложения на Apple и Google Play. \ r \ n \ r \ nЗа да отпразнуват старта на своята крипто дебитна карта, Coinbase се отказват от картата \ u00a34.95 такса за издаване за първите 1000 души, които се регистрират, за да се присъединят към списъка с чакащи. \ r \ n \ r \ nПотребителите могат да изтеглят iO Приложението S и Android и свържете своя акаунт в Coinbase, след като свържете всички крипто салда, държани на Coinbase, ще бъдат незабавно достъпни за харчене чрез виртуалната карта с Coinbase Card, която по-късно ще бъде изпратена в публикацията. \ R \ nCoinbase Security \ r \ nCoinbase продължава вземете сериозно защитата на данните на клиентите и използва редица протоколи за защита, за да защитите поверителната информация. Например паролите и OAuth маркерите се съхраняват с помощта на AES-256 криптиране на техните сървъри и целият трафик преминава през SSL, за да попречи на трети страни да наблюдават връзките. \ R \ n \ r \ n Освен това, всички лични данни се съхраняват от Coinbase и неговите партньори сигурно и в съответствие с всички приложими закони, включително Закона за защита на данните от 2018 г. и Общия регламент за защита на данните, допълнителни подробности можете да намерите в Политиката за поверителност на Coinbase. \ r \ n \ r \ n Освен това картата Coinbase е изцяло регулиран и издаден от Paysafe Financial Services Limited, който от своя страна е упълномощен от Органа за финансово поведение (FCA) съгласно Регламента за електронните пари от 2011 г. (FRN: 900015) за издаване на електронни пари и платежни инструменти. \ r \ n \ r \ Понастоящем nCards отнемат от 5 до 7 работни дни, за да пристигнат, след като бъдат поръчани, с карта през седмицата следобед. Картите, поръчани след това време, обикновено се изпращат на следващия работен ден. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nДопълнително разширяване \ r \ nБорсата също наскоро обяви допълнителни разработки по отношение на разширяването си плановете с клиенти от Латинска Америка и Азия да получат по-голям достъп до услугата Coinbase. \ r \ n \ r \ n Приблизително 11 нови държави от двата региона са интегрирани в мрежата на Coinbase и потребителите в близо 53 държави на четири континента са вече може да купува, съхранява, търгува, изпраща и получава криптовалути на Coinbase.com и Coinbase Pro. \ r \ n \ r \ n Клиенти в азиатски центрове като Хонконг, Индия, Индонезия, Южна Корея и Филипините; както и жителите на страни от Латинска Америка, включително Аржентина, Чили, Колумбия, Мексико и Перу, бяха посрещнати, освен Нова Зеландия в Океания. \ r \ n Заключение \ r \ n Въпреки че не е перфектно, Coinbase предлага на клиентите (и особено новодошлите в криптовалутата) практична и лесна за използване услуга за покупка и продажба на криптовалута. \ R \ n \ r \ n Въпреки това, както при всяка онлайн борса, въпреки нивата на сигурност, посочени по-горе, препоръката ще винаги имайте предвид, че всяка криптовалута, закупена чрез Coinbase, трябва да бъде прехвърлена в лични портфейли, което ви позволява да имате пълен достъп до частния ключ към вашата криптовалута. \ r \ n \ r \ n Като цяло това е добро въведение в света на криптовалутата и позволява на потребителите за да потопят пръстите си в света на криптовалутата, без да се чувства като странен нов свят. \ r \ n \ r \ n Актуализирахме този преглед през 2020 г., за да обхване всички нови опции и функции, които Coinbase въвежда. \ r \ n \ r \ nThe y продължават да преминават от сила на сила и да останат най-безопасният и лесен начин за новодошлите да се включат в криптовалутата. Те с право са спечелили позицията си на лидер в областта. \ R \ nПосетете Coinbase”,”автор”: {“@Тип”:”Личност”,”име”:”Оливър Дейл”},”дата Публикувано”:”2021-01-04″},”AdditionalType”:”неопределено”,”alternateName”:”неопределено”,”награда”:”неопределено”,”награди”:”неопределено”,”марка”:”неопределено”,”категория”:”неопределено”,”цвят”:”неопределено”,”дълбочина”:”неопределено”,”еднозначно описание”:”неопределено”,”gtin12″:”неопределено”,”gtin13″:”неопределено”,”gtin14″:”неопределено”,”gtin8″:”неопределено”,”височина”:”неопределено”,”идентификатор”:”неопределено”,”лого”:”неопределено”,”mainEntityOfPage”:”неопределено”,”материал”:”неопределено”,”модел”:”неопределено”,”mpn”:”неопределено”,”идентификация на продукта”:”неопределено”,”дата на производство”:”неопределено”,”Дата на закупуване”:”неопределено”,”дата на излизане”:”неопределено”,”същото като”:”неопределено”,”ску”:”неопределено”,”лозунг”:”неопределено”,”URL адрес”:”неопределено”,”тегло”:”неопределено”,”ширина”:”неопределено”}