3Commas Review: Платформа за търговия с биткойни и криптовалути

 

3Commas Преглед

Тъй като криптовалутният свят продължава да узрява, криптотърговците се представят с все по-голям набор от услуги, предназначени да улеснят процеса на търговия и да помогнат на търговците от всички нива на опит да отчитат постоянни печалби.

3 Комаси е изчерпателна платформа за търговия с криптовалути, която позволява на потребителите да използват автоматизирани ботове за търговия, както и да следят и копират действията на успешни търговци и да създават и проследяват най-добрите портфейли.

Освен това потребителите могат да участват в интелигентна търговия и да персонализират собствените си стратегии за търговия, както и да задават команди за спиране на загуби и вземане на печалба.

3Commas ПрегледПосетете 3Commas

 

3 Commas накратко

&# 128176; Цена Безплатна пробна версия / $ 29 / $ 49 / $ 99 на месец
&# 128179; Начини на плащане

 

 

PayPal / Apple Pay / кредитна или дебитна карта / крипто
&# 128177; Поддръжка на обмен

 

 

Binance / Binance Jersey / Binance US / BitMex

 

Bittrex / Bybit / Coinbase Pro / Huobi / OKEX

☁️ Облачно базирано

 

 

Да
&# 128200; Сигнали Пазар на безплатно & Платени сигнали
&# 128202; Стратегии 30+ индикатора / 90+ модели на свещи

3Commas Преглед

 

The 3 Комаси платформата за управление на криптовалути осигурява достъп до редица инструменти, предназначени да подобрят цялостната ефективност и ефективност на търговията. Екипът зад проекта има за цел да помогне за минимизиране на рисковете на инвеститорите и ограничаване на излагането им на загуби, като същевременно максимизира печалбите им.

От основно значение за предоставяната услуга е ботът за търговия 3Commas, който работи като уеб базирана услуга и работи заедно с редица устройства и борси. Търговските ботове са части от компютърен софтуер, които непрекъснато извършват сделки въз основа на предварително определени параметри, зададени от търговеца.

Понастоящем над 33 000 търговци използват услугата, а платформата обработва над 10 милиона долара дневен обем на търговия, а ботът за търговия в момента работи с приблизително 12 борси, включително Coinbase, GDAX, Binance, Bitfinex и Huobi.

В резултат на това, използвайки 3Commas, търговците могат да бъдат в крак с различни поръчки на различни борси, да развиват по-информирано търговско поведение и да използват ефективни стоп загуби или стратегии за търгуване на печалба.

 

Основни функции

 • Функционалност – 3Commas използва уеб-базирана платформа и разполага с лесен за използване и интуитивен потребителски интерфейс, който включва широк спектър от функции и подробен анализ. Потребителите могат да се възползват от кратки, прости, композитни и композитни къси ботове и да задават стоп загуби и да вземат цели за печалба, както и да персонализират собствените си стратегии за търговия.
 • Технология – Автоматизираната търговия се осъществява чрез интеграция на API с борси за криптовалути и ботът работи денонощно с всяко устройство и потребителите имат достъп до своето табло за търговия на настолни и преносими компютри. Екипът е разработил и мобилни приложения за Android и iOS
 • Гама от инструменти – Платформата предоставя добра гама от инструменти за търговия и в допълнение към автоматизираните ботове и анализ на производителността, потребителите могат да създават, анализират и тестват обратно крипто портфейли и да наблюдават най-ефективните портфейли, създадени от други потребители. В допълнение, потребителите могат да участват в социална търговия и да следят и копират действията на други успешни търговци.
 • Интеграция на обмен – Екипът на 3Commmas осигурява автоматични ботове за търговия за 12 борси, включително Bittrex, Bitfinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, HitBTC, Cex, GDAX (Coinbase Pro), OKEx, Huobi и Yobit.
 • Поддръжка на клиенти – Платформата е достъпна на английски и руски език, а екипът за поддръжка е на разположение 24 часа в денонощието. Потребителите могат да се свържат с екипа, като подадат заявка в Помощен център, и екипът може да се свърже и чрез техния акаунт в Twitter, Telegram group и Facebook. В Помощния център има и страница с често задавани въпроси, която адресира най-често срещаните проблеми, както и редица ясно написани ръководства, които помагат на потребителите да навигират в платформата.

 

Как да започнем с 3Commas

 

Създаването на акаунт е директен процес, а главната страница има зелен раздел „Създаване на акаунт“ в горната част на страницата.

 

1) Създайте акаунт

 

Посетете уебсайта 3Commas и въведете имейл адрес и парола, за да се регистрирате. След като потвърдите акаунта си, като щракнете върху връзката в изпратения имейл, ще получите достъп до таблото за управление.

 

2) Изберете типа бот

 

Има четири вида търговски ботове, къси, прости, композитни и композитни къси ботове, а обикновеният бот за търговия включва само една търговска двойка и е най-прав да се настрои.

 

3) Свържете борса

 

Простата функция за търговия с ботове работи само с Binance exchange, когато започнете, и можете да свържете акаунт в Binance тук.  Уверете се, че акаунтът ви е свързан чрез API и има BNB и е включена функцията за плащане на такса BNB. След това можете да преминете към именуване на вашия бот.

 

4) Изберете двойка за търговия и задайте основен размер на търговията

 

Можете да изберете двойката за търговия, с която искате да търгува ботът ви, от падащото меню и след това можете да кажете на бота си колко от предпочитаната валута ще използвате по време на първоначалната си търговия.

 

5) Задайте целева печалба

 

Преди да направите това, е добра идея да зададете размер на търговията за безопасност, тъй като можете да правите покупки след всякакви спадове по по-контролиран начин. Ако е избрана търговска двойка ETH / BTC и ако след закупуване на ETH цената падне под първоначалната покупна цена, тогава сделките за безопасност ви позволяват да закупите повече ETH със сумата на BTC, определена в размера на търговията за безопасност.

След това можете да зададете тази целева печалба, която информира търговския бот кога да продава според процентите. Ако целевата печалба е зададена за 3%, тогава търговският бот автоматично ще изпълни поръчка за продажба, след като тази печалба бъде реализирана.

 

6) Изберете тип печалба

 

Има две опции за тейк печалба, които са процент от основната търговия или процент от общия обем.

 

7) Задайте максимален брой сделки за безопасност

 

Това информира бота за търговия колко сделки за безопасност може да направи, преди да спре, а максималният брой активни сделки за безопасност казва на бота за търговия количеството активни сделки за безопасност, които той може да проведе по всяко време.

 

8) Задайте отклонение на цената, за да отворите сделки за безопасност

 

Това казва на търговския бот кога може да започне да извършва сделки за безопасност и се задава като процент. Ако е зададено на 3, когато цената на избраната валута спадне с 3% под първоначалната търговска цена, тогава търговският бот ще започне да извършва сделки за безопасност.

 

9) Задайте условия за стартиране на търговията

 

Това информира бота кога да направи първоначалната сделка и има възможност за избор на TradingView Signal Buy или Strong Buy, TradingView Signal Strong Buy, Manually или Open New Trade ASAP.

Следвайки тези стъпки, бот за търговия може да бъде конфигуриран само за няколко минути и целият процес е достатъчно опростен, за да могат повече начинаещи търговци да го следват успешно. Платформата все още е достатъчно подробна, за да привлече и по-опитни търговци.

 

Как да печелите от използването на автоматизирани ботове

 

След като е настроен бот, потребителите могат да започнат да извършват дълги и къси сделки, за къси сделки повишението на цената в избраната валута ще доведе до изпълнение на продажбата на основната криптовалута, след като бъде достигнато определеното ниво на печалба. В случай на обръщане на цените могат да се правят поръчки за безопасност, за да се гарантира, че ботът също така прави покупки с даден процент увеличение.

Екипът на 3Commas очерта както дълги, така и къси алгоритми, които позволяват да се използват противоположните стратегии за по-висока и по-ниска покупка за генериране на печалби.

 

Дълго – купувайте по-ниско, продавайте по-високо

 

Ботът отваря нова сделка според едно от условията, които са достъпни за избор по време на създаването. След това веднага пуска монета за продажба. Ако цената се повиши и поръчката се изпълни, целта за печалба е постигната. В случай на спад на цената, ботът прави поръчки за безопасност под покупната цена на всеки x%. Всяка попълнена поръчка за безопасност осреднява цената за покупка и позволява да се премести целта на TakeProfit по-ниско и да се затвори сделката, без да се губят печалби при първото отскачане на цената. Купете една монета на 10 долара, след това я продайте на 11 долара. Печели печалба от разликата в цените, тъй като получавате повече след продажбата. $ 11 получени срещу $ 10 похарчени.

Опростен алгоритъм:

 1. Купете начална част от монети.
 2. Поставете поръчка за продажба.
 3. Поставете поръчки за покупка на безопасност.
 4. В случай на поръчки за безопасност попълнете актуализирайте поръчката за продажба.
 5. Отменете поръчките за безопасност и изчислете печалбата след продажбата, ако приключите.

Кратко – продавайте по-високо, купувайте по-ниско

 

Това е обърната версия на алгоритъма „Long“. Продайте една монета на 10 долара, след което я изкупете на 9 долара. Печели печалба от разликата в цените, тъй като харчите по-малко за обратно изкупуване. $ 9 похарчени срещу $ 10 получени.

Опростен алгоритъм:

 1. Продавайте начална част от монети.
 2. Направете поръчка за покупка.
 3. Поставяйте поръчки за безопасност за продажба.
 4. В случай на поръчки за безопасност попълнете актуализирайте поръчка за покупка.
 5. Отменете поръчките за безопасност и изчислете печалбите след покупката, ако сте готови.

Как работи интелигентната търговия

 

3Commas включва функция за интелигентна търговия, която използва TakeProfit и StopLoss команди, за да помогне на потребителите да увеличат максимално печалбите си от търговия. Търговците могат да персонализират своите портфейли с команди за покупка или продажба на дадена ценова точка. Командите работят по следния начин:

Крайна печалба – Функцията Trailing Take Profit е създадена, за да помогне на търговците да реализират най-много печалби. Ако потребителят закупи кратни на ETH на 500 долара всеки и зададе стандартна поръчка за печалба на 550 долара, тогава той ще реализира печалба от 50 долара на ETH.

Ако обаче цената на ETH продължи да се покачва над $ 550, тогава Trailing Take Profit ви позволява да продавате в най-високата част от тенденцията, като продавате на процент от най-високата стойност. В резултат на това, ако зададете Trailing Take Profit поръчка от 10% и ETH достигне $ 600 преди да падне, тогава поръчката за продажба се активира, когато цената падне с 10% или под $ 540.

Последваща стоп загуба – Това работи по същия начин като стандартната поръчка Stop Loss, тъй като и двете ви позволяват да сведете до минимум излагането си на загуби при намаляване на цените. Поръчката за спиране на загуби с променлив резултат се различава леко, тъй като е базирана на проценти и автоматично се приспособява към колебанията на цените, докато поръчката за спиране на загуби се задава ръчно при фиксиран праг на цената.

В резултат на това, ако кратните ETH са закупени на $ 500, като поръчката за стоп загуба е зададена на 10%, поръчката за стоп загуба ще се изпълни автоматично, ако цената на ETH падне под $ 450, и продаде вашия ETH на тази цена. Ако цената на ETH се увеличи през деня, нареждането Trailing Stop Loss автоматично се приспособява към промяната на цената и ако ETH се повиши с 15%, нареждането Trailing Stop Loss се задейства, когато коригираната цена падне с 10%, което води до 5% печалба Това се различава от стандартната поръчка Stop Loss, която ще се изпълни само когато цената падне под 10% от първоначалната цена за вписване.

 

Колко безопасно е 3Commas?

 

Екипът не навлиза в твърде много подробности относно протоколите за сигурност, които те решават да използват, но си струва да запомните, че всъщност не притежавате никакви средства на платформата и вашите търговски ботове не могат да правят тегления от свързания ви сметки.

Подобно на други платформи за ботове за търговия, вашите ботове за търговия се свързват с вашите акаунти за обмен чрез API и след това продължават да извършват автоматизирани сделки на вашите свързани борси. Докато този процес се извършва, от потребителите не се изисква да извършват парични / крипто преводи към външни сметки и просто трябва да предоставят своите API ключове, генерирани от техните борси.

Тези ключове осигуряват на ботовете за търговия ограничен достъп до потребителски акаунти стриктно за извършване на сделки и не предоставят на ботовете никакви права за теглене.

Това също означава, че ако акаунтът ви бъде компрометиран и нечестивите участници са успели да получат контрол върху вашата търговска дейност, те все още няма да могат директно да имат достъп до вашите акаунти за обмен, за да правят тегления.

Въпреки това стандартните правила за лична сигурност на крипто все още се прилагат, тъй като те все още могат да имат пагубен ефект върху средствата, държани във вашите сметки за обмен. Известно е, че хакерите получават достъп до API за обмен на сметки и командват ботовете да купуват големи количества монети с ниска стойност, които хакерите вече са закупили преди това.

След като изкуствено надуват както търсенето, така и цената на споменатите монети, хакерите след това продават личните си притежания с цел печалба, оставяйки компрометираните собственици на сметки да държат средства в монети с ниска стойност.

В резултат на това, за да се намалят тези рискове, потребителите се съветват да активират наличните опции за сигурност, като двуфакторно удостоверяване (2FA) и предупреждения за известия. Могат да бъдат активирани известия, които предупреждават потребителите за всеки вход в техния акаунт, а платформата използва и ново откриване на IP, като имейлите за потвърждение се изпращат, когато потребителят влезе от нова дестинация.

За да получи достъп до акаунта си, потребителят ще трябва да въведе еднократен номер на код или да щракне върху връзката, предоставена в имейла за потвърждение.

Екипът на 3Commas заявява, че се ангажира със сигурността на данните и защитата на личните данни на своите потребители и всички данни са защитени чрез интегрирани защитни мерки за сигурност. Те се различават по отношение на подхода и включват използването на защитени зони и технически мерки като криптиране и защитени сървъри.

Екипът също така очертава, че в случай на нарушение на сигурността, те ще приложат своя План за реагиране при инциденти и нарушения, който включва изпращане на уведомления до лица възможно най-скоро.

 

Колко подходящ е 3Commas за начинаещи?

 

По принцип платформата е доста лесна за навигация, дори и за нови търговци, а търговските ботове са лесни за настройка. Различните функции са лесни за достъп отвътре в акаунта ви, а свързването към борса и настройването на интелигентни сделки и ботове може да се извърши с едно щракване на бутон. Таблото за управление също е добре оформено, а страничният панел позволява на потребителите бързо да избират своите предпочитани раздели и функции.

В допълнение, функции като анализи на ботове, които детайлизират най-ефективните ботове и търговски двойки, както и пазара са добре изпълнени и лесни за разбиране. Докато функциите за създаване на портфолио, проследяване и социална търговия отговарят както на нови, така и на по-опитни търговци.

Можете да търсите и анализирате разнообразни портфейли от вашия акаунт, като същевременно наблюдавате тяхното представяне и ги следите, като следвате всички портфейли, представляващи интерес. Можете също да копирате портфолио, ако желаете; въпреки че ще трябва да имате същите обмени, свързани, за да използвате пълноценно тази функция.

Дневникът на търговеца е друга функция, която е от полза за търговците от различни нива, тъй като предоставя кратък отчет за всички сделки, направени на свързаните ви борси, и ви позволява лесно да идентифицирате печалбите или загубите, направени от определена сделка в рамките на определен период от време.

Това ви помага да прецените ефективността на вашите търговски ботове и работи в тандем с възможността да настроите набор от известия, независимо дали в браузър, за мобилни устройства или по имейл, и известията могат да бъдат конфигурирани от раздела Настройки във вашия акаунт.

Друг основен плюс е богатството ресурси, предоставени на платформата, а Разделът за поддръжка съдържа редица ръководства и често задавани въпроси, които помагат на хората да се справят с най-важните проблеми.

Освен това екипът поддържа блог, който описва редица ключови концепции за по-новите търговци, а също така предоставя допълнителна помощ чрез тяхната Telegram група, YouTube Channel и други социални медийни канали, а членовете могат да получат достъп до 3Commas Discord от вътрешните си акаунти.

Най-важното е, че наред с това, че е лесен за навигация и включва набор от инструменти за търговия, 3Commas също е свободен да опита и всеки може да се възползва от безплатната пробна версия, за да тества платформата и да играе с различните й функции.

 

3Commas Ценообразуване

 

Докато 3Commas е безплатен за изпробване, има редица месечни пакети за членство, които включват различни функции.

Пакетът за начинаещи струва $ 29 на месец * и включва:

 • Терминал за интелигентна търговия
 • Няма ограничения за търговия
 • Известия за грешки и анулиране

Разширеният пакет струва $ 49 на месец * и включва:

 • Терминал за интелигентна търговия
 • Няма ограничения за търговия
 • Обикновени ботове
 • Лични сигнали TradingView

Пакетът Pro струва $ 99 на месец * и включва:

 • Терминал за интелигентна търговия
 • Прости, композитни ботове и ботове Bitmex
 • Лични сигнали TradingView
 • Пълно управление на портфолиото

* Важно е да се отбележи, че потребителите, които се ангажират с по-дълги абонаментни периоди, получават намаления на месечните си такси, а 6-месечният абонамент получава 15% отстъпка, докато годишният абонамент получава 25% отстъпка.

Предлага се и корпоративен пакет, който включва приоритетна поддръжка и персонализирани функции, а цената на тази услуга се предлага при поискване.

Екипът също е доста гъвкав по отношение на опциите за плащане, а абонаментите могат да се плащат в крипто или фиат, като възможни са плащания и преводи с кредитни карти чрез PayPal и advcash.

 

Заключение

 

По-голямата част от търговските ботове са или трудни за използване, особено за нови търговци, или не работят по очаквания начин. Изглежда, че 3Commas е решил тези проблеми, като е създал бот за търговия, който е едновременно лесен за настройка и използване, а също така работи надеждно в сравнение с много от своите конкуренти.

Системата е добре интегрирана и работи на редица водещи борси като Binance, Coinbase и Huobi. Търговският бот 3Commas позволява както на начинаещи, така и на по-опитни търговци да максимизират своя търговски потенциал, като участват в двадесет и четири часа пазар, без да се страхуват от потенциални области на неефективност.

Таблото е лесно за навигация и потребителите могат да избират редица опции по отношение на конфигурирането на своите ботове за търговия, освен това има налично количество информация за обучение, както и подробен анализ на ефективността на ботовете.

Освен това, включването на функции като създаване и проследяване на портфолио и социална търговия правят 3Commas солидна опция за всеки, който се интересува от добавяне на автоматизирана търговия към своите протоколи за търговия с криптовалути..

Посетете 3Commas

 

3 Комаси

<img< p=””> </img<>

src = “~ images \ 3commas-review-bitcoin-cryptocurrency-trading-bot-platform.gif”

alt = “3Commas”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9

Лесно използване

9,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Репутация

9,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ценообразуване

9,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Поддръжка на клиенти

9,0 / 10

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Професионалисти

 • Изчистен интерфейс
 • Много борси
 • Умна търговия
 • Копиране на търговия
 • Облачно базирана система

Минуси

 • Комисионна за търговия с ботове на долните нива

Посетете {“@context”:”http: \ / \ / schema.org \ /”,”@Тип”:”Продукт”,”име”:”3 Комаси”,”изображение”:”https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 07 \ /3commas-review.gif”,”описание”:”Тъй като криптовалутният свят продължава да узрява, криптотърговците се представят с все по-голям набор от услуги, предназначени да улеснят процеса на търговия и да помогнат на търговците от всички нива на опит да отчитат постоянни печалби. 3Commas е изчерпателна платформа за търговия с криптовалути, която позволява на потребителите да използват автоматизирани ботове за търговия…”,”оферти”: {“@Тип”:”Оферта”,”цена”:”0,00″,”ценаВалута”:”$”,”продавач”: {“@Тип”:”Личност”,”име”:”Юджийн Кем”}},”преглед”: {“@Тип”:”Преглед”,”reviewRating”: {“@Тип”:”Рейтинг”,”bestRating”:”10″,”най-лоша оценка”:”0″,”ratingValue”:”9.00″},”име”:”3 Комаси”,”reviewBody”:”Тъй като криптовалутният свят продължава да зрее, криптотърговците се представят с все по-голям набор от услуги, предназначени да улеснят процеса на търговия и да помогнат на търговците от всички нива на опит да отчитат постоянни печалби. \ R \ n \ r \ n3Commas е изчерпателна платформа за търговия с криптовалута, която позволява на потребителите да използват автоматизирани ботове за търговия, както и да следят и копират действията на успешните търговци и да създават и проследяват най-добрите портфейли. \ r \ n \ r \ n Освен това потребителите могат да участват в интелигентна търговия и персонализиране на собствените им стратегии за търговия и настройване на команди за спиране на загуби и вземане на печалба. \ r \ n Посетете 3Commas \ r \ n \ r \ n3 Commas накратко \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcb0 Цена \ r \ nБезплатна пробна версия \ / $ 29 \ / $ 49 \ / $ 99 на месец \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcb3 Опции за плащане \ r \ n \ r \ nPayPal \ / Apple Плащане \ / Кредитна или дебитна карта \ / Крипто \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcb1 Поддръжка на обмен \ r \ n \ r \ nBinance \ / Binance Jersey \ / Binance US \ / BitMex \ r \ nBittrex \ / Bybit \ / Coinbase Pro \ / Huobi \ / OKEX \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u2601 \ ufe0f Облачно базирани \ r \ n \ r \ nДа \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcc8 Сигнали \ r \ nПазар на безплатно & Платени сигнали \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcca Стратегии \ r \ n30 + Индикатори \ / 90+ Модели на свещи \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n3 Общ преглед на \ r \ n Платформата за управление на криптовалута 3Commas осигурява достъп до редица инструменти, предназначени да подобрят цялостната ефективност и ефективност на търговията. Екипът, който стои зад проекта, има за цел да помогне за минимизиране на рисковете за инвеститорите и за ограничаване на излагането им на загуби, като същевременно максимизира печалбите им. \ R \ n \ r \ nЦентрален в предоставяната услуга е търговският бот 3Commas, който работи като уеб- базирана услуга и работи съвместно с редица устройства и централи. Ботовете за търговия са части от компютърен софтуер, които непрекъснато извършват сделки въз основа на предварително определени параметри, зададени от търговеца. \ R \ n \ r \ n В момента над 33 000 търговци използват услугата, а платформата обработва над 10 милиона долара дневна търговия обем и ботът за търговия в момента работи с приблизително 12 борси, включително Coinbase, GDAX, Binance, Bitfinex и Huobi. \ r \ n \ r \ n В резултат на това с помощта на 3Commas търговците могат да бъдат в крак с различни поръчки на различни борси, да развиват повече информирано поведение на търговия и използвайте ефективни стоп загуби или стратегии за търгуване на печалба. \ r \ nКлючови характеристики \ r \ n \ r \ n \ tФункционалност \ u2013 3Commas използва уеб базирана платформа и разполага с лесна за използване и интуитивен потребителски интерфейс, който включва широк набор от функции и подробен анализ. Потребителите могат да се възползват от кратки, прости, композитни и композитни къси ботове и да задават стоп загуби и цели за печалба, както и да персонализират собствените си стратегии за търговия. \ R \ n \ tТехнология \ u2013 Автоматизираната търговия се осъществява чрез интеграция на API с криптовалутни борси и ботът работи денонощно с всяко устройство и потребителите имат достъп до своето табло за търговия на настолни и преносими компютри. Екипът е разработил и мобилни приложения както за Android, така и за iOS \ r \ n \ tГапазон от инструменти \ u2013 Платформата предоставя широка гама от инструменти за търговия и в допълнение към автоматизираните ботове и анализ на производителността, потребителите могат да създават, анализират и тествайте обратно крипто портфейли и наблюдавайте най-ефективните портфейли, създадени от други потребители. В допълнение, потребителите могат да участват в социална търговия и да следят и копират действията на други успешни търговци. \ R \ n \ tИнтеграция на обмен \ u2013 Екипът на 3Commmas осигурява автоматични ботове за търговия за 12 борси, включително Bittrex, Bitfinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, HitBTC, Cex, GDAX (Coinbase Pro), OKEx, Huobi и Yobit. \ R \ n \ tПоддръжка на клиенти \ u2013 Платформата е достъпна на английски и руски език, а екипът за поддръжка е на разположение за решаване на всякакви проблеми 24 \ / 7. Потребителите могат да се свържат с екипа, като подадат заявка в Помощния център, а екипът може да се свърже и чрез техния акаунт в Twitter, Telegram group и Facebook. В Помощния център има и страница с често задавани въпроси, която разглежда най-често срещаните проблеми, както и като редица ясно написани ръководства, които помагат на потребителите да се ориентират в платформата. \ r \ n \ r \ n \ r \ nКак да започнем в 3Commas \ r \ n Създаването на акаунт е директен процес и основната страница има зелено \ u201c Създайте акаунт \ u201d раздел в горната част на страницата. \ r \ n1) Създайте акаунт \ r \ n Посетете уебсайта 3Commas и въведете имейл адрес и парола, за да се регистрирате. След като потвърдите акаунта си, като щракнете върху връзката в изпратеното имейл, ще получите достъп до таблото за управление. \ R \ n \ r \ n \ r \ n2) \ u00a0Изберете типа бот \ r \ nИма четири типа ботове за търговия, къси, прости, съставни и съставни къси ботове, а обикновеният бот за търговия включва само една двойка за търговия и е най-прав за настройка. \ r \ n \ r \ n \ r \ n3) \ u00a0Свържете борса \ r \ nПростата функция за търговия с ботове работи само с Binance exchange, когато започнете и можете да свържете акаунт в Binance \ u00a0 тук. \ u00a0 Уверете се, че акаунтът ви е свързан чрез API и има BNB и е включена функцията за плащане на такса BNB. След това можете да преминете към именуване на вашия бот. \ R \ n \ r \ n \ r \ n4) \ u00a0 Изберете двойка за търговия и задайте основен размер на търговията \ r \ nМожете да изберете двойката за търговия, от която искате да търгува ботът ви падащото меню и след това можете да кажете на бота си колко от предпочитаната валута ще използвате по време на първоначалната си \ u00a0 търговия. \ r \ n5) \ u00a0 Задайте целева печалба \ r \ n Преди да направите това, добра идея е да зададете безопасен размер на търговията, тъй като можете да правите покупки след всякакви спадове по по-контролиран начин. Ако е избрана търговска двойка ETH \ / BTC и ако след закупуване на ETH цената падне под първоначалната покупна цена, тогава сделките за безопасност ви позволяват да закупите повече ETH с количеството BTC, определено в размера на търговията за безопасност. \ R \ n \ r \ n След това можете да зададете целевата печалба, която информира търговския бот кога да продава според процентите. Ако целевата печалба е зададена за 3%, тогава ботът за търговия автоматично ще изпълни поръчка за продажба, след като тази печалба бъде реализирана. \ R \ n6) \ u00a0Изберете типа печалба \ r \ nИма две опции за тейк печалба, които са процент от основната сделка или процент от общия обем. \ r \ n7) Задайте максимален брой сделки за безопасност \ r \ nТова информира бота за търговия колко сделки за безопасност може да направи преди спиране, а броят на максималните активни сделки за безопасност казва на търговията bot количеството активни сделки за безопасност, които може да извършва по всяко време. \ r \ n8) Задайте отклонение на цената, за да отворите сделки за безопасност \ r \ nТова казва на бота за търговия кога може да започне да изпълнява сделки за безопасност и се определя като процент. Ако е зададено на 3, когато цената на избраната валута спадне с 3% под първоначалната търговска цена, тогава ботът за търговия ще започне да извършва сделки за безопасност. \ R \ n9) Задайте условия за стартиране на търговията \ r \ nТова информира бота на кога да се извърши първоначалната сделка и има избор на TradingView Signal Buy или Strong Buy, TradingView Signal Strong Buy, Manually или Open New Trade ASAP. \ r \ n \ r \ nСлед изпълнението на тези стъпки може да се направи търговски бот конфигуриран само за няколко минути и целият процес е достатъчно опростен за повече начинаещи търговци, които да следват успешно. Платформата все още е достатъчно подробна, за да привлече и по-опитни търговци. \ R \ n \ r \ n \ r \ nКак да се възползвате от използването на автоматизирани ботове \ r \ n След като ботът е настроен, потребителите могат да започнат да извършват дълго и къси сделки, за къси сделки повишение на цената в избраната валута ще доведе до изпълнение на продажбата на основната криптовалута, след като бъде достигнато определеното ниво на печалба. В случай на обръщане на цените могат да бъдат направени поръчки за безопасност, за да се гарантира, че ботът също така прави покупки с определен процент увеличение. \ R \ n \ r \ nЕкипът на 3Commas очерта както дълги, така и кратки алгоритми, които позволяват противоположните стратегии за продажба по-високи и по-ниски, за да се използват за генериране на печалби. \ r \ nДълго – купувайте по-ниски, продавайте по-високи \ r \ nБотът отваря нова сделка според едно от условията, които са достъпни за избор по време на създаването. След това веднага пуска монета за продажба. Ако цената се повиши и поръчката се изпълни, целта за печалба е постигната. В случай на спад на цената, ботът прави поръчки за безопасност под покупната цена на всеки x%. Всяка попълнена поръчка за безопасност осреднява цената за покупка и позволява да се премести целта на TakeProfit по-ниско и да се затвори сделката, без да се губят печалби при първото отскачане на цената. Купете една монета на 10 долара, след това я продайте на 11 долара. Печели печалба \ u00a0от разликата в цените, тъй като получавате повече след \ u00a0продажбата. $ 11 са получени срещу $ 10 похарчени. \ R \ n \ r \ nОпростен алгоритъм: \ r \ n \ r \ n \ tКупете първоначална \ u00a0 част от монети. \ R \ n \ tПоставете поръчка за продажба. \ R \ n \ tПоставете безопасна покупка \ u00a0 поръчки. \ r \ n \ tПри поръчки за безопасност вземете \ u00a0изпълнена поръчка за актуализация за продажба. \ r \ n \ tОтказвайте поръчките за безопасност и изчислявайте печалбите след продажбата, ако приключите. \ r \ n \ r \ nНакратко – продавайте по-високо, \ u00a0закупете по-ниско \ r \ nТова е обърната версия на \”Дълго \” алгоритъм. \ u00a0 Продайте една монета на $ 10, след което я изкупете на $ 9. Печели печалба \ u00a0от разликата в цените, тъй като харчите по-малко за обратно изкупуване. Получени $ 9 срещу $ 10. \ R \ n \ r \ nОпростен алгоритъм: \ r \ n \ r \ n \ tПродайте начална \ u00a0 част от монети. \ R \ n \ tПоставете поръчка за покупка. \ R \ n \ tПродайте безопасност за продажба поръчки. \ r \ n \ tПри поръчки за безопасност вземете \ u00a0попълнена поръчка за актуализиране на покупка. \ r \ n \ tОтказвайте поръчките за безопасност и изчислявайте печалбите след покупката, ако приключите. \ r \ n \ r \ nКак работи Smart Trading \ r \ n3Commas включва функция за интелигентна търговия, която използва TakeProfit и StopLoss команди, за да помогне на потребителите да увеличат максимално печалбите си от търговия. Търговците могат да персонализират портфолиото си с команди за покупка или продажба на дадена ценова точка. Командите работят по следния начин: \ r \ n \ r \ nTrailing Take Profit \ u2013 Функцията Trailing Take Profit е създадена, за да помогне на търговците да реализират най-много печалби. Ако потребителят закупи кратно на ETH на 500 долара всеки и зададе стандартна поръчка на печалба на 550 долара, тогава той ще реализира печалба от 50 долара на ETH. \ R \ n \ r \ n Въпреки това, ако цената на ETH продължи да се покачва над 550 долара тогава Trailing Take Profit ви позволява да продавате в най-високата част от даден тренд, като продавате на процент от най-високата стойност. В резултат на това, ако зададете Trailing Take Profit поръчка от 10% и ETH достигне $ 600 преди да падне, тогава поръчката за продажба се активира, когато цената падне с 10% или под $ 540. \ R \ n \ r \ nTrailing Stop Loss \ u2013 Това работи по същия начин като стандартната поръчка Stop Loss, тъй като и двете ви позволяват да сведете до минимум излагането си на загуби, когато цените спаднат. Поръчката за спиране на загубите с променлив резултат се различава леко, тъй като е базирана на проценти и автоматично се приспособява към колебанията на цените, докато поръчката за спиране на загуби се задава ръчно при фиксиран праг на цената. \ R \ n \ r \ n В резултат на това, ако са кратни на ETH закупен на $ 500, с поръчка Stop Loss, зададена на 10%, поръчката за спиране на загуби ще се изпълни автоматично, ако цената на ETH падне под $ 450, и продаде вашия ETH на тази цена. Ако цената на ETH се увеличи през деня, нареждането Trailing Stop Loss автоматично се приспособява към промяната на цената и ако ETH се повиши с 15%, нареждането Trailing Stop Loss се задейства, когато \ u00a0 коригираната цена \ u00a0 падне с 10%, в резултат при 5% печалба. Това се различава от стандартната поръчка Stop Loss, която ще се изпълни само когато цената падне под 10% от първоначалната цена за внасяне. \ R \ nКолко безопасни са 3Commas? \ R \ nЕкипът не навлиза в твърде много подробности относно протоколи за сигурност, които те решат да използват, но си струва да запомните, че всъщност не държите никакви средства на платформата и вашите търговски ботове не могат да правят тегления от свързаните ви акаунти. \ r \ n \ r \ nПодобно към други платформи за търговия с ботове, вашите търговски ботове се свързват с вашите сметки за обмен чрез API и след това продължават да извършват автоматизирани сделки на свързаните ви борси. Докато този процес се извършва, от потребителите не се изисква да извършват парични / крипто преводи към външни сметки и просто трябва да предоставят своите API ключове, генерирани от техните борси. \ R \ n \ r \ nТези ключове осигуряват търговските ботове с ограничен достъп до потребителски акаунти стриктно за извършване на сделки и не предоставяйте на ботовете никакви права за теглене. \ r \ n \ r \ n Това също означава, че ако акаунтът ви бъде компрометиран и нечестивите участници са успели да получат контрол върху вашата търговия активност, те все още не биха могли да имат пряк достъп до вашите акаунти за обмен, за да извършват тегления. \ r \ n \ r \ nВъпреки това стандартните правила за лична сигурност на крипто все още се прилагат, тъй като те все още могат да имат вредно въздействие върху средства, държани във вашите сметки за обмен. Известно е, че хакерите получават API достъп до обменни акаунти и командват ботовете да купуват големи количества монети с ниска стойност, които хакерите вече са закупили преди това. \ R \ n \ r \ nСлед изкуствено надуване както на търсенето, така и на цената на казаха монети, хакерите след това продават личните си притежания с цел печалба, оставяйки компрометираните собственици на сметки да държат средства в монети с ниска стойност. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n В резултат на това, за да за смекчаване на тези рискове, потребителите се съветват да активират наличните опции за сигурност, като двуфакторно удостоверяване (2FA) и предупреждения за уведомяване. Могат да бъдат активирани известия, които предупреждават потребителите за всеки вход в акаунта им, а платформата използва и ново откриване на IP, като имейлите за потвърждение се изпращат, когато потребителят влезе от нова дестинация. \ R \ n \ r \ nВ за да получи достъп до акаунта си, потребителят ще трябва да въведе еднократен номер на код или да щракне върху връзката, предоставена в имейла за потвърждение. \ r \ n \ r \ nЕкипът на 3Commas заявява, че е ангажиран със сигурността на данните и защитата на личните данни на техните потребители и всички данни са защитени чрез интегрирани предпазни мерки за сигурност. Те се различават по отношение на подхода и включват използването на защитени зони и технически мерки като криптиране и защитени сървъри. \ R \ n \ r \ nЕкипът също така очертава, че в случай на нарушение на сигурността, те ще приложат своя отговор на инциденти и нарушения План, който включва изпращане на известия до физически лица възможно най-скоро. \ R \ nКолко подходящ е 3Commas за начинаещи? \ R \ nПлатформата обикновено е доста лесна за навигация, дори и за нови търговци, а ботовете за търговия са лесни за настройка. Различните функции са лесни за достъп отвътре в акаунта ви, а свързването към борса и настройването на интелигентни сделки и ботове може да се извърши с едно щракване на бутон. Таблото за управление също е добре оформено, а страничният панел позволява на потребителите бързо да избират своите предпочитани раздели и функции. \ R \ n \ r \ n В допълнение, функции като анализи на ботове, които подробно описват най-ефективните ботове и търговски двойки, както и пазарите са добре изпълнени и лесни за разбиране. Въпреки че функциите за създаване, проследяване и социална търговия на портфолио отговарят както на нови, така и на по-опитни търговци. \ R \ n \ r \ nВие можете да търсите и анализирате различни портфейли от вашия акаунт, като същевременно наблюдавате тяхната ефективност и следите тях, като следвате всички портфейли на интереси. Можете също да копирате портфолио, ако желаете; въпреки че ще трябва да имате същите обмени, свързани, за да използвате напълно тази функция. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nДневникът на търговеца е друга функция, която е от полза за търговците на различни нива, както предоставя кратък отчет за всички сделки, направени на свързаните ви борси, и ви позволява лесно да идентифицирате всички печалби или загуби, направени от определена сделка в рамките на определен период от време. \ r \ n \ r \ nТова ви помага да прецените ефективността на вашите търговски ботове и работи в тандем с възможността да настроите набор от известия, независимо дали в браузър, за мобилни устройства или по имейл, и известията могат да бъдат конфигурирани от раздела Настройки във вашия акаунт. \ r \ n \ r \ nДруга основна плюс е богатството от ресурси, предоставени на платформата, а Разделът за поддръжка съдържа редица ръководства и често задавани въпроси, които помагат на хората да се справят с най-важните проблеми. \ r \ n \ r \ n Освен това екипът поддържа блог който подробно описва редица ключови концепции за по-новите търговци и също така предоставя допълнителна помощ v т.е. тяхната група в Telegram, YouTube Channel и други канали в социалните медии и членовете могат да получат достъп до 3Commas Discord от вътрешността на своите акаунти. \ r \ n \ r \ n Най-важното е, че освен това е лесна за навигация и включва обхват от инструменти за търговия, 3Commas също е безплатен за изпробване и всеки може да се възползва от безплатния пробен период, за да тества платформата и да се заиграе с различните й функции. \ r \ n3Commas Ценообразуване \ r \ n Докато 3Commas е свободен да опита, има редица месечни пакети за членство, които включват различни функции. \ r \ n \ r \ nПакетът за начинаещи струва $ 29 на месец * и включва: \ r \ n \ r \ n \ tСмарт Търговски терминал \ r \ n \ tНяма ограничения за търговия \ r \ n \ t Известия за грешки и анулирания \ r \ n \ r \ nПакетът Advanced струва $ 49 на месец * и включва: \ r \ n \ r \ n \ tСмарт терминал за търговия \ r \ n \ tНяма ограничения за търговия \ r \ n \ tПрости ботове \ r \ n \ tЛични сигнали TradingView \ r \ n \ r \ nПакетът Pro струва $ 99 на месец * и включва: \ r \ n \ r \ n \ tSmart Trading терминал \ r \ n \ tпрости, композитни ботове и Б itmex ботове \ r \ n \ tЛични сигнали TradingView \ r \ n \ tПълно управление на портфолиото \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n * Важно е да се отбележи, че потребителите, които се ангажират с по-дълги периоди на абонамент, получават намаления на месечните им такси и 6-месечен абонамент получава 15% отстъпка, докато годишният абонамент получава 25% отстъпка. \ r \ n \ r \ nНалице е и корпоративен пакет, който включва приоритетна поддръжка и персонализирани функции , а цената на тази услуга е достъпна при поискване. \ r \ n \ r \ nЕкипът също е доста гъвкав по отношение на опциите за плащане, а абонаментите могат да се плащат или в крипто, или във фиат, с плащания и преводи с кредитни карти чрез PayPal и advcash също е възможно. \ r \ n \ r \ n \ r \ n Заключение \ r \ nПо-голямата част от ботовете за търговия са или трудни за използване, особено за нови търговци, или не работят по очаквания начин. 3Commas изглежда е решил тези проблеми, като е създал бот за търговия, който е едновременно лесен за настройка и използване, а също така работи надеждно в сравнение с много от своите конкуренти. \ R \ n \ r \ nСистемата е добре интегрирана и работи на брой водещи борси като \ u00a0Binance, \ u00a0Coinbase и \ u00a0Huobi. Ботът за търговия 3Commas позволява както на начинаещи, така и на по-опитни търговци да максимизират своя търговски потенциал, като участват в двадесет и четири часа пазар, без да се страхуват от потенциални области на неефективност. \ R \ n \ r \ nДаташбордът е лесен за навигация и потребителите са в състояние да изберат редица опции по отношение на конфигурирането на своите ботове за търговия, освен това има достатъчно количество информация за обучение \ u00a0налична, както и подробна \ u00a0аналитика \ u00a0 за ефективността на ботовете. \ r \ n \ r \ Освен това, включването на функции като създаване и проследяване на портфолио и социална търговия правят 3Commas солидна опция за всеки, който се интересува от добавяне на автоматизирана търговия към своите протоколи за търговия с криптовалути. \ r \ nПосетете 3Commas”,”автор”: {“@Тип”:”Личност”,”име”:”Юджийн Кем”},”дата Публикувано”:”2021-01-03″},”AdditionalType”:”неопределено”,”alternateName”:”неопределено”,”награда”:”неопределено”,”награди”:”неопределено”,”марка”:”неопределено”,”категория”:”неопределено”,”цвят”:”неопределено”,”дълбочина”:”неопределено”,”еднозначно описание”:”неопределено”,”gtin12″:”неопределено”,”gtin13″:”неопределено”,”gtin14″:”неопределено”,”gtin8″:”неопределено”,”височина”:”неопределено”,”идентификатор”:”неопределено”,”лого”:”неопределено”,”mainEntityOfPage”:”неопределено”,”материал”:”неопределено”,”модел”:”неопределено”,”mpn”:”неопределено”,”идентификация на продукта”:”неопределено”,”дата на производство”:”неопределено”,”Дата на закупуване”:”неопределено”,”дата на излизане”:”неопределено”,”същото като”:”неопределено”,”ску”:”неопределено”,”лозунг”:”неопределено”,”URL адрес”:”неопределено”,”тегло”:”неопределено”,”ширина”:”неопределено”}