Pure VPN Review: Пълно ръководство за начинаещи

Преглед на PureVPN

VPN са необходимост, ако искате да сърфирате в мрежата сигурно и анонимно. Хакерите дебнат във всеки ъгъл на интернет и чакат възможности да ви хванат да се подхлъзвате с вашата интернет сигурност. Посещението на хак или нарушение на данни може да ви струва пари и загуба на лична информация за престъпници, които могат да откраднат вашата самоличност и да извършат измама на ваше име.

Изборът на най-добрата VPN е проблем за много нови потребители на услугата и е важно да се отбележи, че качеството на VPN услугата по отношение на скоростта се различава между всяка компания. Решихме да тестваме и сравним най-добрите проверяващи VPN и последният ни преглед е на PureVPN.

Преглед на PureVPN

Посетете PureVPN

Кои са PureVPN?

Основана през 2006 г., PureVPN вече е създала наследство като водещ доставчик на VPN услуги. Като дъщерно дружество на G.Z. Systems, PureVPN има седалище в Хонконг, юрисдикция извън любопитните погледи на правителствата.

С над 2000 сървъра на над 180 места, PureVPN притежава своята инфраструктура, което го прави глобален играч в защитата и криптирането на данни. PureVPN предлага своите продукти за всички настолни и мобилни платформи и е съвместим с устройства за кастинг като Chromecast и Amazon Fire.

Решихме да изпробваме PureVPN. Пуснахме софтуера за няколко дни и съставихме този преглед на неговите характеристики, производителност и стойност. Разгледайте нашите констатации и вземете информирано решение за покупка, преди да се установите на PureVPN.

PureVPN Ценообразуване

Нека започнем нашия преглед на PureVPN, като разгледаме цифрите.

Чист VPN предлага три абонаментни плана, с месечен, годишен или 2-годишен абонамент. Други доставчици на VPN имат сделка за многостранно членство, при която клиентът може да надгради пакета си, за да може да използва допълнителни функции. Потребителите на PureVPN ще се радват да разберат, че получават достъп до пълната функционалност и функции на приложението, независимо от плана, който избират.

За да накара своите клиенти да се ангажират с по-дългосрочни абонаменти, PureVPN предлага дълбоки отстъпки до 74%, ако плащате предварително за две години. Като се има предвид, че компанията предлага 31-дневни пари, гаранция за връщане, струва ви да го изтеглите и да му осигурите безрисков пробен период.

PureVPN Ценообразуване

Когато поискахме PureVPN за възстановяване след 30 дни, нямахме проблеми с връщането на парите ни. Екипът за поддръжка отговори на първоначалното ни искане за възстановяване на средства с представителя на програмата за задържане на клиенти. Ние обаче учтиво отказахме да бъдем водени чрез задържане и те изпълниха молбата ни без проблеми.

Възстановяването на сумата се отразява в нашия акаунт след 10 работни дни и бяхме доволни от безпроблемния процес на възстановяване на средства, предложен от екипа за поддръжка в PureVPN.

Разглеждайки разходите за абонамент, PureVPN предлага следните три абонамента на своите клиенти.

 • Месечно – С $ 10,95 за месечен абонамент, PureVPN определено е в горния диапазон на доставчиците. Не бихме се докоснали до тази сделка с десетфутов стълб, но предполагаме, че така или иначе никой не купува тези месечни планове.
 • Годишен – $ 3,33 на месец, осигурявайки ви спестяване от 70 процента от годишните разходи за месечен абонамент. Това ниво на цените се сравнява благоприятно с други налични VPN продукти.
 • 2-годишен – При $ 2,88 на месец това е най-добрата сделка, но не знаем дали искаме да заключим парите си с доставчик за 2 години веднага, без да тестваме платформата.

Специални промоции – Понастоящем PureVPN провежда промоция на своя 1-годишен абонамент. Месечната такса пада до $ 1,99, като ви предоставя невероятни 82% отстъпка от цената на месечния абонамент.

Важно е да се отбележи, че PureVPN ви таксува еднократно за вашия годишен или двугодишен план, така че се уверете, че разполагате със средства за еднократно плащане. Те приемат повечето основни методи на плащане, включително кредитни карти, PayPal, карти за подарък и дори крипто.

PureVPN плащания

Сравнявайки PureVPN с други доставчици на първокласни услуги, откриваме, че частният достъп до интернет предлага подобен набор от функции и функционалност с техния продукт, но двугодишният им план е незначително по-скъп с месечни разходи от $ 2,91.

Всички нива на абонамент се предлагат с 31-дневна гаранция за връщане на парите. Предполагаме, че поради тази причина те не предлагат безплатна пробна версия на своята VPN.

Поверителност и регистрация

Хората използват VPN по две основни причини. Първият е да ги защитите срещу хакери, които могат да прихванат данните им между точките. Второто е да останете анонимни онлайн. За щастие, PureVPN има „политика без регистрационни файлове“, което означава, че те не съхраняват данни от сърфирането ви, докато използвате услугата.

Ако обаче прочетете малкия шрифт, там се посочва, че те запазват някои данни за сесията. Тази ситуация ни представя противоречиво твърдение. Защо компанията казва в удебелен шрифт на целевата си страница за продажби, че не поддържа дневници, но при дребния шрифт тя споменава, че записва някои от сесиите?

Решихме да се задълбочим по въпроса и открихме, че в уебсайта на PureVPN се посочва, че те записват входящия I.P. адрес, продължителност на сесията и общия размер на честотната лента, който използвате във вашата сесия.

Споделянето на този вид данни с правоприлагащите органи не ни се струва особено голямо и ние бяхме готови да приемем PureVPN за думата им, но след това колега ни показа подредакция с история, при която полицията арестува мъж през 2017 г. подозрение за киберпреследване.

Чиста VPN поверителност

Както се оказва, мъжът е използвал PureVPN и ченгетата са го проследявали чрез призоваване на записи от ръководния екип на PureVPN, което е довело до получаването на домашния му адрес и работното място.

При слизането надолу по заешката дупка открихме, че PureVPN отговори на твърденията. Управителният екип на PureVPN публикува публикация в блог, обясняваща техните действия, където заявява, че не поддържа пълни дневници на вашите сесии и не проследява историята на браузъра ви или бисквитките.

Блогът беше категоричен, че PureVPN не е нарушил условията на споразумението за ниво на обслужване на клиенти. Въпреки това, статията не направи нищо, за да отговори на факта, че компанията предлага политика на „нулев дневник“ на своята страница за продажби.

Въпреки че този вид данни може да не е проблем за повечето хора да се разделят, въпросът по въпроса се върти около доверието. Тук имаме VPN компания, която казва, че те се грижат за поверителността ви, но се обръщат и предоставят информацията на заинтересованите страни при поискване. Това поведение би нарушило доверието в нашия ум, но ние ви оставяме да вземете решение по въпроса.

Характеристики и функционалност

След като платите за избрания от вас абонамент, ще получите връзки за изтегляне на софтуера или приложението за iOS, Mac, Android или настолен компютър. PureVPN има решение за всички устройства и изтеглянето е бързо, с лесна инсталация. Изтеглихме клиента на Windows, заедно с разширението на браузъра на Chrome.

След като получихме имейл с нашите данни за вход и информация за включване, решаваме да стартираме клиента чрез разширението на браузъра.

Програмата ни подтикна да изберем една от петте опции; Свобода в интернет, поток, споделяне на файлове, сигурност / поверителност или специален I.P. Тази функция беше първият препъни камък с PureVPN, тъй като няма непосредствено обяснение за разликата между режимите.

За щастие използвахме хитростта и интелекта си, за да разберем, че опцията Internet Freedom е за сърфиране, споделянето на файлове очевидно е за Torrenting, стриймингът е за Netflix и специалният I.P. е относително обяснително. Останахме обаче да се чудим какъв е режимът Сигурност / Поверителност – може би има нещо общо с Wi-Fi горещите точки?

След запитване с поддръжка, научихме, че избирането на който и да е режим ще оптимизира настройките на PureVPN за тази конкретна задача – добре, получаваме това, но все още няма обяснение за разликата.

Чисти VPN функции

За щастие, агентът за поддръжка обясни, че като избира Сигурност / Поверителност, софтуерът дава приоритет на вашата сигурност над всички други задачи. Изборът на режим на стрийминг ще оптимизира платформата за скорост.

След като изберете вашия режим, програмата ви извежда до вашето табло, където можете да изберете местоположението на вашия сървър въз основа на държава или град. Панелът има отлична функционалност, което ни позволява да прескачаме между сървъри, да тестваме време за пинг и да наблюдаваме скоростите. Създайте списък с любимото си местоположение на сървъра за лесен достъп в бъдеще.

Като алтернатива можете да изберете опция Purpose, която показва задачи като деблокиране на Netflix или стрийминг сайтове. Избирайки вашето приложение, PureVPN автоматично избира оптималния сървър, за да ви осигури сигурност или скорост в зависимост от вашия избор.

След като се свържете със заявения от вас сървър, клиентът ви уведомява за състоянието на връзката ви и имате възможност да активирате диаграма на честотната лента, която показва потреблението на скорошната ви активност. Не намерихме тази функция за полезна, но е хубаво да знаем, че тя е там. Клиентът изпраща известия до вашия работен плот на Windows, което е идеално.

Докато сърфирате или работите с клиента сведено до минимум, той извежда изскачащи прозорци, за да ви уведоми за всяка активност във вашия акаунт, като прекъснати връзки и повторни връзки.

Как да се свържете

Допълнителната бонус функция, наречена „Гравитация“, ви позволява да блокирате достъпа до потенциално злонамерени сайтове. Има много компании за интернет сигурност, които предлагат самостоятелни продукти за защита, като шрифтът има същия вид функции като този в PureVPN Gravity.

Докато предотвратява достъпа до злонамерени сайтове, Gravity също включва безопасно търсене за повечето търсачки и блокира опасни връзки, както и блокира реклами и ви позволява да създадете бял списък с любимите си сайтове за плавен, непрекъснат достъп.

Полето за настройки на PureVPN е малко шумно, с толкова много икони, които ви гледат в лицето. Опитът за дешифриране на потребителския интерфейс е малко предизвикателен в началото, но ден-два с програмата и ще разберете как работи всичко.

Клиентът се отваря при стартиране и незабавно се свързва, докато отваря любимия ви браузър – мислехме, че това е чист трик. Освен това, ако искате да изберете различен протокол на ключ, имате избор между OpenVPN TCP / UDP, L2TP, PPTP, IKEV и SSTP.

U.I. предлага и бутон, който уж автоматично избира сървъра с най-добрата скорост и сигурност. След тестване на тази функция обаче установихме, че тя преминава през списъка със сървъри и се свързва с първия, който работи – не е идеално.

Функцията Split Tunneling позволява на потребителите да изпращат само трафика от одобрени приложения през PureVPN. Тази настройка отнема много време за настройка, но може да оптимизира производителността на софтуера при прехвърляне на данни.

Точката за достъп VPN е чудесна функция, която позволява на потребителите да се свързват с хост компютъра, който действа като рутер. Всички други устройства, свързани към мрежата, могат да използват хоста като защитена точка за достъп.

Списъкът с впечатляващи функции продължава със защита от течове IPv6, превключвател за убиване и опции за много портове. Разглеждайки недостатъците на U.I., трябва да подчертаем, че изглежда като разхвърляна бъркотия, без стандартизирани икони или бутони, осигуряваща обезпокоително потребителско изживяване със софтуера.

Има стандартни бутони, радиобутони, връзки, икони и странични ленти, те не работят непременно, както бихте очаквали, и въпреки че разбрахме как да се движим из системата, тя никога не се чувстваше естествена или комфортна.

Също така изтеглихме и инсталирахме приложението Android за нашия телефон. Насладихме се на приложението и за разлика от много други продукти, мобилната версия не загуби никаква функционалност – въпреки че U.I. също беше предизвикателство за навигация.

производителност

Когато провеждаме тестове на нов VPN софтуер, ние обичаме да използваме инструменти на трети страни, за да получим обективно четене на предлаганата производителност с програмата. В този случай обаче не можехме да се свържем с никоя от нашите стандартни платформи за тестване.

И така, решихме да се върнем към нашите методи за тестване за свързване с платформи като SpeedTest.net и TestMyNet.com. Въпреки че този метод не предоставя 100% точен изглед на връзката, все пак получаваме сравнително добра представа за предлаганото представяне.

Великобританските сървъри варираха в зависимост от местоположението, което не е това, което искаме да видим, но сървърът все пак успя да постигне скорост между 50 и 65-Mbps, използвайки 75-Mbps оптична връзка. Другите близки европейски сървъри бяха по-бавни.

Местоположения

Със сървърите в САЩ имахме скорости между 50 Mbps на източния бряг на страната до 30 Mbps на западното крайбрежие. Въпреки че това може да не е нещо, което да вика, все пак е достатъчно бърза, за да управлявате поточните си услуги и да споделяте файлове. Ако сте интензивен изтеглящ Torrent – това може да не е достатъчно бързо, за да ви хареса.

Скоростите в международни локации бяха ужасни, като най-важното в тестовата сесия беше тайванският сървър, който се регистрира само с 1 Mbps. Други сайтове в Югоизточна Азия не се представиха много по-добре, тъй като сървърът на Виетнам заработи с мизерните 10Mbps.

Въпреки че е приемливо някои сървъри да губят скорост, тези големи различия в производителността не са впечатляващи. Това показва, че въпреки че VPN компания може да рекламира многонационален отпечатък, те често имат само прилични сървъри на развитите пазари.

PureVPN и торент

Много VPN компании вече не предлагат Torrenting услуги на своите клиенти. Причината е, че те се страхуват от последиците от нарушенията на авторските права. Правителствата могат да засегнат тежко доставчиците на VPN, които позволяват тази услуга на своите клиенти, и компанията рискува да затвори и огромни глоби, ако бъде призната за виновна за допускане на нарушаване на авторски права чрез тяхната платформа.

PureVPN обаче е една от малкото останали компании, които позволяват Torrenting. Всъщност PureVPN разполага със специални сървъри за торент и скоростите в САЩ и Великобритания са отлични за изтегляне или споделяне на файлове онлайн. Не е нужно да използвате специалните сървъри и вашите изтегляния ще започват от всяко място, но използването на оптимизираните сървъри ще направи вашите изтегляния по-бързи.

Netflix и PureVPN

Подобно на Torrenting, много VPN не се стараят да предоставят тези услуги за деблокиране на своите клиенти. Тъй като 95% от хората, които използват VPN, ги изискват точно за тази цел, изглежда глупаво, че всеки доставчик няма да предложи или се съсредоточи върху предоставянето на тази услуга.

За щастие, с PureVPN, те осъзнаха, че изпаднаха на пазара и решиха да съставят предложение за своя потребител, което е далеч пред много други в играта.

PureVPN ви предоставя специални сървъри за стрийминг и те са оптимизирани за скорост, което означава, че няма да ви се налага да издържате на буферирането, както правите с толкова много други доставчици.

PureVPN Netflix

Стрийм сървърите PureVPN ни дадоха незабавен достъп до американската версия на Netflix, както и без проблеми със стрийминг на други сайтове като Amazon Prime, Hulu и BBC iPlayer. При преминаване от Netflix към BBC iPlayer получихме съобщение за грешка, което привлече вниманието. Сървърът обаче автоматично открива отказа и превключва сървърите и сайтът ни предостави достъп веднага.

Също така не сме имали проблеми с гледането на американско съдържание в YouTube и връзката е била толкова добра, че никога не сме изпитвали застой или буфериране, докато сме гледали любимите си предавания. Като цяло ние даваме на PureVPN пълни оценки за възможността за стрийминг и ако търсите VPN, като стриймингът е вашият основен фактор за избор на доставчик, тогава препоръчваме PureVPN.

Поддръжка на клиенти на PureVPN

Ако PureVPN прави едно нещо правилно, неговата поддръжка на клиенти. След като се регистрирате и инсталирате софтуера, ви предлагаме да отделите малко време, за да прегледате архивите на сайта за поддръжка и отстраняване на неизправности.

Има голямо разнообразие от ръководства, уроци и видеоклипове за това как да оптимизирате своя PureVPN и да се възползвате максимално от опита си с инструментите. Има и ръководства за китайски потребители за това как да гледат американски Netflix или горещи ръководства за изтегляне на торенти за китайски потребители.

Ръководството за настройка се предлага със специфични подраздели за това как да оптимизирате софтуера за Windows, Mac, Linux, както и iOS и Android устройства. Също така ще намерите ръководства за настройване на PureVPN на рутери и интелигентни телевизионни програми.

Ако не можете да намерите това, което търсите на уебсайта, или бързате за отговор, можете да опитате да изпратите билет до бюрото за електронна поща или да влезете в чат на живо с консултант по поддръжката. След изпращане на нашия имейл билет получихме отговор в рамките на 24 часа.

Чатът на живо също предлага впечатляващо време за реакция, като консултантите отделят по-малко от 10 минути, за да се свържат с нас в разговора, и няколко минути, за да отговорят на нашия въпрос. Персоналът за поддръжка в чата изглежда информиран, приятелски настроен и готов да помогне.

Въпреки че нивото на предлаганата поддръжка беше адекватно, смятаме, че други доставчици, като ExpressVPN, имат по-добро време за реакция.

Други доставчици на VPN

Някои други доставчици, които сме обхващали преди в Blockonomi, са както следва:

 • CyberGhost
 • Avast Secureline
 • NordVPN
 • ExpressVPN
 • AVG VPN

Професионалисти на PureVPN & Минуси

Ето нашите кратки плюсове и минуси на PureVPN.

Професионалисти

 • Всички функции на премиум VPN.
 • Отлична поддръжка и борд.
 • Едногодишната сделка от $ 1,99 предлага изключително съотношение цена-качество.
 • Гарантирано връщане на парите.
 • Деблокира Netflix от всяко място, дори Китай.

Минуси

 • Имахме няколко проблема с връзката в приложението за Android.
 • Лоши скорости извън Великобритания и САЩ.
 • Няма опция за безплатен пробен период.
 • Може да запази някои дневници

Заключение

Когато разгледаме броя на предлаганите функции с PureVPN, в сравнение с цената на най-добрия абонаментен пакет, (едногодишната сделка за $ 1 990 – откриваме, че PureVPN предлага отлично съотношение цена-качество.

Докато U.I. може да е объркващо и изпълнено с бъркотия, това не променя факта, че софтуерът прави това, което трябва да прави VPN – и го прави добре. Тази VPN услуга с пълна услуга има всички функции, свързани с други VPN клиенти, които струват почти двойно месечната такса.

Причина за безпокойство е тяхната политика на регистрационните файлове, докато на началната си страница заявяват, че не водят дневници, като погледнете техните условия и правила, ще откриете, че те поддържат някаква форма на регистрационни файлове на своите клиенти.

Потребителите, разположени в Съединените щати и Великобритания, ще се възползват най-много от използването на PureVPN и ако живеете извън тези региони, препоръчваме ви да погледнете вместо това да използвате друг доставчик на VPN. Отпадането на скоростта извън сървърите на Великобритания и САЩ беше неприемливо и е ясно на кой пазар компанията фокусира усилията си в развитието на инфраструктурата.

Ако бяхме леки потребители на интернет, базирани в Обединеното кралство или САЩ, щяхме сериозно да обмислим едногодишната сделка, предлагана от PureVPN. Ако обаче бяхме извън тези местоположения, смятаме, че е по-добре да разгледаме друго VPN предложение.

Посетете PureVPN

PureVPN

src = “~ images \ pure-vpn-review-complete-beginners-guide.jpg”

alt = “PureVPN”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.6

Лесно използване

7,0 / 10

Репутация

7,0 / 10

Цена

9,0 / 10

Сигурност

7,0 / 10

Скорост

8,0 / 10

Професионалисти

 • Всички функции на премиум VPN
 • Отлична поддръжка и борд
 • Изключителна стойност за парите
 • Гарантирано връщане на парите
 • Деблокира Netflix от всяко място, дори Китай

Минуси

 • няколко проблема с връзката в приложението за Android
 • Лоши скорости извън Великобритания и САЩ
 • Няма безплатен пробен период
 • Може да запази някои дневници

Посетете {"@context":"http: \ / \ / schema.org \ /","@Тип":"Продукт","име":"PureVPN","изображение":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 06 \ /purevpn-review.jpg","описание":"VPN са необходимост, ако искате да сърфирате в мрежата сигурно и анонимно. Хакерите дебнат във всеки ъгъл на интернет и чакат възможности да ви хванат да се подхлъзвате с вашата интернет сигурност. Посещението на хак или нарушаване на данни може в крайна сметка да ви струва пари и загуба на лична информация…","оферти": {"@Тип":"Оферта","цена":"0,00","ценаВалута":"$","продавач": {"@Тип":"Личност","име":"Оливър Дейл"}},"преглед": {"@Тип":"Преглед","reviewRating": {"@Тип":"Рейтинг","bestRating":"10","най-лоша оценка":"0","ratingValue":"7.60"},"име":"PureVPN","reviewBody":"VPN са необходимост, ако искате да сърфирате в мрежата сигурно и анонимно. Хакерите дебнат във всеки ъгъл на интернет и чакат възможности да ви хванат да се подхлъзвате с вашата интернет сигурност. Посещението на хак или нарушаване на данни може в крайна сметка да ви струва пари и загуба на лична информация за престъпници, които могат да откраднат вашата самоличност и да извършат измама на ваше име. \ R \ n \ r \ n Изборът на най-добрата VPN е проблем, много нови потребители на услугата и е важно да се отбележи, че качеството на VPN услугата по отношение на скоростта се различава между всяка компания. Решихме да тестваме и сравним най-добрите VPN доказвачи и последният ни преглед е за PureVPN. \ R \ n \ r \ n \ r \ nПосетете PureVPN \ r \ n \ r \ nКои са PureVPN? \ R \ nОснована през 2006 г., PureVPN вече е създал наследство като водещ доставчик на VPN услуги. Като дъщерно дружество на G.Z. Systems, PureVPN има седалище в Хонг Конг, юрисдикция извън любопитните погледи на правителствата. \ R \ n \ r \ n С над 2000 сървъра на над 180 места, PureVPN притежава своята инфраструктура, което го прави глобален играч в защитата на данните и криптиране. PureVPN предлага своите продукти за всички настолни и мобилни платформи и е съвместим с устройства за кастинг като Chromecast и Amazon Fire. \ R \ n \ r \ nРешихме да изпробваме PureVPN. Пуснахме софтуера за няколко дни и съставихме този преглед на неговите характеристики, производителност и стойност. Разгледайте нашите констатации и вземете информирано решение за покупка, преди да се споразумеете за PureVPN. \ R \ nPureVPN Ценообразуване \ r \ n Нека започнем нашия преглед на PureVPN, като разгледаме номерата. \ R \ n \ r \ nPure VPN предлага три абонаментни планове, с месечен, годишен или 2-годишен абонамент. Други доставчици на VPN имат сделка за многостранно членство, при която клиентът може да надгради пакета си, за да може да използва допълнителни функции. Потребителите на PureVPN ще се радват да разберат, че получават достъп до пълната функционалност и функции на приложението, независимо от плана, който са избрали. \ R \ n \ r \ nЗа да накарат клиентите си да се ангажират с по-дългосрочни абонаменти, PureVPN предлага дълбоки отстъпки до 74%, ако плащате предварително за две години. Като се има предвид, че компанията предлага 31-дневни пари, гаранция за връщане, струва ви да го изтеглите и да й осигурите безрисков пробен период. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nКогато поискахме възстановяване на средства от PureVPN след 30 дни не сме имали проблеми с връщането на парите си. Екипът за поддръжка отговори на първоначалното ни искане за възстановяване на средства с представителя на програмата за задържане на клиенти. Ние обаче учтиво отказахме да бъдем водени чрез задържане и те изпълниха молбата ни без проблеми. \ R \ n \ r \ nВъзстановяването на средствата се отрази в сметката ни след 10-работни дни и бяхме доволни от безпроблемния процес на възстановяване на оферта от екипа за поддръжка в PureVPN. \ r \ n \ r \ nПоглеждайки разходите за абонамент, PureVPN предлага следните три абонамента на своите клиенти. \ r \ n \ r \ n \ tМесечно \ u2013 При $ 10,95 на месец абонамент, PureVPN определено е в горния диапазон на доставчиците. Не бихме се докоснали до тази сделка с десетфутов стълб, но предполагаме, че така или иначе никой не купува тези месечни планове. \ R \ n \ tГодишен \ u2013 $ 3,33 на месец, като ви осигурява спестяване от 70 процента върху годишните разходи за месечен абонамент. Това ниво на цените се сравнява благоприятно с други налични VPN продукти. \ R \ n \ t2-година \ u2013 С $ 2,88 на месец, това е най-добрата сделка, но не знаем дали искаме да заключим парите си с доставчик за 2 години, без да тества платформата. \ r \ n \ r \ nСпециални промоции \ u2013 Понастоящем PureVPN провежда промоция за своя 1-годишен абонамент. Месечната такса пада до $ 1,99, като ви осигурява невероятни 82% отстъпка от цената на месечния абонамент. \ R \ n \ r \ n Важно е да се отбележи, че PureVPN ви таксува еднократно за вашия годишен или 2-годишен план , така че се уверете, че разполагате със средства за еднократно плащане. Те приемат повечето основни методи за плащане, включително кредитни карти, PayPal, карти за подарък и дори крипто. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nСравнявайки PureVPN с други доставчици на първокласни услуги, откриваме, че частният достъп до интернет предлага подобен набор от функции и функционалност с техния продукт, но двугодишният им план е незначително по-скъп с месечни разходи от $ 2,91. \ r \ n \ r \ n Всички нива на абонамент идват с 31-дневна гаранция за връщане на парите. Предполагаме, че поради тази причина те не предлагат безплатна пробна версия на своята VPN. \ R \ nПоверителност и регистрация \ r \ nХората използват VPN по две основни причини. Първият е да ги защитите срещу хакери, които могат да прихванат данните им между точките. Второто е да останете анонимни онлайн. За щастие, PureVPN има \"няма правила за регистрация, \" което означава, че те не съхраняват данни от сърфирането ви, докато използвате услугата. \ r \ n \ r \ n Въпреки това, ако прочетете малкия шрифт, в него се посочва, че те запазват някои данни за сесията. Тази ситуация ни представя противоречиво твърдение. Защо компанията казва удебелен шрифт на целевата си страница за продажби, че не води дневници, но в дребния шрифт тя споменава, че записва някои от вашите сесии? \ R \ n \ r \ nРешихме да разровим изданието и намериха ToS на уебсайта на PureVPN споменават, че записват входящия IP адрес, продължителност на сесията и общия размер на честотната лента, който използвате във вашата сесия. \ r \ n \ r \ n Споделянето на този вид данни с правоприлагащите органи не ни се струва голяма работа и ние бяхме готови да приемете PureVPN за думата им, но след това колега ни показа подредакция с история, в която полицията арестува мъж през 2017 г. по подозрение в киберпреследване. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Както се оказва , мъжът използвал PureVPN и ченгетата го проследявали чрез призоваване на записи от управителния екип на PureVPN, което ги накарало да получат домашния му адрес и работното място. PureVPN отговори на твърденията. Управителният екип на PureVPN публикува публикация в блог, обясняваща действията им, където те заявяват, че не поддържа пълни дневници на вашите сесии и не проследява историята на браузъра ви или бисквитките. че PureVPN не е нарушил условията на тяхното споразумение за ниво на обслужване на клиенти. Въпреки това, статията не направи нищо, за да отговори на факта, че компанията предлага \"нулев дневник \" политика на тяхната страница за продажби. \ r \ n \ r \ n Въпреки че този вид данни може да не е проблем за повечето хора да се разделят, въпросът по въпроса се върти около доверието. Тук имаме VPN компания, която казва, че те се грижат за поверителността ви, но се обръщат и предоставят информацията на заинтересованите страни при поискване. Това поведение би било нарушение на доверието в нашия ум, но ние ви оставяме да вземете решение по въпроса. \ R \ n Характеристики и функционалност \ r \ nСлед като платите за избрания от вас абонамент, ще получите връзки за изтегляне на софтуера или приложение за iOS, Mac, Android или настолен компютър. PureVPN има решение за всички устройства и изтеглянето е бързо, с лесна инсталация. Изтеглихме клиента на Windows, заедно с разширението на браузъра на Chrome. \ R \ n \ r \ nСлед получаване на имейл с нашите данни за вход и информация за включване, решаваме да стартираме клиента чрез разширението на браузъра. \ R \ n \ r \ nПрограмата ни подкани да изберем една от петте опции; Свобода в интернет, поток, споделяне на файлове, сигурност \ / поверителност или специален I.P. Тази функция беше първият камък за препъване с PureVPN, тъй като няма непосредствено обяснение за разликата между режимите. \ R \ n \ r \ nЗа щастие използвахме нашето хитрост и интелект, за да разберем, че опцията за свобода в интернет е за сърфиране, споделянето на файлове очевидно беше за Torrenting, стриймингът беше за Netflix и специалният IP е относително обяснително. Останахме обаче да се чудим какъв е режимът на сигурност \ / поверителност \ u2013 може би има нещо общо с Wi-Fi горещите точки? \ R \ n \ r \ nСлед запитване с поддръжка научихме, че избирането на който и да е от режимите ще оптимизира настройките на PureVPN за тази конкретна задача \ u2013 добре, получаваме това, но все още няма обяснение за разликата. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n За щастие, агентът за поддръжка обясни, че като е избрал Security \ / Поверителност, софтуерът дава приоритет на вашата сигурност над всички останали задачи. Избирането на режим на стрийминг би оптимизирало платформата за скорост. \ R \ n \ r \ nСлед избора на вашия режим програмата ви извежда до таблото за управление, където можете да изберете местоположението на вашия сървър въз основа на държава или град. Панелът има отлична функционалност, което ни позволява да прескачаме между сървъри, да тестваме време за пинг и да наблюдаваме скоростите. Създайте списък с любимото си местоположение на сървъра за лесен достъп в бъдеще. \ R \ n \ r \ nАлтернативно, можете да изберете опция Purpose, която показва задачи като деблокиране на Netflix или стрийминг сайтове. Избирайки вашето приложение, PureVPN автоматично избира оптималния сървър, за да ви осигури сигурност или скорост, в зависимост от вашия избор. \ R \ n \ r \ nСлед свързване със заявения от вас сървър, клиентът ви уведомява за състоянието на връзката ви и вие имате опция за активиране на диаграма на честотната лента, която показва потреблението на скорошната ви активност. Не намерихме тази функция за полезна, но е хубаво да знаем, че тя е там. Клиентът изпраща известия до вашия работен плот на Windows, което е идеално. \ R \ n \ r \ n Докато сърфирате или работите с клиента сведено до минимум, той извежда изскачащи прозорци, за да ви уведоми за всяка активност във вашия акаунт, като например като отпаднали връзки и повторни връзки. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nДопълнителната бонус функция, наречена \"Земно притегляне,\" ви позволява да блокирате достъпа до потенциално злонамерени сайтове. Има много компании за интернет сигурност, които предлагат самостоятелни продукти за защита, като шрифтът има същия вид функции като този в PureVPN Gravity. \ R \ n \ r \ n Докато предотвратява достъпа до злонамерени сайтове, Gravity включва и безопасно търсене за повечето от търсачките, а той блокира опасни връзки, както и блокира реклами и ви позволява да създадете бял списък с любимите си сайтове за плавен, непрекъснат достъп. \ r \ n \ r \ nПолето за настройки на PureVPN е малко шумно, с толкова много икони, които ви гледат в лицето. Опитът за дешифриране на потребителския интерфейс е малко предизвикателен в началото, но ден-два с програмата и ще разберете как работи всичко. \ R \ n \ r \ n Клиентът се отваря при стартиране и веднага се свързва, докато отваря любим браузър \ u2013, мислехме, че това е чист трик. Освен това, ако искате да изберете различен протокол за ключ, имате избор между OpenVPN TCP \ / UDP, L2TP, PPTP, IKEV и SSTP. \ R \ n \ r \ nThe U.I. предлага и бутон, който уж автоматично избира сървъра с най-добрата скорост и сигурност. След тестване на тази функция обаче установихме, че тя преминава през списъка със сървъри и се свързва с първия, който работи \ u2013 не е идеално. \ R \ n \ r \ n Функцията Split Tunneling позволява на потребителите да изпращат само трафика на одобрени приложения чрез PureVPN. Тази настройка отнема много време за настройка, но тя може да оптимизира производителността на софтуера при прехвърляне на данни. \ R \ n \ r \ n Точката за достъп VPN е чудесна функция, която позволява на потребителите да се свързват с хост компютъра, който действа като рутер . Всички други устройства, свързани към мрежата, могат да използват хоста като сигурна точка за достъп. \ R \ n \ r \ nСписъкът с впечатляващи функции продължава със защита от течове IPv6, превключвател за убиване и опции за много портове. Разглеждайки недостатъците на потребителския интерфейс, трябва да подчертаем, че изглежда като разхвърляна бъркотия, без стандартизирани икони или бутони, осигуряваща обезпокоително потребителско изживяване със софтуера. \ R \ n \ r \ nИма стандартни бутони, радиобутони , връзки, икони и странични ленти, те не работят непременно, както бихте очаквали, и въпреки че разбрахме как да се движим из системата, тя никога не се чувстваше естествена или удобна. \ r \ n \ r \ nСвалихме също и инсталирахме приложението Android за нашия телефон. Насладихме се на приложението и за разлика от много други продукти, мобилната версия не загуби никаква функционалност \ u2013, въпреки че U.I. беше и предизвикателство за навигация. \ r \ nИзпълнение \ r \ nКогато изпълняваме тестове на нов VPN софтуер, обичаме да използваме инструменти на трети страни, за да получим обективно четене на предлаганата производителност с програмата. В този случай обаче не успяхме да се свържем с която и да е от нашите стандартни платформи за тестване. \ R \ n \ r \ nТака, решихме да се върнем към нашите методи за тестване за свързване с платформи като SpeedTest.net и TestMyNet.com . Въпреки че този метод не предоставя 100% точен изглед на връзката, все пак получаваме сравнително добра представа за предлаганата производителност. \ R \ n \ r \ nСървърите във Великобритания варираха в зависимост от местоположението, което не е това, което искаме за да видите, но сървърът все пак успя да постигне скорост между 50 и 65-Mbps, използвайки 75-Mbps оптична връзка. Другите близки европейски сървъри бяха по-бавни. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nС американските сървъри имахме скорост между 50 Mbps на източното крайбрежие на страната до 30 Mbps на запад Крайбрежие. Въпреки че това може да не е нещо, което да вика, все пак е достатъчно бърза, за да управлявате вашите поточни услуги и да споделяте файлове. Ако сте интензивен Torrent изтеглящ \ u2013, това може да не е достатъчно бързо, за да ви хареса. \ R \ n \ r \ n Скоростите в международни локации бяха ужасни, като най-важното в тестовата сесия беше тайванският сървър, чекиране с само 1-Mbps. Други сайтове в Югоизточна Азия не се справят много по-добре, тъй като сървърът на Виетнам се натрупва с мизерните 10M-bps. \ R \ n \ r \ n Въпреки че е приемливо някои сървъри да губят скорост, тези големи различия в производителността впечатляващо. Това показва, че въпреки че VPN компания може да рекламира многонационален отпечатък, те често имат прилични сървъри само на развитите пазари. \ R \ nPureVPN и Torrenting \ r \ nМного VPN компании вече не предлагат Torrenting услуги на своите клиенти. Причината е, че те се страхуват от последиците от нарушенията на авторските права. Правителствата могат да се справят трудно с доставчиците на VPN, които позволяват тази услуга на своите клиенти, и компанията рискува да затвори и огромни глоби, ако бъде призната за виновна за допускане на нарушаване на авторски права чрез тяхната платформа. \ R \ n \ r \ nВсе пак PureVPN е една от малкото останали компании, които разрешават Torrenting. Всъщност PureVPN разполага със специални сървъри за торент и скоростите в САЩ и Великобритания са отлични за изтегляне или споделяне на файлове онлайн. Не е нужно да използвате специалните сървъри и вашите изтегляния ще започват от всяко място, но използването на оптимизираните сървъри ще направи вашите изтегляния по-бързи. \ R \ nNetflix и PureVPN \ r \ nКакто торентиране, много VPN не отиват в усилията за предоставяне на тези услуги за деблокиране на техните клиенти. Тъй като 95% от хората, които използват VPN, ги изискват точно за тази цел, изглежда глупаво, че всеки доставчик не би успял да предложи или да се съсредоточи върху предоставянето на тази услуга. \ R \ n \ r \ nЗа щастие, с PureVPN, те осъзнаха, че на пазара и решиха да съставят предложение за техния потребител, което е много по-напред от много други в играта. \ r \ n \ r \ nPureVPN ви предоставя специални сървъри за стрийминг и те са оптимизирани за скорост, което означава, че сте спечелили ‘ не трябва да издържате на буферното време, както го правите с толкова много други доставчици. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Стрийм сървърите PureVPN ни дадоха незабавен достъп до американската версия на Netflix, както и не проблеми със стрийминг на други сайтове като Amazon Prime, Hulu и BBC iPlayer. При преминаване от Netflix към BBC iPlayer получихме съобщение за грешка, което привлече вниманието. Сървърът обаче автоматично открива отказа и превключва сървърите и сайтът ни предостави достъп веднага. \ R \ n \ r \ nНе сме имали проблеми при гледането на американско съдържание в YouTube и връзката е била толкова добра, че никога не сме имали никакви забавяне или буфериране, докато гледаме любимите ни предавания. Като цяло ние даваме пълни оценки на PureVPN за възможността за стрийминг и ако сте на пазара за VPN, като стриймингът е вашият основен фактор за избор на доставчик, препоръчваме PureVPN. \ R \ nПоддръжка на клиенти на PureVPN \ r \ nАко е такъв нещо, което PureVPN прави правилно, неговата поддръжка на клиенти. След като се регистрирате и инсталирате софтуера, ви предлагаме да отделите малко време, за да прегледате архивите на сайта за поддръжка и отстраняване на неизправности. \ R \ n \ r \ nИма голямо разнообразие от ръководства, уроци и видеоклипове за това как да оптимизирате вашия PureVPN и извлечете максимума от опита си с инструментите. Има и ръководства за китайски потребители за това как да гледат американски Netflix или горещи ръководства за изтегляне на торенти за китайски потребители. \ R \ n \ r \ n Ръководството за инсталиране има конкретни подраздели за това как да оптимизират софтуера за Windows, Mac , Linux, както и iOS и Android устройства. Също така ще намерите ръководства за настройване на PureVPN и на рутери и интелигентни телевизори. \ R \ n \ r \ nАко не можете да намерите това, което търсите на уебсайта, или бързате за отговор, можете да опитате да изпратите билет на бюрото за електронна поща или да се включите в чат на живо с консултант по поддръжката. След като изпратихме билета си по имейл, получихме отговор в рамките на 24 часа. \ R \ n \ r \ nЧатът на живо също предлага впечатляващо време за реакция, като консултантите отделят по-малко от 10 минути, за да се свържат с нас в разговора, и няколко минути, за да отговорите на въпроса ни. Персоналът за поддръжка в чата изглежда информиран, приятелски настроен и готов да помогне. \ R \ n \ r \ n Въпреки че предлаганото ниво на поддръжка беше адекватно, смятаме, че други доставчици, като ExpressVPN, имат по-добро време за реакция. \ R \ nДруги доставчици на VPN \ r \ nНякои други доставчици, които сме обхващали преди в Blockonomi, са както следва: \ r \ n \ r \ n \ tCyberGhost \ r \ n \ tAvast Secureline \ r \ n \ tNordVPN \ r \ n \ tExpressVPN \ r \ n \ tAVG VPN \ r \ n \ r \ nPureVPN професионалисти & Против \ r \ n Ето нашите кратки плюсове и минуси на PureVPN. \ R \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tВсички характеристики на премиум VPN. \ R \ n \ tОтлична поддръжка и вграждане. \ r \ n \ tЕдногодишната сделка за $ 1,99 предлага изключително съотношение цена-качество. \ r \ n \ tГаранция за връщане на парите. \ r \ n \ tОблокира Netflix от всяко място, дори Китай. \ r \ n \ r \ nCons \ r \ n \ r \ n \ tИмахме няколко проблема с връзката в приложението за Android. \ r \ n \ tНедобри скорости извън Великобритания и САЩ \ r \ n \ tНяма възможност за безплатен пробен период. \ r \ n \ tМоже да запазите някои регистрационни файлове \ r \ n \ r \ nЗаключение \ r \ nКогато разгледаме броя на предлаганите функции с PureVPN, в сравнение с цената на най-добрия абонаментен пакет, (едногодишната сделка за $ 1,990 \ u2013 ние установете, че PureVPN предлага отлично съотношение цена-качество. \ r \ n \ r \ n Въпреки че потребителският интерфейс може да е объркващ и изпълнен с бъркотия, това не променя факта, че софтуерът прави това, което VPN трябва да прави \ u2013 и го прави добре . Тази VPN услуга с пълна услуга има всички функции, свързани с други VPN клиенти, които струват почти двойно месечната такса. \ R \ n \ r \ n Причина за безпокойство е тяхната политика на регистрационните файлове, докато на началната си страница заявяват, че не водят регистрационни файлове, като погледнете техните условия и условия, ще откриете, че те поддържат някаква форма на регистрационни файлове на своите клиенти. Потребителите, разположени в Съединените щати и Обединеното кралство, ще се възползват най-много от използването на PureVPN и ако живеете извън тези региони, препоръчваме ви да разгледате използването на друг VPN доставчик вместо това. Намаляването на скоростта извън сървърите в Обединеното кралство и САЩ беше неприемливо и е ясно на кой пазар компанията фокусира усилията си в развитието на инфраструктурата. \ R \ n \ r \ nАко бяхме леки потребители на интернет със седалище във Великобритания или САЩ, ние сериозно бихме обмислили едногодишната сделка, предлагана от PureVPN. Ако обаче бяхме извън тези местоположения, смятаме, че е по-добре да разгледаме друго VPN предложение. \ R \ nПосетете PureVPN","автор": {"@Тип":"Личност","име":"Оливър Дейл"},"дата Публикувано":"2019-10-27"}}