KFC Венецуела отрича да приеме тире за пиле

KFC Dash

Dash е популярен избор за венецуелците, които искат да избягат от счупена система на фиат. Но изглежда няма да могат Купува Пържено пиле в Кентъки с тире, поне още не.

Антонио Сампайо е главен изпълнителен директор на KFC Венецуела и наскоро той коментира, че KFC Венецуела води дискусии с Dash. Според главния изпълнителен директор до момента не е сключено споразумение. Той продължи, че сътрудничеството между KFC Венецуела и Dash „не е факт, нито е разрешено публикуването на новини за него“.

KFC Dash

Коментарите от г-н Сампайо идват по петите на туит, възникнал в DashNews. Марк Мейсън написа в Twitter, че KFC Венецуела ще приеме Dash в близко бъдеще, започвайки от Каракас и след това разширявайки се до други 24 места във Венецуела.

Много други венецуелски фирми се насочват към криптовалути, а Dash в момента се приема на 2400 фирми. Основни продавачи на храни като Papa Johns и Subway приемат Dash във Венецуела, което може да е знак за предстоящите неща.

Икономическата политика на Венецуела е идеална за Cryptos

Венецуела е в лоша форма. Правителството на Венецуела взе поредица от ужасни икономически решения. Днес малко хора във Венецуела се доверяват на ново преоценената Bolivar Furete (силен Bolivar), а използването на криптовалути експлодира в южноамериканската нация.

По ирония на съдбата, Bolivar Fuerte е обвързан със стойността на Petro, която е финансираната от държавата крипто на Венецуела. Твърди се, че “Петро” е свързан със стойността на венецуелските петролни резерви, но никой не е готов да приеме Петрос за нищо.

Правителството на Венецуела наложи Петро да използва задължително за някои неща, в опит да оправдае съществуването на опита му за още по-голяма финансова присадка. „Петро“ е най-новата разработка в дългата гама от ужасни икономически решения, всички започнали по времето на вече мъртвия бивш президент Уго Чавес.

Даш може да издърпа пред доларите

Ужасната икономическа политика и безполезните валути са донякъде нормални в Южна Америка, но днес изглежда, че криптовалутите поемат ролята на чуждестранните валути. Има дори телефон с поддръжка на Dash, който е специално проектиран да направи плащане с Dash набързо, който се продава добре във Венецуела.

The KRIP с активирана черта е сътрудничество между Dash и Kripto Mobile Corporation. От представянето му във Венецуела са продадени повече от 7000 телефона KRIP. Той разполага с вграден портфейл Dash, както и с малко тире в хартиен портфейл и интегрирани опции за обмен.

За съжаление, за много венецуелци телефон KRIP е твърде скъп.

Смилащата бедност, която съществува в цяла Венецуела, доведе до развитието на Dash Text. Почти всеки телефон може да използва Dash Text, който отвори използването на криптоси за изцяло нова демографска група.

Алехандро Ечеверия помогна за създаването Даш текст. Той обясни, че „В процент (процент) процентът на селските райони има почти 100% от портфейла на Dash Text (естествени причини). Но в града скоростта е много висока, тъй като хората са забелязали, че използването на Dash Text е по-лесно от използването на нормалния портфейл за смартфон (не са необходими изтегляния / интернет) и тъй като нашият POS от Dash търговец вече има функцията Dash text, това е много удобно да използвам Dash Text за всичко. “

Неуспехите на Фиат

Днес повечето хора не са запознати с проблемите, свързани с фиатните валути. Американският долар, лирата стерлинги, японската йена и еврото са стабилни поне от 80-те години на миналия век. Това поставя мнозина в сложно място, когато става въпрос за разбиране на видовете валутни проблеми, които могат да възникнат в резултат на безразсъдна икономическа политика.

Населението на Венецуела се справя с последиците от по-малко от 20 години социалистическо планиране, дивата корупция в правителство, което е изправено пред спадащи приходи, и международната изолация. Опитите им да контролират венецуелската икономика чрез заблудени политики оставиха по-голямата част от населението пред недостиг на най-основните социални услуги и малко жизнеспособни алтернативи.

По-добра алтернатива

Показателно е, че cryptos се използват при липса на надеждни опции.

Всъщност криптовалутите предлагат предимства за населението на Венецуела, които чуждестранната валута не предлага. За разлика от хартиените пари от чужбина, Dash може да се използва в страната, без да се притеснявате, че ще бъдете открити и търгувани по съществуващата телекомуникационна мрежа.

Днес венецуелците имат работа с провалена икономика и правителство, което няма да спре да антагонизира и без това страдащото население. За щастие те разполагат с криптовалути, които създават стойност и търгуват при липса на разумна икономическа политика.