Преглед на KuCoin: Размяна на криптовалута с марж, фючърси и опции за печалба

 

Преглед на KuCoin

Независимо дали търсите да купите цифрови валути като Bitcoin и Ethereum с дебитна / кредитна карта или да търгувате крипто-към-крипто двойки – KuCoin обхваща и двете бази.

Глобалният борсов и брокер на трети страни е дом на някои от най-големите обеми на търговия в пространството, заедно със структура на такси, която трябва да отговаря на повечето бюджети.

В това ръководство правим преглед на тънкостите на KuCoin. Това включва задълбочен поглед върху поддържаните от платформата монети, съоръжения за фиатни валути, такси и комисионни, безопасност, поддръжка на клиенти и търговска арена.

Посетете Kucoin

 

Какво е KuCoin?

 

Пуснат на пазара през 2017 г., KuCoin е борса за криптовалута, която предлага и брокерски услуги на трети страни. Въпреки че платформата има само три години история на търговия, сега тя е една от най-големите борси за криптовалути в пространството.

Една от основните причини за това е, че ще намерите над 200 монети с около 450 двойки криптовалута, хоствани на борсата. Това включва не само основни двойки като BTC / USDT и ETH / USDT, но и купища крипто-кръстосани двойки. Най-доброто от всичко, ако имате апетит да търгувате с по-малко ликвиден ERC-20 токен, има шанс да го намерите в KuCoin.

Начална страница на KucoinНачална страница на Kucoin

KuCoin първоначално беше само платформа за криптовалута, което означава, че не можете да депозирате средства с фиатна валута. Оттогава обаче платформата формирали партньорство с Simplex – европейски доставчик на плащания, който преодолява разликата между криптовалутите и ежедневните пари.

Що се отнася до таксите за търговия с криптовалута, KuCoin таксува само 0,10%. Това го поставя наравно с подобни на Binance. По същия начин KuCoin също стои зад собствения си цифров маркер – KuCoin Shares (KCS). Притежавайки и съхранявайки токени KCS, ще се възползвате от намалени такси за търговия, както и право на дял от комисионните за търговия, които KuCoin събира.

По отношение на цифрите, KuCoin твърди, че е улеснил повече от 650 милиона индивидуални сделки от създаването си през 2017 г. Това означава повече от 71 милиарда долара в натрупани обеми на търговия.

И накрая – и тъй като обхващаме по-подробно по-долу, KuCoin не се регулира от национален орган за лицензиране. Въпреки че това означава, че ще можете да търгувате с криптовалути, без да предоставяте никакви лични данни, това няма да е така, ако искате да закупите цифрови монети с дебитна / кредитна карта чрез Simplex.

 

Какво можете да търгувате в KuCoin?

 

KuCoin предлага богат асортимент на финансови инструменти, който надхвърля и надхвърля само крипто-към-крипто двойки. Напротив, платформата предлага и криптовалутни индекси, маржин търговия и дори фючърси.

Нека разгледаме всеки клас активи по-подробно.

 

Крипто-към-крипто двойки

 

Всяка търговска двойка в KuCoin попада в обхвата на крипто-към-крипто, не на последно място, защото не предлага никакви инструменти, деноминирани в fiat. Вместо това ще трябва да търгувате с избраната от вас криптовалута срещу USDT, ако искате достъп до пространството от крипто към щатски долари.

Ако сте опитен търговец на криптовалута, тогава ще знаете от първа ръка, че това така или иначе е индустриален стандарт, така че няма да имате проблеми с обема на търговията или ликвидността.

Извън USDT можете да търгувате крипто-кръстосани двойки. Примерите за това включват BTC / ETH, ETH / XRP и BSC / BTC. В крайна сметка изброяването на всяка търговия с цифрова валута е извън обхвата на този преглед, макар и да сте сигурни, че платформата е домакин на повече от 450 двойки.

Някои от пазарите на KucoinНякои от пазарите на Kucoin

От решаващо значение е, че KuCoin често е една от първите борси, за които избират новосъздадените проекти за криптовалутни токени. Като такава, подкрепата за по-малко ликвидни цифрови токени е нещо, което екипът от KuCoin активно се стреми да улесни.

За пълна разбивка на всяка двойка, която KuCoin хоства, можете да намерите тази информация тук CoinMarketCap.

 

Индекси KuCoin

 

Освен традиционните крипто-кръстосани двойки, KuCoin също предлага редица индекси. Концепцията тук е, че KuCoin ще вземе средно претеглената стойност на конкретна криптовалута в няколко водещи борси.

Това е с цел да се предложи по-точна цена на въпросната монета, тъй като тя отчита вариациите, които често срещате между конкуриращите се платформи.

Индексите KuCoin са достъпни в:

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Пулсации
 • Litecoin

Криптовалутните борси, от които KuCoin извлича своята ценова дейност, са:

 • Coinbase
 • Bitstamp
 • Кракен
 • зодия Близнаци
 • Bittrex
 • Течност

Цената на всеки индекс е деноминирана в щатски долари, но е установена в съответната криптовалута.

 

Фючърси на KuCoin

 

Стартирала в средата на 2019 г., търговската борса KuCoin ви позволява да търгувайте с биткойн фючърси. Самият KuCoin отбелязва, че се стреми да оспори подобните BitMEX в тази конкретна област на деривативното пространство на криптовалутата. В резултат на това ще имате достъп до биткойн фючърси заедно със значителна маржин позиция до 100x.

По-просто казано, това означава, че салдото по сметка от $ 100 би позволило максимална търговска стойност от $ 10 000. Що се отнася до основната спот цена, KuCoin отново взема средно претеглената стойност от различни водещи борси – като Kraken, Coinbase Pro и Bitstamp.

Фючърси на KucoinФючърси на Kucoin

По време на писането KuCoin поддържа само фючърси на BTC и ETH, въпреки че се надява да добави още цифрови валути в близко бъдеще. Що се отнася до таксите, очаквайте да платите 0,060% като пазарен участник и 0,020% като производител. Има и такси за сетълмент от 0,025%.

 

Търговски такси и комисионни

 

Първо и най-важното е, че няма такси, свързани с депозити в криптовалута, а тегленията се начисляват по стандартния курс за добив според монетата, която искате да изтеглите.

Когато става въпрос за такси за търговия извън фючърсната арена, ще платите 0,1%. Това означава, че сделка от 10 000 долара ще ви струва 10 долара такси. Както споменахме накратко по-рано, това съвпада с колегата по обмен Binance.

 

Акции KuCoin (KCS)

 

Акции KuCoin – или просто KCS, е патентован криптовалутен токен, създаден от борсата. Притежавайки и притежавайки KCS жетони, ще сте свикнали с редица предимства.

Това включва:

 

Такси за търговия с отстъпка

 

Едно от най-забележителните предимства на притежаването на акции KuCoin е, че ще получите намалени такси за търговия. Важно е, че докато стандартната такса от 0,1% е водеща в бранша, вие имате потенциала да намалите това с допълнителни 20%. Това, което трябва да направите, е просто да включите бутона KCS Pay Fee и да се насладите на отстъпката.

 

Дивиденти

 

Освен намаляването на комисионните за търговия, задържането на разпределение на KuCoin акции ви дава възможност да печелите дивиденти. Накратко, KuCoin като платформа ще разпределя 50% от комисионните за търговия, които събира от членовете всеки ден.

След това това се разпределя пропорционално между всички притежатели на KuCoin акции. Да предположим например, че държите 1% от цялото предлагане на KCS. Ако платформата изплати $ 250 000 комисионни, ще получите $ 2500. Трябва да притежавате поне 6 KCS, за да се възползвате от дивидентите.

 

История на цените и закупуване на акции KuCoin

 

Да се ​​каже, че стойността на акциите на KuCoin е капитулирала от рекордно високите си стойности през януари 2018 г., би било подценяване. При пик от над $ 20 всеки, сега можете да получите същите жетони за по-малко от $ 1 в средата на 2020 г..

Независимо от това, ако все пак искате да се докопате до KuCoin Shares, можете да направите това, като ги замените на платформата за алтернативна криптовалута като Bitcoin или Ethereum.

 

Съоръжения за валута на Fiat в KuCoin

 

В края на 2018 г. оттогава KuCoin създаде партньорство с европейски доставчик на плащания Simplex. Партньорството гарантира, че потребителите от над 100 държави вече могат да депозират реални средства с дебитна или кредитна карта.

Това е идеално, ако търсите да търгувате с криптовалути, фючърси в KuCoin, но нямате налични цифрови валути. Вместо това можете просто да въведете данните за вашата дебитна / кредитна карта и да получите пари в брой директно в платформата.

Закупете крипто с кредитна картаЗакупете крипто с кредитна карта

Като се има предвид това, важно е да се отбележи, че свързаните с това такси не са евтини. Въпреки че от време на време се предлага промоция с депозитни такси, това ще ви струва колосалните 2,5 – 3,5% (с минимум 10 долара).

Това означава, че депозит с дебитна / кредитна карта от $ 1000 ще ви струва $ 25 такси. Забелязва се, че това е малко по-евтино от подобно на Coinbase, което таксува 3,99% (с различни минимални стойности).

Също така KuCoin разработва OTC Trading Desk, на който всички потребители могат да купуват и продават основни монети като BTC, USDT, PAX без такса. Понастоящем извънборсовата платформа поддържа USD, CAD, CNY, IDR и VND.

 

Търговски платформи

 

KuCoin предлага собствена платформа за търговия който е построен от нулата. Няма изискване за изтегляне или инсталиране на какъвто и да е софтуер на вашето настолно устройство, тъй като търговската арена KuCoin може да бъде достъпна чрез стандартния ви уеб браузър. Платформата е потенциално подходяща както за начинаещи инвеститори, така и за опитни търговци.

Причината да казваме това е, че макар платформата да е супер изчистена и лесна за навигация, на ваше разположение има купища усъвършенствани инструменти. Всъщност имате възможността да персонализирате напълно екрана си за търговия с KuCoin, както сметнете за добре.

Екран за търговия с KucoinЕкран за търговия с Kucoin

Що се отнася до обемите на търговия и наличността на ликвидност, не трябва да имате никакви притеснения, когато търгувате по-популярни двойки. Може обаче да установите, че обемите са малко при двойки с по-малко течност – особено тези, включващи токени ERC-20.

 

Мобилна търговия

 

Ако имате тенденция да купувате, продавате и търгувате с криптовалути в движение, тогава може да се интересувате от KuCoin мобилно приложение за търговия.

Приложението е достъпно за изтегляне на устройства с iOS и Android. Ще имате достъп до повечето функции на акаунта в приложението, като например подаване на поръчки, проверка на стойността на вашето портфолио и депозиране и теглене на средства.

 

Колко време отнемат тегленията в KuCoin?

 

В по-голямата част от случаите KuCoin ще обработи вашите тегления в рамките на 30 минути след получаване на заявката. Платформата отбелязва, че това е автоматизирано и че ръчното упълномощаване се изисква само ако размерът на вашия депозит е по-голям от 100 000 пъти размера на таксата за обработка (такса за добив).

След като средствата напуснат KuCoin, те ще бъдат преведени на избрания от вас адрес на портфейла за криптовалута. Уверете се, че адресът е валиден, тъй като KuCoin не може да направи нищо, ако направите грешка!

Теглене на KucoinТеглене на Kucoin

Печелете лихва в KuCoin

 

Допълнителна функция, достъпна в KuCoin, е тази на неговата програма за кредитиране. В най-основната си форма имате шанс да спечелите лихва върху вашите цифрови валути, като я заемате. Основната концепция е, че жетоните ще бъдат използвани за подпомагане на финансирането на маржин сметки.

Да предположим например, че търговец на KuCoin решава да приложи лост от 10x за поръчка. За всеки ден, през който позицията се държи отворена за една нощ, търговецът ще трябва да плати лихва. Това е така, защото те търгуват с повече, отколкото имат в сметката си и по този начин – това си струва.

Печелете лихва, заемайки вашата криптовалутаПечелете лихва, заемайки вашата криптовалута

С това каза, KuCoin отвори врати за ежедневните инвеститори, като ви даде възможност да финансирате маржин позиции. Това се предлага на няколко монети – включително USDT, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, EOS и много други.

По отношение на конкретния лихвен процент това ще варира от монета до монета. Като пример, като давате назаем биткойн за 28 дни, може да спечелите годишен лихвен процент от 4,83%.

Ако това е нещо, което се интересувате от проучване, KuCoin предлага калкулатор за оценка на печалбата. Просто трябва да посочите колко сте готови да отпуснете, на каква цифрова валута и за какъв период от време – и калкулаторът ще ви посъветва колко можете да спечелите.

Важно е да запомните, че въпреки че предлаганите лихвени проценти са супер конкурентни, трябва да вземете предвид рисковете, свързани с това. В края на краищата KuCoin не е регулирана борса за криптовалута, така че трябва да включите това в модела си риск / награда.

 

Безопасен ли е KuCoin?

 

Както е при всички борси за криптовалути, от решаващо значение е да можете да проверите дали KuCoin е в безопасност. Това включва не само регулаторната репутация на платформата, но и нейните вътрешни и външни практики за сигурност.

Нека разделим тези показатели по-подробно.

 

Регламент

 

Накратко, KuCoin не се регулира от никакви национални органи за лицензиране. Това не е голяма изненада на арената за обмен на криптовалути, тъй като много платформи избират да работят без лиценз. Дали се чувствате комфортно да търгувате на нерегламентирана борса, зависи от коя страна на оградата седите.

Например, ако сте от типа търговец, който предпочита да купува и продава двойки криптовалута в анонимен характер, тогава има всички шансове платформа като KuCoin да е подходяща за вашите нужди. В другия край на спектъра, ако сте тип търговец, който изисква някаква регулаторна защита, тогава KuCoin може да не е достатъчен.

 

KYC

 

Както беше отбелязано по-горе, KuCoin не е длъжен да ви иска никаква лична информация – нито ще изисква конфиденциални документи за самоличност. Единственото изключение от това правило е, ако планирате да депозирате средства с дебитна или кредитна карта чрез интеграцията на Simplex.

Всъщност, за да останете в съответствие с всички съответни закони, свързани с изпирането на пари, ще трябва да качите копие от издадения от правителството документ за самоличност (паспорт или шофьорска книжка). Това е само естеството на играта, когато се използва фиат валута на криптообмен.

 

KuCoin практики за сигурност

 

По отношение на практиките за вътрешна сигурност KuCoin твърди, че управлява системи от институционален клас, което гарантира, че държи престъпността далеч от платформата. Това се подкрепя изцяло от ангажимента за хладилно съхранение.

Въпреки че точният процент не е посочен от KuCoin, се твърди, че голямата част от клиентските средства се държат офлайн. Остатъкът се съхранява в горещи портфейли, за да се гарантира, че платформата може да отговори на предлагането на почти незабавни и автоматизирани тегления.

Към днешна дата не е имало публикации на KuCoin, срещащи сериозен хак от какъвто и да е вид, което е отличен знак. С това казано, винаги трябва да сте сигурни, че разбирате рисковете от потенциален външен хак, тъй като вашите средства се съхраняват в портфейли, които не контролирате лично.

Също така, заслужава да се отбележи, че през април 2020 г. KuCoin завърши стратегическо сътрудничество с Onchain Custodian, сингапурската платформа за съхранение на крипто активи. Попечителят на Onchain ще предложи услуга за попечителство за съхранение на крипто активи KuCoin. Фондовете за попечителство ще бъдат подкрепени от Lockton, най-голямата частна застрахователна брокерска компания в света. Смята се, че това допълнително повишава нивото на сигурност на борсата.

 

2FA

 

Най-доброто от всичко, KuCoin ви позволява да инсталирате двуфакторно удостоверяване (2FA) на вашия акаунт. Това означава, че уникален код ще бъде изпратен до вашето мобилно устройство, когато искате да изпълнявате ключови функции на акаунта. Това включва влизане във вашия акаунт и отправяне на заявка за теглене.

 

Поддръжка на клиенти на KuCoin

 

Що се отнася до обслужването на клиентите, екипът на KuCoin осигурява денонощен екип за поддръжка, който работи 24 часа на ден – 7 дни в седмицата. Можете да изпратите на екипа имейл, макар че ако се нуждаете от незабавна индивидуална поддръжка, най-добре е да използвате съоръжението за чат на живо.

Поддръжка на клиенти на KucoinПоддръжка на клиенти на Kucoin

Настроенията по този въпрос са доста смесени в публичното пространство. С някои потребители, които отчитат времето за свързване в секунди, други отбелязват, че времето за изчакване е извън приемливото. С това казано, всичко зависи от това колко е зает екипът в момента на заявката. Не се предлага услуга за телефонна поддръжка.

 

Как да започнете в KuCoin

 

Харесвате звука на KuCoin и смятате, че платформата е подходяща за вашите дългосрочни нужди за търговия? Ако е така, сега ще ви покажем какво трябва да направите, за да започнете с търговска сметка днес.

 

Стъпка 1: Отворете акаунт

 

За да се търкаля топката, отидете на началната страница на KuCoin и кликнете върху бутона „Регистрация“ в горната част на екрана. След това ще бъдете подканени да въведете своя имейл адрес и да изберете силна парола.

Ще трябва да потвърдите имейл адреса си, преди да свържете 2FA през мобилния си телефон. На този етап от процеса на регистрация няма да бъдете попитани за никаква лична информация.

Регистрация за KucoinРегистрация за Kucoin

Стъпка 2: Депозиране на средства

 

След като отворите сметката си в KuCoin, ще бъдете повишени, за да депозирате малко средства. В това отношение имате две възможности. Ако вече притежавате цифров токен, можете да го депозирате направо в KuCoin.

Просто отидете на страницата за депозит и потърсете съответната монета. След това кликнете върху раздела за депозит, за да разкриете вашия уникален адрес на портфейла за тази конкретна криптовалута.

Копирайте адреса в клипборда си, отидете в личния си портфейл, посочете броя на монетите, които искате да депозирате, и потвърдете транзакцията.

В зависимост от криптовалутата, която депозирате, обикновено отнема около 10-20 минути, за да бъдат кредитирани средствата във вашия акаунт в KuCoin.

 

Депозит на валута на Fiat

 

Ако нямате достъп до цифрова валута, ще трябва да депозирате средства с вашата дебитна или кредитна карта. Задръжте курсора на мишката върху бутона „Купете крипто“ и след това кликнете върху „Купете с кредитна карта“.

Следвайте инструкциите стъпка по стъпка, които са ви представени на екрана. От решаващо значение ще бъдете помолени да потвърдите самоличността си, преди да можете да използвате вашата дебитна / кредитна карта. За процеса от край до край се грижи Simplex.

 

Стъпка 3: Започнете да търгувате

 

Веднага след като сметката ви в KuCoin бъде финансирана, вие сте готови да започнете да търгувате. Конкретната арена на търговия, от която се нуждаете, ще зависи от вида на финансовия инструмент, който искате да получите. Това е така, защото KuCoin разделя своята криптовалутна борса и бъдещите деривативни платформи.

 

KuCoin Review: Присъдата?

 

В обобщение е ясно да се разбере защо KuCoin сега е една от най-популярните борси за криптовалута в пространството. Той не само ви дава достъп до над 450 двойки криптовалута, но можете също да търгувате крипто-специфични индекси и биткойн фючърси.

Освен това стандартните такси за търговия възлизат на само 0,1%, които можете да намалите с допълнителни 20%, като платите такса с KuCoin Shares. Харесва ни и фактът, че вече можете да депозирате средства с дебитна или кредитна карта, макар че първо ще трябва да заобиколите KYC процеса.

Основната пречка, която имаме с KuCoin, е, че той не е регулиран субект. Макар това да означава, че можете да търгувате крипто-към-крипто двойки анонимно, средствата ви никога не са 100% сигурни.

От друга страна, съобщенията за хак на KuCoin тепърва ще се появяват от създаването му през 2017 г. – което е отличен знак.

Посетете Kucoin

 

Kucoin

<img< p=””> </img<>

src = “~ images \ kucoin-review-cryptocurrency-exchange-with-margin-futures-earning-options.gif”

alt = “Преглед на KuCoin”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.2

Лесно използване

10,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Репутация

9,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Такси

9,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Поддръжка на клиенти

9,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

начини за плащане

9,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Професионалисти

 • Прозрачен & Разумни такси
 • Добра поддръжка
 • Лесен за използване
 • Фючърси & Маржин търговия
 • Опции за печелене

Минуси

 • Не се регулира

Посетете {“@context”:”http: \ / \ / schema.org \ /”,”@Тип”:”Продукт”,”име”:”Kucoin”,”изображение”:”https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 07 \ /kucoin-review.gif”,”описание”:”Независимо дали търсите да закупите цифрови валути като Bitcoin и Ethereum с дебитна \ / кредитна карта или да търгувате крипто-към-крипто двойки – KuCoin покрива и двете бази. Глобалният борсов и трети брокер е дом на едни от най-големите обеми на търговия в пространството, заедно със структура на такси, която трябва да отговаря на повечето бюджети. В това ръководство ние…”,”оферти”: {“@Тип”:”Оферта”,”цена”:”0,00″,”ценаВалута”:”$”,”продавач”: {“@Тип”:”Личност”,”име”:”Кейн Пепи”}},”преглед”: {“@Тип”:”Преглед”,”reviewRating”: {“@Тип”:”Рейтинг”,”bestRating”:”10″,”най-лоша оценка”:”0″,”ratingValue”:”9.20″},”име”:”Kucoin”,”reviewBody”:”Независимо дали търсите да купите цифрови валути като Bitcoin и Ethereum с дебитна \ / кредитна карта или да търгувате крипто-към-крипто двойки – KuCoin обхваща и двете бази. \ R \ n \ r \ nГлобалната борса и брокерът на трети страни е дом до някои от най-големите обеми на търговия в космоса, заедно със структура на такси, която трябва да отговаря на повечето бюджети. \ r \ n \ r \ nВ това ръководство преглеждаме подробностите за KuCoin. Това включва задълбочен поглед върху поддържаните от платформата монети, съоръжения за фиатни валути, такси и комисионни, безопасност, поддръжка на клиенти и търговска арена. \ R \ nПосетете Kucoin \ r \ n \ r \ nКакво е KuCoin? \ R \ nСъздаден на пазара през 2017 г., KuCoin е криптовалутна борса, която предлага и брокерски услуги на трети страни. Въпреки че платформата има само три години история на търговия, сега тя е една от най-големите борси за криптовалути в пространството. \ R \ n \ r \ nЕдна от основните причини за това е, че ще намерите над 200 монети с около 450 криптовалути двойки, хоствани на борсата. Това включва не само основни двойки като BTC \ / USDT и ETH \ / USDT, но и купища крипто-кръстосани двойки. Най-доброто от всичко, ако имате апетит да търгувате с по-малко ликвиден ERC-20 токен, има шанс да го намерите в KuCoin. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n KuCoin първоначално е бил само за криптовалута платформа, което означава, че не можете да депозирате средства с фиатна валута. Оттогава обаче платформата създаде партньорство с Simplex – европейски доставчик на плащания, който преодолява разликата между криптовалутите и ежедневните пари. \ R \ n \ r \ n Що се отнася до таксите за търговия с криптовалута, KuCoin таксува само 0,10%. Това го поставя наравно с подобни на Binance. По същия начин KuCoin също стои зад собствения си цифров маркер – KuCoin Shares (KCS). Притежавайки и съхранявайки токени KCS, ще се възползвате от намалени такси за търговия, както и право на дял от комисионните за търговия, които KuCoin събира. \ R \ n \ r \ n По отношение на числата KuCoin твърди, че е улеснил повече над 650 милиона индивидуални сделки от създаването му през 2017 г. Това означава повече от 71 милиарда долара в натрупани обеми на търговия. \ r \ n \ r \ n Накрая – и както обхващаме по-подробно по-надолу, KuCoin не се регулира от национално лицензиране тяло. Въпреки че това означава, че ще можете да търгувате с криптовалути, без да предоставяте никакви лични данни, това няма да е така, ако искате да закупите цифрови монети с дебитна \ / кредитна карта чрез Simplex. \ R \ nКакво можете да търгувате в KuCoin? \ r \ nKuCoin предлага широка гама от финансови инструменти, които надхвърлят и надхвърлят само крипто-към-крипто двойки. Напротив, платформата предлага и криптовалутни индекси, маржин търговия и дори фючърси. \ R \ n \ r \ n Нека разгледаме всеки клас активи по-подробно. \ R \ n Крипто-към-крипто двойки \ r \ nВсеки и всяка търговска двойка в KuCoin попада в обхвата на крипто-към-крипто, не на последно място, защото не предлага никакви инструменти, деноминирани в fiat. Вместо това ще трябва да търгувате с избраната от вас криптовалута срещу USDT, ако искате достъп до пространството от крипто към щатски долари. \ R \ n \ r \ n Ако сте опитен търговец на криптовалута, тогава ще знаете от първа ръка, че това е индустриален стандарт така или иначе, така че няма да имате проблеми с обема на търговията или ликвидността. \ r \ n \ r \ n Извън USDT можете да търгувате крипто-кръстосани двойки. Примерите за това включват BTC \ / ETH, ETH \ / XRP и BSC \ / BTC. В крайна сметка изброяването на всяка търговия с цифрова валута е извън обхвата на този преглед, макар и да сте сигурни, че платформата е домакин на повече от 450 двойки. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nВ крайна сметка KuCoin често е една от първите борси, за която избраха новосъздадените проекти за криптовалутни токени. Като такава, поддръжката на по-малко ликвидни цифрови токени е нещо, което екипът в KuCoin активно се стреми да улесни. \ R \ n \ r \ nЗа пълна разбивка на всяка двойка, която KuCoin хоства, можете да намерите тази информация тук в CoinMarketCap. \ r \ nKuCoin индекси \ r \ nВърху традиционните двойки крипто-кръст, KuCoin предлага и редица индекси. Концепцията тук е, че KuCoin ще вземе средно претеглената стойност на конкретна криптовалута на няколко водещи борси. \ R \ n \ r \ nТова е с оглед да предложи по-точна цена на въпросната монета, тъй като отчита вариации, които често срещате между конкуриращи се платформи. \ r \ n \ r \ n Индексите на KuCoin са налични в: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin \ r \ n \ tEthereum \ r \ n \ tRipple \ r \ n \ tLitecoin \ r \ n \ r \ n Криптовалутните борси, от които KuCoin извлича своята ценова дейност, са: \ r \ n \ r \ n \ tCoinbase \ r \ n \ tBitstamp \ r \ n \ tKraken \ r \ n \ tGemini \ r \ n \ tBittrex \ r \ n \ tLiquid \ r \ n \ r \ nЦената на всеки индекс е деноминирана в щатски долари, но е установена в съответната криптовалута. \ r \ nKuCoin Futures \ r \ nСтартиран в средата на 2019 г., KuCoin Mercantile Exchange ви позволява да търгувате с биткойн фючърси. Самият KuCoin отбелязва, че се стреми да оспори подобните BitMEX в тази конкретна област на деривативното пространство на криптовалутата. В резултат на това ще имате достъп до биткойн фючърси заедно със значителна маржин позиция до 100x. \ R \ n \ r \ n По-просто казано, това означава, че салдото по сметка в $ 100 би позволило максимална търговска стойност от $ 10 000. Що се отнася до основната спот цена, KuCoin отново взема средно претеглената стойност от различни водещи борси – като Kraken, Coinbase Pro и Bitstamp. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nВ момента на пишейки, KuCoin поддържа само фючърси на BTC и ETH, въпреки че се надява да добави още цифрови валути в близко бъдеще. Що се отнася до таксите, очаквайте да платите 0,060% като пазарен участник и 0,020% като производител. Има и такси за сетълмент от 0,025%. \ R \ nТърговски такси и комисионни \ r \ n Първо и най-важното, няма такси, свързани с депозити в криптовалута, а тегленията се начисляват по стандартния курс за добив според монетата, която искате да осребрите навън. \ r \ n \ r \ nКогато става въпрос за такси за търговия извън фючърсната арена, ще платите 0,1%. Това означава, че сделка от 10 000 долара ще ви струва 10 долара такси. Както споменахме накратко по-рано, това съвпада с колегите на Binance за борса. \ R \ nKuCoin Shares (KCS) \ r \ nKuCoin Shares – или просто KCS, е патентован криптовалутен токен, създаден от борсата. Притежавайки и притежавайки KCS токени, ще сте свикнали с редица предимства. \ R \ n \ r \ nТова включва: \ r \ nТакси за търговия с отстъпки \ r \ nЕдно от най-забележителните предимства на притежаването на KuCoin Shares е, че ще получите намалени такси за търговия. Важно е, че докато стандартната такса от 0,1% е водеща в бранша, вие имате потенциала да намалите това с допълнителни 20%. Това, което трябва да направите, е просто да включите бутона KCS Pay Fee и да се насладите на отстъпката. \ R \ nДивиденти \ r \ nВърху намаляването на комисионните за търговия, задържането на разпределение на KuCoin Shares ви дава възможност да печелите дивиденти. Накратко, KuCoin като платформа ще разпределя 50% от комисионните за търговия, които събира от членовете всеки ден. \ R \ n \ r \ nТогава това се разпределя пропорционално между всички притежатели на KuCoin Акции. Да предположим например, че държите 1% от цялото предлагане на KCS. Ако платформата изплати $ 250 000 комисионни, ще получите $ 2500. Трябва да притежавате поне 6 KCS, за да се възползвате от дивидентите. \ R \ nИстория на цените и закупуване на акции на KuCoin \ r \ nДа кажем, че стойността на акциите на KuCoin е капитулирала, тъй като нейните рекордни максимуми от януари 2018 г. биха били подценяване. При пик от над $ 20 всеки, вече можете да получите същите жетони за по-малко от $ 1 в средата на 2020 г. \ r \ n \ r \ n Независимо от това, ако искате да получите ръцете си в KuCoin Shares, можете да направите това чрез обменяйки ги на платформата за алтернативна криптовалута като Bitcoin или Ethereum. \ r \ n Fiat Currency Facilities в KuCoin \ r \ nВ края на 2018 г. KuCoin сформира партньорство с базирания в Европа доставчик на плащания Simplex. Партньорството гарантира, че потребителите от над 100 държави вече могат да депозират реални средства с дебитна или кредитна карта. \ R \ n \ r \ nТова е идеално, ако търсите да търгувате с криптовалути, фючърси в KuCoin, но нямате такива цифрови валути, достъпни за вас. Вместо това можете просто да въведете данните за вашата дебитна \ / кредитна карта и да получите пари в брой директно в платформата. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n С това казано е важно да се отбележи, че таксите, свързани с това не са евтини. Въпреки че от време на време се предлага промоция срещу такси за депозит, това ще ви струва колосалните 2,5 – 3,5% (при минимум 10 долара). \ R \ n \ r \ n Това означава, че депозит с дебитна кредитна карта / $ 1000 ще ви струва $ 25 в такси. Забелязва се, че това е малко по-евтино от подобно на Coinbase, което таксува 3,99% (с различни минимални стойности). \ R \ n \ r \ n Също така, KuCoin разработва OTC Trading Desk, на което всички потребители могат да купуват и продавайте основни монети като BTC, USDT, PAX без такса. Понастоящем извънборсовата платформа поддържа USD, CAD, CNY, IDR и VND. \ R \ nТърговски платформи \ r \ nKuCoin предлага собствена платформа за търговия, създадена от нулата. Няма изискване за изтегляне или инсталиране на какъвто и да е софтуер на вашето настолно устройство, тъй като търговската арена KuCoin може да бъде достъпна чрез стандартния ви уеб браузър. Платформата е потенциално подходяща както за начинаещи инвеститори, така и за опитни търговци. \ R \ n \ r \ nПричината да казваме това е, че макар платформата да е супер изчистена и лесна за навигация, на ваше разположение има купища усъвършенствани инструменти . Всъщност имате възможността да персонализирате напълно екрана си за търговия с KuCoin, както сметнете за добре. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Когато става въпрос за обеми на търговия и наличност на ликвидност, не трябва да имате притеснения при търговия с по-популярни двойки. Може обаче да откриете, че обемите са малко на по-малко ликвидни двойки – особено тези, включващи ERC-20 токени. \ R \ nМобилна търговия \ r \ nАко имате тенденция да купувате, продавате и търгувате с криптовалути в движение, тогава вие може да се интересува от приложението за мобилна търговия KuCoin. \ r \ n \ r \ nПриложението е достъпно за изтегляне на устройства с iOS и Android. Ще имате достъп до повечето функции на акаунта в приложението, като например подаване на поръчки, проверка на стойността на портфолиото ви и депозиране и теглене на средства. \ R \ nКолко дълго се извършват тегленията в KuCoin? \ R \ nВ по-голямата част от случаите , KuCoin ще обработи вашите тегления в рамките на 30 минути след получаване на заявката. Платформата отбелязва, че това е автоматизирано и че ръчното упълномощаване се изисква само ако размерът на вашия депозит е по-голям от 100 000 пъти размера на таксата за обработка (такса за добив). \ R \ n \ r \ nСлед като средствата напуснат KuCoin, те ще бъдат прехвърлени на избрания от вас адрес на портфейла за криптовалута. Уверете се, че адресът е валиден, тъй като KuCoin не може да направи нищо, ако направите грешка! \ R \ n \ r \ n \ r \ nПечелете лихва в KuCoin \ r \ nДопълнителна функция, достъпна в KuCoin, е тази на програма за кредитиране. В най-основната си форма имате шанс да спечелите лихва върху вашите цифрови валути, като я заемате. Основната концепция е, че жетоните ще бъдат използвани за подпомагане на маржин сметки. \ R \ n \ r \ n Например, нека предположим, че търговец на KuCoin решава да приложи лост от 10x за поръчка. За всеки ден, през който позицията се държи отворена за една нощ, търговецът ще трябва да плати лихва. Това е така, защото те търгуват с повече, отколкото имат в сметката си и по този начин – това си струва. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n С това каза, KuCoin отвори врати за ежедневни инвеститори като ви даде възможност да финансирате маржин позиции. Това е налично за няколко монети – включително USDT, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, EOS и много други. \ R \ n \ r \ n По отношение на конкретния лихвен процент това ще варира от монета до монета. Като пример, като давате назаем биткойн за 28 дни, може да спечелите годишен лихвен процент от 4,83%. \ R \ n \ r \ n Ако това е нещо, което се интересувате от проучване, KuCoin предлага калкулатор за оценка на печалбата. Просто трябва да посочите колко сте готови да отпуснете, на каква цифрова валута и за какъв период от време – и калкулаторът ще ви посъветва колко можете да спечелите. \ R \ n \ r \ nВажно е да запомните че въпреки че предлаганите лихвени проценти са супер конкурентни, трябва да вземете предвид рисковете, свързани с това. В края на краищата KuCoin не е регулиран обмен на криптовалути, така че трябва да включите това в модела си риск / възнаграждение. \ R \ nСъдържа ли KuCoin? \ R \ nКакто е при всички борси за криптовалути, от решаващо значение е да можете да установите независимо дали KuCoin е в безопасност. Това не само включва регулаторната репутация на платформата, но и нейните вътрешни и външни практики за сигурност. \ R \ n \ r \ n Нека разделим тези показатели по-подробно. \ R \ nРегулация \ r \ n Накратко , KuCoin не се регулира от никакви национални органи за лицензиране. Това не е голяма изненада на арената за обмен на криптовалути, тъй като много платформи избират да работят без лиценз. Дали се чувствате комфортно да търгувате на нерегламентирана борса, зависи от коя страна на оградата седите. \ R \ n \ r \ n Например, ако сте от типа търговец, който предпочита да купува и продава двойки криптовалута анонимно природата, тогава има всички шансове платформа като KuCoin да е подходяща за вашите нужди. В другия край на спектъра, ако сте тип търговец, който изисква някаква регулаторна защита, тогава KuCoin може да не е достатъчен. \ R \ nKYC \ r \ nКакто беше отбелязано по-горе, KuCoin не е длъжен да ви иска никакви лична информация – нито ще изискват поверителни документи за самоличност. Единственото изключение от това правило е, ако планирате да депозирате средства с дебитна или кредитна карта чрез интеграцията на Simplex. \ R \ n \ r \ n Всъщност, за да останете в съответствие с всички съответни закони, свързани с изпирането на пари , ще трябва да качите копие от издадения от правителството ви документ за самоличност (паспорт или шофьорска книжка). Това е само естеството на играта, когато се използва фиатна валута при криптообмен. \ R \ nKuCoin Practices Security \ r \ n Що се отнася до практиките за вътрешна сигурност, KuCoin твърди, че използва системи от институционален клас, които гарантират, че предпазва престъпността от платформа. Това е напълно подкрепено от ангажимент за хладилно съхранение. \ R \ n \ r \ n Въпреки че точният процент не е посочен от KuCoin, се твърди, че голямата част от клиентските средства се държат офлайн. Остатъкът се съхранява в горещи портфейли, за да се гарантира, че платформата може да отговори на предлагането на почти незабавни и автоматизирани тегления. \ R \ n \ r \ n Към днешна дата няма публикации на KuCoin, срещащи сериозен хак от всякакъв вид, което е отличен знак. С това казано, винаги трябва да сте сигурни, че разбирате рисковете от потенциален външен хак, тъй като средствата ви се съхраняват в портфейли, които не контролирате лично. \ R \ n \ r \ nСъщо така, заслужава да се отбележи, че през април 2020 г. KuCoin завърши стратегическо сътрудничество с Onchain Custodian, сингапурската платформа за съхранение на крипто активи. Попечителят на Onchain ще предложи услуга за попечителство за съхранение на крипто активи KuCoin. Фондовете за попечителство ще бъдат подкрепени от Lockton, най-голямата частна застрахователна брокерска компания в света. Смята се, че това допълнително подобрява нивото на сигурност на борсата. \ R \ n2FA \ r \ n Най-доброто от всичко е, че KuCoin ви позволява да инсталирате двуфакторно удостоверяване (2FA) във вашия акаунт. Това означава, че уникален код ще бъде изпратен до вашето мобилно устройство, когато искате да изпълнявате ключови функции на акаунта. Това включва влизане във вашия акаунт и отправяне на заявка за теглене. \ R \ n Поддръжка на клиенти на KuCoin \ r \ n Когато става въпрос за обслужване на клиенти, екипът на KuCoin осигурява денонощен екип за поддръжка, който работи 24 часа в денонощието – 7 дни в седмицата . Можете да изпратите на екипа имейл, макар че, ако се нуждаете от незабавна индивидуална поддръжка, най-добре е да използвате съоръжението за чат на живо. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nСенмент за това е донякъде смесени в публичното пространство. С някои потребители, които отчитат времето за свързване в секунди, други отбелязват, че времето за изчакване е извън приемливото. С това казано, всичко зависи от това колко е зает екипът в момента на заявката. Не се предлага услуга за телефонна поддръжка. \ R \ nКак да започнете в KuCoin \ r \ nХаресвате звука на KuCoin и смятате, че платформата е подходяща за вашите дългосрочни нужди за търговия? Ако е така, сега ще ви покажем какво трябва да направите, за да започнете с търговска сметка днес. \ R \ n Стъпка 1: Отворете акаунт \ r \ nЗа да накарате топката да се търкаля, отидете на началната страница на KuCoin и щракнете върху на бутона „Регистрация“ в горната част на екрана. След това ще бъдете подканени да въведете своя имейл адрес и да изберете силна парола. \ R \ n \ r \ nЩе трябва да потвърдите имейл адреса си, преди да свържете 2FA чрез мобилния си телефон. На този етап от процеса на регистрация няма да бъдете попитани за никаква лична информация. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Стъпка 2: Депозит на средства \ r \ nСлед като отворите акаунта си в KuCoin, ще бъдете повишен в депозирайте малко средства. В това отношение имате две възможности. Ако вече притежавате цифров токен, можете да го депозирате направо в KuCoin. \ R \ n \ r \ n Просто отидете на страницата за депозит и потърсете съответната монета. След това кликнете върху раздела за депозит, за да разкриете вашия уникален адрес на портфейла за конкретната криптовалута. \ R \ n \ r \ n Копирайте адреса в клипборда, отидете в личния си портфейл, посочете броя на монетите, които искате да депозирате, и потвърдете транзакцията. \ r \ n \ r \ n В зависимост от криптовалутата, която депозирате, обикновено отнема около 10-20 минути, за да бъдат кредитирани средствата във вашата сметка в KuCoin. \ r \ nДепозит във валута на Fiat \ r \ nАко го направите нямате достъп до цифрова валута, ще трябва да депозирате средства с вашата дебитна или кредитна карта. Задръжте курсора на мишката върху бутона „Купете крипто“ и след това кликнете върху „Купете с кредитна карта“. \ R \ n \ r \ n Следвайте инструкциите стъпка по стъпка, които са ви представени на екрана. От решаващо значение ще бъдете помолени да потвърдите самоличността си, преди да можете да използвате вашата дебитна \ / кредитна карта. За процеса от край до край се грижи Simplex. \ R \ n Стъпка 3: Започнете да търгувате \ r \ nВеднага след като сметката ви в KuCoin бъде финансирана, вие сте готови да започнете да търгувате. Конкретната арена на търговия, от която се нуждаете, ще зависи от вида на финансовия инструмент, който искате да получите. Това е така, защото KuCoin разделя своята криптовалутна борса и бъдещите деривативни платформи. \ R \ nKuCoin Review: Присъдата? \ R \ n В обобщение е ясно да разберем защо KuCoin сега е една от най-популярните борси за криптовалута в пространството. Той не само ви дава достъп до над 450 двойки криптовалута, но можете също да търгувате специфични за крипто индекси и биткойн фючърси. \ R \ n \ r \ n Освен това стандартните такси за търговия възлизат на само 0,1%, което можете да намалите с допълнителни 20% чрез плащане на такса с KuCoin Shares. Харесва ни и фактът, че вече можете да депозирате средства с дебитна или кредитна карта, макар че първо ще трябва да заобиколите KYC процес. \ R \ n \ r \ n Основната пречка, която имаме с KuCoin, е, че не е регулиран субект. Макар че това означава, че можете да търгувате анонимно крипто-към-крипто двойки, средствата ви никога не са 100% сигурни. \ R \ n \ r \ n От друга страна, съобщенията за хак на KuCoin тепърва ще изплуват от създаването му през 2017 г. – което е отличен знак. \ r \ nПосетете Kucoin”,”автор”: {“@Тип”:”Личност”,”име”:”Кейн Пепи”},”дата Публикувано”:”2021-01-03″},”AdditionalType”:”неопределено”,”alternateName”:”неопределено”,”награда”:”неопределено”,”награди”:”неопределено”,”марка”:”неопределено”,”категория”:”неопределено”,”цвят”:”неопределено”,”дълбочина”:”неопределено”,”еднозначно описание”:”неопределено”,”gtin12″:”неопределено”,”gtin13″:”неопределено”,”gtin14″:”неопределено”,”gtin8″:”неопределено”,”височина”:”неопределено”,”идентификатор”:”неопределено”,”лого”:”неопределено”,”mainEntityOfPage”:”неопределено”,”материал”:”неопределено”,”модел”:”неопределено”,”mpn”:”неопределено”,”идентификация на продукта”:”неопределено”,”дата на производство”:”неопределено”,”Дата на закупуване”:”неопределено”,”дата на излизане”:”неопределено”,”същото като”:”неопределено”,”ску”:”неопределено”,”лозунг”:”неопределено”,”URL адрес”:”неопределено”,”тегло”:”неопределено”,”ширина”:”неопределено”}